Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

indah nuria savitri - breast cancer survivor
October is still here and I continue with breast cancer awareness campaign. 

I am so happy I can join some programs such as webinars and Instagram live to talk and discuss about cancer. I shared stories and experience as well as the importance of self-breast exam and prevention of breast cancer. I also conducted a sharing and caring session with Google Local Guides about the breast cancer and I was so happy many can join us on that virtual meet - up. We discussed a lot about the fight against breast cancer, what we do to survive and prevent, as well as some highlight for supporting breast cancer survivors and warriors.

celebrating Pinktober with Google Local Guides
celebrating Pinktober with Google Local Guides

This week we actually have super long weekend starting from Wednesday till Sunday as we celebrate the birth of  Prophet Muhammad SAW. I was planning to go to Lampung again but we have even more stringent requirements to move between cities during the pandemic now. You have to provide COVID-19 free letter before entering one city or another. If you travel alone, it might not be too problematic. But if you travel as family, the test fee can be enormous so we have to consider that as well.

daily offering at Kuta Beach, Bali, Indonesia
daily offering at Kuta Beach, Bali, Indonesia

Besides, my low back pain is kicking after my trip to Bali (which is packed with so many 'stair master' sessions in Ubud) and this time is really messy. I really have to take Advil just to ease the pain. I have been doing a lot of Yoga to work it out and visiting my doctor as well. It gets better each day but it's there. I might need to continue my therapy then. Well, on a bright side, it's good that I am 'forced' to do the exercise and yoga on daily basis. Wish me luck!

And now, let's party on this Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

We hope you will visit our hostess's features and leave comments as well!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to grow the party And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wonderful-Wednesday-Hosts.Wonderful-Wednesday-Hostess-Features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl 3 Ideas To Update Any Backyard Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Breathtaking Ubud, Bali Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Six Ways to Transform a Simple Candle Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo DIY Nightmare Before Christmas Wreath Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Life Goes On Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest onderful-Wednesday-230The-Painted-Apron-Fall-Table-for-all-occasions. 

Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl The Painted Apron // A Fall Table For All Occasion's The Star of the show is the pumpkin with tiny lights The-Kitchen-is-my-playground-2-Cheese-Macaroni-Cheese-Serving-Spoon.

Feature Chosen by Suzan White // Country Crafting The Kitchen is My Playground // 2-Cheese Baked Macaroni and Cheese recipe I love a good mac n cheese but this sounds more delicious made extra creamy & delicious with 2 cheeses and an easy-to-make white sauce slathered on top. Marilyns-Treas-Recipes-of-Chicken-and-Sausage-Paella


Feature Chosen by Clearissa Coward // Clearissa Coward's Command Center Marilyn's Treats // Slow Cooker Chicken and Sausage Paella Three spices, bite size peppers with Paella Rice make up this recipe. Pumpkin-Surprise-Marble-Cake.

Feature Chosen by Indah Nuria // My Purple World Seasonal and Holiday Recipes // Pumpkin Surprise Marble Cake Inside you will find PUMPKIN SHAPE hidden inside and a double drizzle of Orange and Chocolate Icing.

Karins-Cottage-How-to-Make-Easy-Quick-Fresh-Pear-Tart


Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Karins Kottage // How to Make Easy Quick Fresh Pear Tart Karin uses a spring form pan for this tart, lots more picture in preparation all the direction on her blog.

nancyc-double-glazed-pumpkin-scones


Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Nancy C Blog // Pumpkin Scones as good as Starbucks (or maybe even better) I love a recipe that is a copy cat made at home, saves a ton of money!

]Dr-Michelle-Bengtson-what-does-the-Bible-say-about-racism.j 

A colorful image of a group of diverse teenagers putting their hands together as friends as a symbol of support and teamwork.[/caption]

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Dr. Michelle Bengtson // What Does the Bible Say About Racism? 8 Things to Consider Very prolific story and explanation about Racism This-weeks-fashion-feature-on-Oh-My-Heartsie-GirlLucy-Bertoldi 


Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Confessions of Montreal Styling Diva From print mixing heave is what I’m aiming for all the time! How good is this top with all this animal print glory?!!

 

Now Before You Get Started and it is not required but in order to be considered for a feature, would you take a moment to Comment and Share its appreciated, All the buttons are here to share. Lets Party!!Wonderful-Wednesday-Linky-Party 

Lets Get Started!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

30 comments:

  1. Uchhh bali.. sudah kembali beraktifitas ya mbak indah, doaku semoga mba indah senantiasa sehat ya.. dan selalu menjadi inspirasi bagi perempuan untuk selalu aktif dan produktif ditengah keterbatasan yaa

    ReplyDelete
  2. Kecapekan kah mba Indah, sepulang dari Bali? Semoga segera fit lagi ya mbaa..

    ReplyDelete
  3. Bulan untuk melakukan banyak hal terkait edukasi kanker payudara. Semoga makin banyak yang aware ya Mbak Indah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. karena mbak Indah tuh cancer survivor jadi pas banget buat di jadikan narasumber ya :) apalagi bahasa inggrisnya fasih banget jadi ga terbatas untuk orang Indonesia aja

      Delete
  4. Mbak Indah, semoga low back pain-nya segera sembuh, yaa... Ngga henti-hentinya berdoa juga supaya pandemi covid ini segera teratasi, supaya kita bisa kemana-mana dengan bebas lagi. Aamiiin...

    ReplyDelete
  5. I hope your back pain will better soon ya Mba Indah, so that you can do many activities again :)

    ReplyDelete
  6. Semoga kita makin sadar beta pentingnya mengedukasi diri sendiri dan orang sekitar mengenai hal tersebut. Hmmm makasih mbak udah menulis hal ini .

    ReplyDelete
  7. Ahh jadi kangen Bali, udah balik ya mba? Duhhh sakit sih kalo kambuh low back pain yang diderita mba Indah pastinya. Semoga segera pulih ya mba, perbanyak istirahat dulu

    ReplyDelete
  8. Semoga diberi kesehatan selalu mbak Indah.. Kan udah abis jalan jalan, happy happy doongg :D

    ReplyDelete
  9. Semoga lekas membaik ya mbak Indah. Apapun aktivitasnya jangan lupa istirahat lebih banyak ya mba.

    ReplyDelete
  10. we are miss bali so much OMG take me back.. Kagum banget sama bunda Indaaah selau produktif dan aktiif, sehat selalu ya buuun, semoga low back pain-nya segera sembuh,

    ReplyDelete
  11. wah mbak Indah udah ada di luar pulau Jawa aja, sehat-sehat ya mbak, semoga cepat sembuh sakitnya

    ReplyDelete
  12. Ubud sangat menarik untuk dikunjungi...dan aku salut dengan semangat mbak Indah yang luar biasa...semoga menginspirasi semua orang ya...semoga mbak Indah senantiasa diberikan kesehatan...aamiin.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah berkesempatan sharing dg teman2 dari beragam latar belakang ya mba.. semoga makin banyak yg award thdp kanker payudara ini.. Semangat dan sehat selalu, mba Indah..

    ReplyDelete
  14. Bulan Oktober ternyata dinyatakan sebagai bulan penyintas kanker payudara yaa. insyaAllah dengan peringatan ini, jadi kitanya lebih aware kepada kesehatan kita dengan SADARI.

    ReplyDelete
  15. Terima kasih sudah berbagi kak,,really appreciate. Semangat terus kak..dalam berkarya dan tetap selalu aktif. Saya menunggu tulisan2 berikutnya

    ReplyDelete
  16. Dengan adanya Pinktober gini semoga banyak masyarakat yg lebih aware dengan breast cancer

    ReplyDelete
  17. udah mulai traveling lagi ya Mbak? sehat-sehat ya Mbak.
    pasti seru ya itu webinarnya, penen nyimak juga lho sharing session seperti itu biar lebih aware lagi :)

    ReplyDelete
  18. jadi kangen balii,,
    semogaa makin banyak yg peduli dengan cancer ini mbaa.. sehar2 teruss ya mbaa :3

    ReplyDelete
  19. Apapun yang kita lakukan jika dijalani dengan penuh syukur rasanya bahagiaa sekali ya Mbak. Seperti berbagi cerita dengan orang-orang yang istilahnya seperjuangan. Selalu ada hikmah dan sisi kebaikan yang dapat kita ambil pelajarannya. Semangat Mbak Indah. Serunya libur panjang ke Lampung.. ��

    ReplyDelete
  20. duu air terjunnya ketceh beud, makanannya juga asli bikin per malem malem gini^_^

    ReplyDelete
  21. Aku salut dengan semangat Mba Indah sungguh pasti sangat tidak mudah menghadapinya, tapi Mba Indah sudah memilih untuk menghadapinya dengan cara seperti sekarang ini...Semoga sehat terus ya Mba..Semoga keberkahan selalu meliputi kehidupan Mba Indah..

    ReplyDelete
  22. Sehat2 mba Insav.
    Low back pain itu biasanya krn apa ya? Kebanyakan duduk bukan sih? Soalnya kyknya selama WFH ini jg punggungku sering kerasa pegal huhu.
    Kapan hari ada dokter bahas di twitter soal cara mengantisipasi dan mengatasinya

    ReplyDelete
  23. Kangen banget sama Bali kemarin ada rencana ke Bali lagi tapi batal huhu semoga bisa segera kesana lg

    ReplyDelete
  24. Mba Indah selalu mengingat kan diri ini untuk jaga kesehatan terutama payudara. Tiap ingat mba indah ingat simbah yang juga pejuang pita pink. Sehat sehat ya mba Indah

    ReplyDelete
  25. Istirahat dulu aja mam, supaya low backpainnya segera sembuh. Kecapekan juga itu ya kayaknyaaa..

    ReplyDelete
  26. Hope your back pain will be better ya, Mbak. Long weekend kemarin akhirnya kami pun belum berani ke mana-mana. Memilih family time saja di rumah

    ReplyDelete
  27. Duh mba Indah, ngebahas liburan ke Bali, aku rencananya sih pengen tuh jalan-jalan tahun depan semoga sudah jauh lebih kondusif yaa keadaannya

    ReplyDelete
  28. MashAllah~
    Aku termasuk yang suka banget dengan sharingnya kak Indah.
    Terus semangat berbagi ya, kak...
    Sehat-sehat selalu.
    Luv yu, kak Indah.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘