Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

One fine afternoon at the East River, seen from the UN HQ in NYC


Hi, everyone.

Hope you all safe and sound, wherever you are. 

I have been enjoying my days at home as much as I could. Mostly doing some packing, I focus on fulfilling all the requirements needed for my next assignment while at the same time overseeing some works at the office. 

one of the murals in UNHQ.. Love it!

The 76th session of the UNGA will be starting soon, while the 48th session of UN Human Rights is ongoing. With two heavy - loaded meetings happening at the same time, you can imagine how crazy the workloads are. We have been working extra hard with the team and fingers crossed, hope things will work well as scheduled. As always, UNGA session always has many surprises. This year, similar to last year, the discussion will be focused on our fight against COVID - 19. How we can recover together and stronger from all these rampant damages caused by the pandemic. 

My Minister, as well as some small team, has dispatched to New York City. We didn't send big group although my President will be joining the session through pre-recorded messages. Well, this time of the year, I usually go to NYC for all these meetings. This year will definitely be different as we have to avoid unnecessary traveling and only for the most important one. Well, I have to admit I really miss NYC. Its vibrant vibe and even never ending noise of the sirens proves to be something I crave LOL. Well, hopefully I can go back here one day and reunite with the Big Apple.



And now... ready for our weekly link party?

Join us on Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends then! N
ow let me welcome you to this weeks party #276 since I started counting, we hope you enjoy the features, we are waiting for you to share from your blog! Please take a minute to introduce yourself, we'd love to get to know you, and comments are golden. 
Join-our-weekly-link-party-each-week-starting-Mondays 
Wonderful Wednesdays For All Bloggers and Writers

We would love if you share out for others to enjoy. You could Pin The Banner From Above ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wedneday-Hostesses-2021Dont-miss-our-hostess-features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl 5 Great Reasons why You Should Consider a Solo Wellness Retreat in 2021 Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Exploring traditional or local markets in Indonesia Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Falling For Fall Series #3/Dining Room Buffet/Decorate With Me Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Middle School Pre-Teen Friendship Drama: BFF or NRF Giveaway! Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Butter Pecan Cookies Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Wonderful-Wednesday-277-Oh-My-Heartsie-GirlCheck-out-this-weeks-features.pHow-to-Start-a-Meaningful-Life-Enhancing-Small-Business. 

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Shelbee on The Edge //How to Start a Meaningful Life-Enhancing Small Business 

10-Organizing-Tips-for-Fall-to-Start-Your-Holidays-Off-Right

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa's Command Center Dr Michelle Bengston // 10 Organizing Tips for Fall to Start Your Holidays Off Right

Greenery-In-Silver-Vases-and-Bowls-for-decor

Feature Chosen by Suzan // Country Crafts Master Pieces Of My Life // Greenery in Silver Snickerdoodle-Crazy-Cake

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Lou Lou Girls// Snickerdoodle Crazy Cake Triangle-coin-purse.


Feature Chosen by Indah // My Purple World Hello Sewing// Trainage Coin Purse with Video Instruction

Fresh-Baked-Moist-Apple-Cake

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Treat N Trick // Fresh Baked Moist Apple Cake Pink-Subconscious-Diaries-In-The-Dressing-Room

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Vanity and Me Style // Pink subconsciousness - Dressing Room diaries So Fun!!


Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email < You Can Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started I need you to take a few seconds to comment, to let us know your thoughts, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Now Lets Party!!!

30 comments:

  1. ku belum pernah menginjakkan kaki di NYC, mbaaa
    Mupeng suatu saat bisa ngetrip ke sana
    pastinya asyiiik bener!

    ReplyDelete
  2. Amiin😍😍 smoga lancar ya mba segala rencananya..kompak terus bersama timnyaa.
    Btw, kekangenannya terasa sampe sini nih mbaaaa 😁

    ReplyDelete
  3. Di tengah kesibukan saat pandemi, semoga selalu sehat2 ya mba... sebetulnya aku udah jenuh di rumah aja, pengen jalan2 wkwk

    ReplyDelete
  4. Ingin banget bisa melihatnya secara langsung. Pandemi selesai, semoga disegerakan ke sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mba Indah biasanya kalau berkunjung ke satu negara, berdiam disana hingga berapa lama mba ? Sehat dan semangat selalu ya

      Delete
  5. Dua sidang akan berlangsung bersamaan, kebayang sibuknya Mbak Indah. Masih sempat ngeblog dan youtube-an pula :D Semoga lancar semua aktivitasnya mbak, dan semoga selalu sehat. Bisa ngerti gimana kangennya sama NYC. Pada waktu yang tepat, semoga nanti ke sana lagi ya mbak :)

    ReplyDelete
  6. Hai mb insav...
    It's always nice to read your blog. You have so many business, but you can write regularly. Hopefully you and your family are always healthy and happy..

    ReplyDelete
  7. Semangat Mbak Indaah! Menghadiri dua pertemuan penting tingkat dunia pastinya cukup berat. Tapi kalau bersama tim pastinya bisa saling membantu dan bekerja sama ya ...

    ReplyDelete
  8. Membaca cerita kak Indah, aku jadi kangen juga sama kisah perjalanan dinas kak Indah yang dulu sering dituliskan menjadi pengetahuan bagi pembaca. Semoga pandemi segera berakhir dan kita semua dalam lindungan Allah.
    Aamiin~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengen banget liat time schedule kak Indah.
      hehee...pengen melihat aktivitas from 7 to 7 nya, kak Indah.
      Produktif banget, soalnyaa.... ((kagum))

      Delete
  9. Semangat terus ya mbak Indah, kebayang deh ini betapa sibuknya dengan agenda yang bersamaan ya. Sudah pasti setiap acara pasti selalu ada pembahasan mengenai pandemi ini ya, karena seluruh dunia sangat berdampak sekali.

    ReplyDelete
  10. ma kasih ya mak atas ulasannya, tertarik pengen tahu lebih banyak itu yang fotonya bikin ngiler soal fresh apple cake, bikin ya mak ulsannya

    ReplyDelete
  11. pemandangan new york yang sering kulihat di tivi-tivi
    sukses kolabsnya mba
    mb indah masih rajin banget ikutan kayak gini sama temen-temen bloggernya

    ReplyDelete
  12. Blogger luar negeri kece2 dan kreatif yah. Btw semoga dimudahkan segala aktivitasnya mba

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah senang sekali bisa membaca lagi berbagai aktivitas mbak indah yang super sibuk tapi masih punya waktu ngeblog dan rutin menayangkan blog teman teman dari LN. Persahabatan yang luar biasa. Btw mbak, aku suka banget sama foto langit di NYC birunya itu bersihhhh.

    ReplyDelete
  14. sukses kolaborasi nya kak, keren euy bisa kolaborasi ama blogger mancanegara begini. kagum aku tuh baca nya

    ReplyDelete
  15. Aku selalu senang baca tulisan mba Indah keliling dunia. Simple tapi seru aja gitu. Hihihi

    ReplyDelete
  16. Masyaallah, semoga kedua sidangnya berjalan lancar ya mbak. Sehat dan sukses terus. BTW, salfok sama kue apelnya, serasa lapar nih.

    ReplyDelete
  17. Semoga diberi kelancaran dalam menjalankan tugas negara yang tergolong penting di kancah international

    ReplyDelete
  18. wow, happy working and party, hihi.. kerja keras, seneng2 juga dong~ pengen deh someday ke New York City, bagus deh liat foto2nya ^^

    ReplyDelete
  19. MasyaAllah pemandangan nya.
    Mba Indah selalu bikin bisa virtual tour ke mana-mana. Makasih mba Indah sehat selalu walaupun segudang aktivitasnya

    ReplyDelete
  20. Semoga semuanya berjalan lancar ya mba, walaupun ditengah pandemi seperti ini. Semoga pandemi cepat berlalu.

    ReplyDelete
  21. Aamiin mbak moga nanti bisa kembali ke kota NY yang mbak rindukan. Aku kenal NY gara2 suka nonton serial Law n Order gtu2 hehe
    Pusat kotanya katanya ada taman yang luas banget ya?
    Btw UNGA itu singkatan dari apa mbak? united nation bla bla GA-nya?

    ReplyDelete
  22. aku selalu suka sama konten yg dibikin mba indah. aku jadi banyak tahu kehidupan di berbagai negara yg dikunjungi mba indah. hehe...

    ReplyDelete
  23. Wah semoga lancar ya Mba.. kebayang deh sibuknya...Pengen banget bisa ada di sana nih semoga suatu saat bisa jalan2 ke sana hihi ..

    ReplyDelete
  24. NYC kayakya selalu terasa ngangenin yaa Mbaa.. aku tuh lihat dari foto2nya aja udah ngerasa ini kota punya banyak sudut yang atraktif dan vibes yg asyik.

    ReplyDelete
  25. Moga lancar semua urusannya ya mbak. Dan ditunggu tulisannya yang lain pengalaman di negeri yang didatangi, mbak.

    ReplyDelete
  26. Sebentar lagi mau balik ke luar negeri lagi, bakalan sering dinas ke NY lagi ga, kak Indah?
    Seru sekali bila perjalanan bisnis sekaligus perjalanan pribadi yang dirindukan.

    ReplyDelete
  27. Jadi teringat masa-masa indah di NYC ya mom. Bentar lagi udah mau menjelajah negara baru nih. Semoga selalu diberi kesehatan dan kekuatan dalam menjalankan tugas negara ya. :*

    ReplyDelete
  28. Thank you for sharing, kakakkk...
    I hope your schedule and agenda will be done smoothly like butter

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘