Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

www.indahnuria.com
let's walk


Hello again and hope all the days ahead of us will be better.

As fast as it goes, January is almost over and for sure life goes on. 

This week is filled with heavy rain here in Jakarta and many parts of Indonesia. Well, it's the rainy season so we are anticipating it. In some parts of Indonesia we have heard incidents of flood, land slides, and some other disasters. Well, sadly, somehow at some point we welcome the new year with incidents and/or disaster. May God protect us all.

The kids are continuing their online classes and my days are filled with endless webinars and online meetings as well. Well, nothing to complain as it is how we work most of the time. I occasionally come to the office to join meetings and getting some errands, mostly the administrative works. 

I also came back to the hospital to start having my consultation with my oncologist and gynaecologist. It has been 5 years since I started taking hormones therapy orally in order to control my breast cancer. I have taken tumor marker test as well to check the status of my cancer and the result is good. So I am optimistic with my healthy, although I do have to watch my blood sugar and my weight. Wish me luck yaaa... I have been trying to be more active and try to walk around and jog at least 30 minutes every day. The static bike at home is used more often as well. So stay safe, happy and healthy, everyone!

Now, let's join us on Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends. Have fun!

We hope you will enjoy your visit and find a post of interest and don't forget our hostesses blogs that they share as well, we would love to have you comment!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW 

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to help grow the party And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]Wonderful-Wednesday-Hosts.Oh-My-Heartsie-Girls-Hostess-Features-243

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Cottage & Bungalow Giveaway Ends 2/16 Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Traveling to Lampung Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center How to Organize Your Pots & Pans Cabinet(s) /Kitchen Organization Series 2021 Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Carrot Fries: My Simple New Healthy Frenemy Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Butterfinger Candy Twitter | Instagram | Facebook | PinterestOMHGWW-243.Winter-Buffalo-Check-Tablescape 

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa Coward's Command Center Whispers of The Heart // A Winter Buffalo Check Tablescape

Woodpecker-Art.

Feature Chosen by Suzan C White Country Crafting Love My Little Cottage // Woodpecker in Acrylics on a Sunny Low country Day

Cafe-Rio-Creamy-Tomatillo-Ranch-Dressing

Feature Chosen by Indah Nuria // My Purple World Lou Lou Girls // Cafe-Rio-Creamy-Tomatillo-Ranch-Dressing 

DIY-Valentines-Day-reusable-gift-bags


Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Keeping It Real // DIY Valentines Day Reusable Gift Bags

24-easy-and-simple-valentines-ideas

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Serenity You // Be Ready For Valentines Mardi-Gra-Macarons

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Lazy Gastronome // Mardi Gras Macarons berryworld-strawberry-and-almond-macarons-valentines


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Claire Justine // Berry World Strawberry and Almond Macarons

Master-Bedroom-Renovation

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Vanity and Me Style // Master Bedroom Renovation

 
Now Before You Get Started and it i not required but in order to be considered for a feature, would you take a moment to Comment and Share its appreciated, All the buttons are here to share. Lets Party!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

25 comments:

  1. Yes, mba, banyak berita pedih di bulan January ini.
    semogaaa ALLAH menjaga dan melindungi kita semua ya.
    stay safe, happy and healthy :D

    ReplyDelete
  2. Meski kebanyakan di rumah, tetep aktif dan produktif terus ya Mak, kabayang deh rapat onlen, anak2 onlen, sarebok masing2 dengan urusannya.
    Btw semoga sehat selalu ya, tetep rajin berolah raga, huhuy jogging ..

    ReplyDelete
  3. Tetap semangat menjalani terapinya mbak.

    Di Malang juga hampir tiap hari hujan. Sedih juga baca berita ada banyak bencana di berbagai daerah

    ReplyDelete
  4. Hi Mba Insav.. Sehat2 selalu yaa...
    Ga tahu perasaan aku aja atau gimana bbrp tahun terakhir emang klo pergantian tahun tuh lg musim hujan gt dan selalu ada bbrp bencana terutama banjir sih. Biasanya kan di Jakarta dan sekitarnya tahun ini alhamdulilah ya Jakarta aman. Sedihnya malah di bbrp daerah lain yg lg kena. Semiga semua segera pulih

    ReplyDelete
  5. Semoga Mbak Indah dan keluarga selalu sehat, ya. Aamiin. Itu sandal The Simpsons nya gemesin :D

    ReplyDelete
  6. Tetap bersyukur dalam keadaan apapun dapat menguatkan dan meningkatkan imun ya mba. Semangat

    ReplyDelete
  7. Semoga mbak Indah senantiasa diberikan kesehatan yang baik aamiin. Banyak teman yang kasih support, doa agar terapi mbak yang dijalani beberapa tahun belakangan membawa hasil terbaik.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah mbaa Indah hasil ceknya good ya. Semoga sehat selalu ya mbaaa. Iyanih jakarta dan sekitarnya hujan deras akhir2 ini. Dan moga nggak banjir, nggak ada bencana.. baik2 aja semuanya..

    ReplyDelete
  9. semangat dengan terapinya ya mbak
    memang sekarang lagi musim hujan ya mbak, surabaya tiap sore selalu hujan
    dan makanya ini jadi banyak bencana ya mbak, ah semoga kedepannya 2021 jadi lebih ramah buat kita semua ya

    ReplyDelete
  10. Semoga sehat selalu ya Mbak Indah dan hasil tesnya sehat dan baik semuanya..aamiin...iya mendung dan hujan terus di Ungaran juga..

    ReplyDelete
  11. Iya, Januari musim penghujan dan begitu banyak kesedihan. Tapi saya turut bahagia mendengar kabar kesehatan Mbak. Semoga makin bagus dan optimis sehat selalu.

    ReplyDelete
  12. Semoga sehat selalu ya Kak... Sama aja sih cuacanya hujan terus dan dingin sekali...bikin malas gerak...

    ReplyDelete
  13. Cuaca dingin seharian hari ini Mbak, di sudut Tangerang. Hujan memang selalu membawa kehangatan di baliknya ya

    Sehat selalu Mbak Indah, hari ini aku absen olah raga karena beberes rumah bagian belakang yang sudah lama sekali gak kusentuh. Bismillah diniatkan menggerakan badan.

    ReplyDelete
  14. Iya nih mbak hujannya on off di tempatku, jadi harus ganti2 jadwal kalau mau keluar olahraga.
    Semoga hasil konsultasinya gak ada yang harus dikhawatirkan ya mbak, oh ini yang kemarin sampai malam nunggu dokternya ya

    ReplyDelete
  15. Iya mbak sedih sekali Januari ini banyak sekali musibah. Semoga kita semua selalu dalam lindungannya. Semangat buat terapinya ya, Mbak. Sehat-sehat selalu.

    ReplyDelete
  16. May all you do and achieve bless you every day with great happiness and good health. May you have good health and joy throughout the life of you.....Tetap semangat dan sehat, Mbak Indah!!

    ReplyDelete
  17. Semoga sehat selalu ya Mbak. Aku sempet jalanin jalan apgi dan menyenangkan. Pas kasus meningkat lagi aku menarik diri, masih di rumah aja. Eh olahraganya malah jadi kendor hihihi ampun deh

    ReplyDelete
  18. woah, this Wonderful Wednesday with My Purple World look so fun! How to join nih mak? hehe. Seru banget bisa berkenalan dengan temen-temen dari berbagai macam negara yaaaa

    ReplyDelete
  19. Semangat ya mba indah terapinya. Disini pun jg mba.. 2021 sesuatu banget. Selalu hujan sampe banjir dan tak kunjung surut dibeberapa spot sini. Heu.. Eh kok curhat. Apapun ya stay healthy buat kita semuaa

    ReplyDelete
  20. Semoga selalu sehat, Mama Bo
    Sekarang harta berharga adalah sehat aja rasanya
    Karena kalau sakit suka kepikiran aneh aneh

    ReplyDelete
  21. Aku suka banget baca2 blog DIY nya orang luar Mba, apalagi klo tematik sesuai musim di tempat mereka atau pas ada hari spesial

    ReplyDelete
  22. Semoga dilancarkan terapinya mbak...dan semakin sehat dan bugar untuk hari-hari ke depannya. Aamiin ..

    ReplyDelete
  23. Di Balikpapan juga rainy season as well, mba In
    Bikin pengen tembolok penuh, hehehe.

    Yes, cara kita memandang hidup telah berubah sekarang.
    Namun tetap harus optimis menata asa.

    Aku mengisinya dengan berusaha berbagi hal positif, terutama dengan keluarga kecilku.

    Stay safe and healthy, mba In...

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah apa pun itu semoga kita sellau bersyukur, sabar dan ikhlas ya Mba

    ReplyDelete
  25. Do stay safe! I hope you are able to get your COVID vaccine considering that your job has you travel + you're a cancer surviver.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘