Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Second week of February is here and how I race with time! If I can actually do that..

January seems to be very busy as we all work in full gear to prepare many big meetings coming at the end of February and March. Well, works will never cease so we just need a better and better tome management. The working capacity at the office remains low as COVID-19 is still stubbornly and annoyingly lingering, but the work load is still as crazy! Well, I believe team work will definitely the key to our success here! Bon courage!

I have been spending times in doctors’ visits and observation as I thoroughly check my wellbeing and cancer status after entering the 5th year for my oral hormone therapy regime. I guess I will share more stories on that on different posts. My post-menopause abnormalities and bleeding have lead  me to back-to-back obgyn’s visit and we had surprising news indeed. But again, I will spill it later, okay.

Now, are you ready to join Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends? Jump in! Meanwhile, stay safe, happy and healthy!

We hope you will enjoy your visit and find a post of interest and don't forget our hostesses blogs that they share as well, we would love to have you comment!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW 

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to help grow the party And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source 

Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wonderful-Wednesday-Hosts.Hostess-Features-245

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Cottage & Bungalow Giveaway Ends The Last Week 2/16 Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World World Cancer Day 2021 Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Self-Care – Nine Ways To Add Fun & Excitement Back Into Your Life Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Smile: Transforming Your Crazy Past to a Positive Future + Giveaway Twitter | Instagram | Facebook | Pinteres 

Suzan White // Country Crafting Valentine DIY's Twitter | Instagram | Facebook | PinterestWonderful-Wednesday-245.Valentines-Days-26-Valentine-Printables

♥Features Chosen by Suzan White// Country crafting Comfort Spring Station // Valentine’s Day Ideas

Chocolate-Covered-Strawberry-Cream-Pie

♥Features Chosen by Indah Nuria // My Purple World Seasonal and Holiday Recipe Exchange // Chocolate Covered Strawberry Cream Pie

Chocolate Covered Pretzel Bark

♥Features Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Seasonal and Holiday Recipe Exchange //Valentine CHOCOLATE TOFFEE Pretzel BARK The-White-Rabbits-Valentine-Party

♥Features Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Painted Apron // Fun Valentine Day Tables egg-free-choc-brownies

♥Features Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Treat n Trick // Egg Free Chocolate Brownies Decorating-a-Valentine-Village.

Features Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Studio 21 Jennifer Adams // Decorating a Valentine Village

The-Magnificent-8-Outside-The-Box.

♥Features Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Shelbee on The Edge // The Magnificent-8 Outside The Box

 

Now Before You Get Started would you take a moment to Comment and Share, its appreciated, Here is our Party Button to share. Now Lets Party!! Linky Code:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

33 comments:

  1. selalu menginspirasi, meskipun sangat singkat,,namun aku masih bisa merasakan semangat mbak indah. Thans for the vibes

    ReplyDelete
  2. Duuh, sehat-sehat selalu ya, Mbak. Semoga bisa pulih kembali. Semoga tidak ada hal-hal yang mengkhawatirkan

    ReplyDelete
  3. nggak kerasa ya mbak indah, minggu kedua februari udah dateng lagi, pengen banget jalan jalan, tapi masih belum leluasaa huhuhu

    ReplyDelete
  4. Sama mba akupun alhamdulillah nih January February ini lumayan hectic sama kerjaan, pengen deh staycation sejenak

    ReplyDelete
  5. Halo mba INdah. Bismillah semoga selalu sehat dan kuat ya. Tetap semangat selalu. Aamiin

    ReplyDelete
  6. Ya Allah... semogaaa sehat2 selaluuu ya mba Indah.
    Memang makin ke sini, kondisi kesehatan kita semua kayak adaaa aja gangguannya.
    semoga selalu paripurna

    ReplyDelete
  7. Selalu sehat dan bahagia ya mbak Indah. Selalu suka tulisannya mbak indah meskipun jadwal padat gk pernah absen menulis di blog

    ReplyDelete
  8. Sukses ya untuk mba Indah, kegiatannya tampaknya selalu padat tapi menyenangkan, have u enjoy it

    ReplyDelete
  9. mba Indah semoga sehat terus yaa buat mbak dan keluarga.. dan makasih terus berbagi cerita ama kita :)

    ReplyDelete
  10. Bismillah sehat selalu mba Indah.
    semoga hari cerah kesehatan selalu menaungi kita semua fan pandemi segera berlalu

    ReplyDelete
  11. Wow, seruuu deh sama kisah mbak Indah ini. Semoga mbak senantiasa dilancarkan dalam segala hal ya. Sing sabar dalam ikhtiarnya berobat dan pekerjaan yang dicintai aamiin. Mudah2an suatu hari nanti kita bisa bertemu wajah ya mbak hehe penasaran soalnya.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, semoga sepanjang february membawa kebahagiaan yang lebih lagi dibanding bulan january ya mba, stay happy, healthy

    ReplyDelete
  13. Mbak Indah ... sehat selalu ya ... masih menyempatkan diri update blog. Senang baca kabarnya.

    ReplyDelete
  14. Jaga kesehatan ya mbaa, moga sehat terus yaa.. aku jadi inget belum kontrol ke obsgyn, cek kb dan haid tidak teratur

    ReplyDelete
  15. Tetap sehat dan semangat ya mbak indah
    btw beberapa hari lalu, aku lihat poster mbak indah jadi pembicara di kampus adik sepupuku
    keren banget materi nya, sukses terus ya mbak :)

    ReplyDelete
  16. Semoga selalu sehat ya Mba Indah, selalu semangat dan tetap makan-makanan yang bergizi.

    ReplyDelete
  17. Iya Februari udah lebih dari setengah bulan terlewati aja nih. Dan kemarin pas ke supermarket, udah nemu deretan sirup dan biskuit. Baru nyadar udah mau bulan puasa, dan covid-19 belum juga pergi.

    Semoga sehat terus ya mbak, walau harus bolak balik ke dokter, dan nambah lagi ke obgyn juga

    ReplyDelete
  18. Awal tahun sudah diawali dengan banyak aktivitas, ya. Sukses dan sehat selalu, Mbak Indah

    ReplyDelete
  19. keep strong mama bo! stay happy and healthy ya.. InsyaAllah ke depan bisa lebih baik, Aamiin 💪🏼

    ReplyDelete
  20. Awal tahun emang sukanya sibuk. Dan ditambah beban kerja yang seabrek tapi waktu singkat karena pandemi belum berakhir. Asli, bikin stress.

    Saya menunggu kabar tentang kabar tentang hasil cek ke dokter. Semoga baik-baik saja, Mbak. 🥺

    Tetap semangat untuk melawan kanker. Sudah memasuki tahun ke lima yang penuh perjuangan. Semangat ya, Mbak.

    ReplyDelete
  21. Bersiap-siap untuk maathon meeting ya Mbak Indah. Sehat-sehat selalu ya. Salam untuk keluarga :)

    ReplyDelete
  22. Semoga pemeriksaannya berjalan lancar dan mbak Indah sehat selalu ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin. Semoga Mbak Indah sehat selalu yaaa....Awal tahun yang sibuk ya Mbak.

      Delete
  23. Setuju bahwa kita harus memanage pekerjaan biar seimbang dengan kehidupan pribadi. Semangat dan sehat terus ya, Mbak Indah

    ReplyDelete
  24. Sebentar lagi Februari sudah akan berakhir yaaa. Sehat sehat ya Mbak Indah dan keluarga

    ReplyDelete
  25. Semoga hasilnya bagus semua ya Mbak Indah, sehat selalu...aamiin...

    ReplyDelete
  26. sehat2 selalu mba insav...
    tetap semangat as always...menjelang
    fase menopouse emang ngaruh bbanyak ya ke kondisi kesehatan kita

    ReplyDelete
  27. woah this wonderful wednesday is soo fun! gimana cara ikutannya sih mba insav? pengen juga nih kenalan sama temen temen dari berbagai belahan dunia.. hehe

    ReplyDelete
  28. Semoga sehat selalu ya mbak INdah, aamiin

    ReplyDelete
  29. Eh kabar apa nih mbak? ndandak kepoh hehe. Apapun itu semoga kabar bahagia.
    Semoga lancar dengan segala aktivitasnya ya mbak :D

    ReplyDelete
  30. Mbak Indah, semoga selalu diberikan kesehatan ya. Waktu mendengarkan ceritanya di Live KEB aja serius aku salut banget mbak dengan perjuanganmu.

    ReplyDelete
  31. Walau menjelang menolong. Tetap produktif ya kak.. seneng banget bacanya jadi tambah Tau nih.. hrs seimbang antar kerja Dan yg lainnya sehat2 selalu kak

    ReplyDelete
  32. Mak Indah Nuria, thank you so much for sharing this personal story of yours. Must take big courage to have you writing this on the blog. You're inspiring and I adore you for that. God bless you :'))

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘