WW: The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia

 Welcome to The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia

The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia


Truly a piece of heaven on earth! And I was super lucky I got a chance to actually come, visit and stay in this fantastic place.  Wonderfully situated in green, plush Ubud, this Tjampoehan resort is a must-visit place indeed when you are around.

The Royal Pita Miha Resort, Ubud, Bali, Indonesia

Ubud has long been famous for its amazing greeneries, fresh air, and natural landscapes. The Monkey Forest is located here and the UNESCO World Heritage are, Tegalalang rice field is also here. Not to mention numbers of fascinating tropical forests and waterfalls, cool hiking tracks and paddy fields you can freely explore. And I have to admit I fall in love with all those art shops and galleries. I guess that's why Ubud, with its own unique vibe, has fascinated many.

And the arrays of five-star hotels, resorts and villas in Ubud are to die for. One of them is The Royal Pita Maha, the Tjampoehan relaxation resort.

And let me show you this magnificent place through photos before I share more details about it along the way, okay.


I was privilege to stay in one of the deluxe room (more like a villa I believe) with private pool. The room is spacious indeed and the private pool is uber cool! You know how I love swimming and everything to do with the pool and body of water.  The room has its own living room and luxurious bathroom with love-shaped bathtub.

The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia
welcome to my room

The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia
my own private pool :) at The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia

The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia
welcome to my villa :)

The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia
even the signs looks beautiful..

The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia
the open pool at The Royal Pita Maha Resort, Ubud, Bali, Indonesia


So, what do you think about The Royal Pita Maha Resort, ubud, Bali?

Will you visit and enjoy your time here as well? Happy to share on my next post so watch out for that. Meanwhile, stay safe, happy and healthy!

Join us on (almost) Wordless Wednesday and have fun with the link party

 

24 comments:

  1. Aduhaiiii, staycation di lokasi secantik iniiii, setelah berbulan2 dikungkung di rumah aja.... rasanya pasti kayak terlempar ke sekeping surga dunia.
    Aaakk, menyenangkan bangeett Mbaaa

    ReplyDelete
  2. Longtime I didnt visit your blog kak... And now..wow...Bali..!! Bali always beautiful and unique.. And this resort looks so comfortable..

    ReplyDelete
  3. Saya belum pernah ke Bali mbk, sampe sekarang masih mupeng aja berkunjung kesni. Pemandangannya indah banget soalnya. hihi

    ReplyDelete
  4. Aku ke ubud cuma lewat aja mbak. Sekilas dilihat memang ubud tempat yg pas untuk kontemplasi dan take a rest. Enak banget iniii

    ReplyDelete
  5. The villa is very beautiful, for me the most favourite spot is the open pool. So refreshing and relaxing.

    ReplyDelete
  6. Ck..ck..ck...jadi ga bisa berata2 nih akuh melihat keindahan vila Royal Pita Maha Resort di Ubud Bali ini. Ada private pool segala ya dan kamar mbak Indah cantik banget kayak di kerajaan yang modern hehehe :) Kepengen pastinya kalau ada kesempatan dan rezeki menginap di sini aamiin :)

    ReplyDelete
  7. nyaman sekali menginap di royal pita maha resort di Ubud Bali, nenangin sekali ambience-nya, trus dekat dengan Allah

    ReplyDelete
  8. Keren banget sih Bali tuh, kayaknya Bali jadi salah satu impianku dg berbagai keindahan yg hanya bisa kunikmati lewat TV dan media online hihih.. Next time semoga bisa berkunjung kesana bersama keluarga:)

    ReplyDelete
  9. Cakep banget lah udah pasti. Ini kayaknya mager di sana juga udah nyamna banget

    ReplyDelete
  10. Waah...ada fasilitas private pool juga ya, Mbak, pastinya nyaman sekali. Suasananya juga bikin betah :)

    ReplyDelete
  11. Wow ... kerennyaaa The Royal Pita Maha Resort ini. Itu di ranjangnya ada aksen ungu pula, Mbak Indah .... seperti khusus menyambut sang penyuka unguu. ^__^

    ReplyDelete
  12. ah ubud...
    klo staycation di tempat seperti ini dijamin mager kemana mana

    ReplyDelete
  13. Kayaknya kalau ke sana,bakalan betah buat istirahat. Pemandangannya bagus sekali dan nyaman, mba Indah :))

    ReplyDelete
  14. Resortnya eksotic mbak, kamarnya & ko,am renangnya asyik banget di lihatnya. Asyik banget ya buat istirahat, gak mau kemana-mana itu sih kalau aku di sana

    ReplyDelete
  15. Ini resortnya kece bener, jadi pengen banget liburan dan menikmati nyamannya tempat ini.

    ReplyDelete
  16. OMG Mbak Indah, the place is so wonderful and very private. It is good for Me-Time and also to get some inspiration for writing. You Know, It's been 7 years since my last trip to Ubud. I hope I have another chance to go there.

    ReplyDelete
  17. Kamar resortnya cakep banget mbak Indah. Kamarnya juga luas ya? Ada kolam renangnya pula, kalau di sana aku pasti dah nyemplung berenang deehh

    ReplyDelete
  18. Wuih, indah banget villanya. Kamarnya cantik dan homy, pemandangan luarnya juga luar biasa. Adem dan asri lihatnya. Bener-bener refreshing ya.

    ReplyDelete
  19. Bali sudah menjadi destinasi wisata yang mulai menggeliat yaa, kak Indah.
    Aku liat vlognya beberapa artis, kaya Nikita Willy, keluarga Asix, uda pada seru-seruan staycation di Bali.
    Asiik~

    ReplyDelete
  20. Masya Allah..nyaman sekali. Segernya lihat pemandangan sekeliling yang hijau gitu. Gak hanya udaranya yang segar, tetapi juga mata.

    ReplyDelete
  21. Kamarnya keren banget ini mam, nuansanya etnis banget pastinya ya kalau hotel-hotel di Bali tuh.

    ReplyDelete
  22. Menyenangkan...ada private poolnya juga. Bali memang keren ya. Panorama ditambah adat istiadatnya menjadi perpaduan yang menarik untuk dikunjungi.

    ReplyDelete
  23. Keren bener! viewnya cantik sekali...

    Semoga exposurenya semakin luas, dan banyak wisatawan yang datang, dan meningkatkan perekonomian masyarakat disana.

    ReplyDelete
  24. That bedroom looks so relaxing and the view is breathtaking. I'll bet the spa was wonderful as well. You have taken me to some places around the world that I probably would never have heard of if I had not run across your blog. Wonderful. Thank you for co-hosting at #omhgww.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘