Il Bar at Bvlgari Resort Bali, Indonesia

almost missing the sunset at Bvlgari Resort, Pecatu, Bali


Hi there...

I am still exploring Bali and super duper excited to have the time to enjoy Bvlgari Resort Bali. 

It was awesome indeed. 

I have been spending so much time in meetings and for sure we all need a break for a while. We got some time to enjoy sunset in Pecatu, the famous cliff area in Bali and that amazing view is one of the reasons why Bvlgari, a world-wide famous jewellery brand, opened their resort here right after the one in Milan and some other lovely cities in the world. 

cheers from Bvlgari Resort, Uluwatu, Bali


I haven't got the chance to stay overnight here but this time, we really enjoy catching the sunset at Il Bar, Bvlgari famous bar.

Wanna see more about Bvlgari Resort, particularly the Il Bar

Check out the photos here and tell me what you think.

enjoying the sunset

Here we ordered some drinks and finger food while enjoying the sunset.

I had Bali Mary, a perfect and healthy combination of raspberries, chilies, and rosemary. Love it! we also had some margarita pizzas, mini combos, and fries.




I took the liberty to take some photos of the surrounding areas as well.

This place is amazingly built over the cliff area in Pecatu, Bali, so you can imagine the hilly parts and textures which make the resort unique and breathtakingly beautiful.

We took the bougie car to go down to the bar from the lobby.




Girls just wanna have fun..



The Italian restaurant near the bar


our lounge corner



The pool is surely inviting!




And here's the bar.


Welcome to Il Bar






Well, that's a little story about the Il Bar at Bvlgari Resort in Pecatu, Bali.
Will you visit this place if you are around?

11 comments:

  1. Asyik banget ya Mba menikmati sunsetnya, jadi ikutan membayangkan gimana asyiknya suasana saat itu.
    Pool nya juga beneran mengundang buat main air, hihihi.
    Senang banget berenang di situ sambil menikmati pemandangan yang ga biasa :)

    ReplyDelete
  2. awww serunya udah mulai explore bali nih..
    bagus banget pemandangannya..
    btw gagal fokus sama minumannya.. auto ngebayangin rasanya :D

    ReplyDelete
  3. I envy you mba Indah, mupeng banget saya pengen nyobain staycation di Bvlgari Resort Bali, serasa jadi Sultan deh hihihi

    ReplyDelete
  4. The photos remind me of my time in Bali. So I miss Bali so much...Hopefully I can go there in the near future :D

    ReplyDelete
  5. Wah aku penasaran nyoba perpaduan rosemary ama chili dijadikan minuman yang tampaknya enak sekali, mba

    ReplyDelete
  6. Mbak Indah sering banget ke Bali ya, gak ada bosennya memang mbak kalau ke sana, selalu mau balik lagi ya

    ReplyDelete
  7. udah mulai dinas luar sambil traveling ya, mamm. hihihi. Aku jadi pingin ke Bali, segeer adeem banget liatnya.

    ReplyDelete
  8. Eksotika Bali itu, kak Indaaah..
    Bikin badan menjadi relax, tenang dan gak kerasa kalau lagi bertugas, sebenernya yaa..
    Hehhe..

    Selamat bekerja sambil liburan, kak Indah.

    ReplyDelete
  9. Setiap berkunjung ke blognya Mbak Indah, bikin hati bahagia. Foto-fotonya memanjakan mata banget, apalagi sekarang pas lagi kangen banget juga pengen ke Bali lagi

    ReplyDelete
  10. Wow I miss Bali after read your story Mba Indah. Just wonder how much cost to stay at night on there resort mba?

    ReplyDelete
  11. Mau juga misal ada yang ngundang ke Bvlgary Resort mba. Tempatnya wooww banget, memanjakan pengunjung dengan pemandangan dan pelayanan yang luar biasa.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘