Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

indahnuria.com


September is reaching the end.

I am so proud that we somehow managed to accomplish so many things in terms of work as well as personal schedules. For those who have been following my blog and my story, I am still in the middle of the preparation of my next assignments. So many things to do, so little time! Let alone the pandemic that keep us restrained in so many aspects. 

Indah Nuria Savitri at UN Headquarters
Me at UNHQ at the UNGA in 2018

I do notice that whenever I have to embark on a new adventure (read: work assignment) in a new place, I keep jotting down many beautiful places in Indonesia that my family and I HAVE NOT yet visited or explored. Well, it's always like that, unfortunately. And it works both sides as well, I mean I feel like I have so much to do when I have to repack and head back home from the post I have abroad. 


UN Headquarters NYC



Memang waktu kerap mengingatkan kita akan banyaknya hal penting (tempat cantik) yang beum sempat kila lakukan (atau singgahi). Terus terang, sebelum pandemi mendera dunia, aku merasa waktu berjalan begitu cepat. Dua tahun berada di tanah air sejak kepulang dari New York City di bulan Agustus 2018 berlalu dengan cepat, di antara urusan keluarga, pekerjaan dan jadwal perjalanan yang aku lakukan sepanjang tahun. Hingga COVID-19 datang dan membuat kita semua pause, berhenti sejenak dari berbagai kesibukan ataupun ritme hidup yang sebelumnya dijalani. Kalau boleh jujur, aku menikmati 'break' yang disebabkan oleh pandemi (tapi tidak menikmati virus dan penyebarannya serta dampaknya yang luar biasa) meskipun aku tentu saja merindukan perjalanan seru yang dilakukan sambil menjelajahi tanah air dan juga dunia. New normal tidak lagi semenakutkan atau membuat khawatir seperti di awal pandemi, meskipun sampai sekarang tetap saja aku kerap merindukan masa - masa sebelum pandemi. Well, intinya memang manusia diberi kemampuan oleh beradaptasi dan melakukan perubahan yang dibutuhkan untuk bertahan hidup. So here we are ... yang penting kita selalu bersyukur dan minta diberikan kekuatan oleh Yang Kuasa untuk menghadapi semua ini. Semangat!

Now, Jakarta is in better condition in terms of COVID-19. We started to go to the mall using a specially-designed application showing the status of our vaccination and tests. In many malls, you can only get in if you have been vaccinated at least once. Well, it's a good 'filter' in a way to ensure people are not flocking in particular areas at particular time.

So now let me welcome you to this weeks party #278 since I started counting, we hope you enjoy the features, we are waiting for you to share from your blog! Please take a minute to introduce yourself, we'd love to get to know you, and comments are golden. 
Join-our-weekly-link-party-each-week-starting-Mondays
welcome to Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends
 

Wonderful Wednesdays For All Bloggers and Writers

We would love if you share out for others to enjoy. You could Pin The Banner From Above ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wedneday-Hostesses-2021

Dont-miss-our-hostess-features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Jumbo Pecan Pumpkin Muffins Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Taman Laut Olele Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center What Does Fall What Does Fall Look Like To You?/ Fall Vignettes Make It Home Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Beef Taco Pie Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting 60 Dollar Tree Fall Projects Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Wonderful-Wednesday-Features-9-27


Time for a makeover with an old fan into a clock 

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa's Command Center Junk Is My Life// Time for a makeover with an old fan into a clock

  bell-pepper-hummus

Feature Chosen by Kaycee // Crafty Zoo Kibitz Spot //Easy Red Pepper Hummus Recipe (Dairy and Gluten-Free)

  Pumpkin-Muffins-Create-With-Joy.com

Feature Chosen by Suzan // Country Crafts Create With Joy // Pumpkin Spice Muffins Claire-Justine-Great-For-Halloween-And-Bake-Sales

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Claire Justine // Ghost Cupcakes: Great For Halloween And Bake Sales

  Farmhouse-Buttermilk-Cake-Nancy-C

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Nancy C Recipes // Farmhouse Buttermilk Cake Debbie-Dabbles-Fall-China-Hutch

Feature Chosen by Indah // My Purple World Debbie Dabble // Autumn Elegance Hutch in the Living Room

  Little-Treasures-Tube-Necklaces

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Little Treasure's // Playing With Tube Necklaces Fashion-Post-With-Shelbee-on-The-Edge

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Shelbee on The Edge // How to Avoid Style Disasters & What to Do If You Have One

Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email < You Can Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started I need you to take a few seconds to comment, to let us know your thoughts, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Now Lets Party!!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

13 comments:

  1. Indah,
    Thanks so much for the feature!! I gave you a Shout Out on Face Book and will do so in my next post too!! Thanks for hosting such a lovely party each week!!! Stay safe, healthy and happy!!
    Hugs,
    Deb

    ReplyDelete
  2. 2021 bakal berakhir 2 bulan lagi. Bener-bener tahun pandemi yg panjang dan proses adaptasi mental khususnya buatku pribadi sih mbak. Semoga aja dalam waktu dekat bisa bawa batita ke emol. Asli rindu berat

    ReplyDelete
  3. I enjoy some part of the pandemic too especially more quality time with family and cleaner air.

    selamat melanjutkan tugas di negeri seberang, Mbak Indah. Kita bahkan belum ketemuan eh mbak udah berangkat lagi.

    ReplyDelete
  4. Betul mbak, intinya harus terus bersyukur ya atas apa yang diturunkan oleh Allah. Karena dengan demikian kita akan selalu bahagia dan qona'ah. Iya, inshaAllah tetap semangat, mbakk!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ya semoga semua bisa kembali normal lagi bisa bebas bergerak setelah terpause sekian lama...

    ReplyDelete
  6. Buat orang-orang yang sering bepergian dan berpindah2 seperti Mba Indah pasti dampak pandemi berasa banget ya, yg jelas pasti jenuh. Saya aja rasanya udah kangen banget liburan. Semoga pandemi segera berlalu dan herd immunity tercapai ya supaya kita bisa jalah jalan lagi

    ReplyDelete
  7. Iya, Alhamdulillah ya, sekarang keadaan sudah lebih baik. Pandemi tak semenakutkan sebelumnya. Semoga nanti semakin baik lagi, seiring dengan semakin banyaknya yang divaksin. Sehat-sehat selalu kita semua.

    ReplyDelete
  8. Ah, lihat cerita mba Indah LN selalu bikin aku bergetar. kapan ya aku bisa melalang buana kaya mba Indah. Menarik sekali pokoknya.

    Semoga covid 19 di dunia ini hilang ya. biar orang bisa bertransportasi dengan bebas ke berbagai belahan dunia.

    ReplyDelete
  9. belum pernah explore Sulawesi Tenggara dan sekitarnyaa kan ya Mbak?
    ayoo, kapan-kapan kesini juga yaa Mbak :D

    semoga tugasnya di tempat yang baru lancar ya Mbak, yang terpenting sehat selalu, Aamiin :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah,
    Semoga kita semua sehat dan aktivitas apapun yang dilakukan bisa sesuai prokes sehingga tetap terjaga.

    ReplyDelete
  11. Harapanku juga makin membaik aamiin, pandemi ini lekas usai ya mba Indah. Semoga kita semua sehat dan bahgia selalu.

    ReplyDelete
  12. Setelah September berlalu semoga hari-hari ke depan bisa lebih cerah ya Mbak. Dilancarkan juga semua urusan dan perjalannya Mbak Indah bersama keluarga.

    ReplyDelete
  13. We got passports to leave the country. But Covid is in the way. Have fun planning.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘