Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends

Welcome back!

Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends is here again and I am super excited!

First of all, Happy (belated) Eid al-Adha to all my sisters and brothers who celebrate it! I sincerely hope you have a wonderful time with your loved one. We sent our kurban to Lampung and may Allah SWT always bestow us with His endless blessing, protection and patience.

Eid Al-Adha Mubarak, dear friends.


It has been an exciting week actually, filled with various news and updates. 

Some are sad, regarding the passing of my dear friends, family members and colleagues from the office as well as the communities where I was part of. It is indeed devastating to hear this. Some of them passed away due to COVID-29, but some are because of the natural cause. Innalillahi rainnailaihi rojiuuun... we belong to Allah and to Allah do we return. That is why we have to remain vigilant towards our fight against COVID-19. Please, please, please... observe the health protocol although many of us already got vaccinated. Wearing mask and maintaining physical distance  won't do any harm and it gives us extra protection as well. I have got my vaccine twice and still I got infected, although it was with mild symptoms. So again, please take care, everyone!

Fortunately, the Almighty has given us so many incredible blessings. After the solemn celebration of Eid-al Adha, we celebrated it at home with my mom and my niece. Video call with my mom-in -law and families in Lampung, we say grace to all the blessings bestowed to us.

I have received many wonderful news as well. We will be soon moving to a new country! The next assignment is coming and I thought we will have until the end of 2021 before having the red letter telling us to get ready for the next assignment. The voilaaa.. they want me to go this October. Can you guess where my family and I will go soon? just wait for it LOL. Will let you know soon, okay. One thing for sure, I will definitely have to start packing and packing and rearranging and planning for every single thing I need to do. Wish us luck!

And now... let me welcome you to this weeks party, we hope you enjoy the features, we are waiting for you to share from your blog! Please take a minute to introduce yourself, we'd love to get to know you, and comments are golden. 

Join-our-weekly-link-party-each-week-starting-Mondays
welcome!
 

Wonderful Wednesdays For All Bloggers and Writers

We would love if you share out for others to enjoy. You could Pin The Banner From Above ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wedneday-Hostesses-2021Dont-miss-our-hostess-featuresKarren Haller // Oh My Heartsie Girl How To Make A Statement With Accessories Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramIndah Nuria Savitri // My Purple World Mezquita Abdallah, Havana, Cuba Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Clearissa Coward // Command Center What’s In Those Boxes? Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Kaycee Mason // My Crafty Zoo Healthy Tips to Start Feeling Better By Tomorrow & Win Our Giveaway! Twitter | Instagram | Facebook | PinterestSuzan White // Country Crafting Busy Again Twitter | Instagram | Facebook | PinterestOh-My-Heartsie-Girl-Features-Week-268Painted-MirrorFeature Chosen by Clearissa // Clearissa's Command Center The Dedicated House // Painted Mirror Project Upcycle-Bottle-idea-For-A-Wedding.Feature Chosen by Suzan // Country Crafts Wedding Soiree // DIY Trend That Will Make Your Wedding a Zinger Coconut-Caramel-Ice-Cream-Sandwich-DessertFeature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Kitchen is My Playground // No-Bake Coconut-Caramel Ice Cream Sandwich Dessert Optical-Illusion-For-Gift-Cards.Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Nutz About Stamping // Learn how to create an optical illusion technique for your cards New-Chandelier-for-the-PorchFeature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Penny's Treasures // New Chandelier for the Porch Pistachio-Cake-Lou-Lou-GirlsFeature Chosen by Indah // My Purple World Lou Lou Girls // Pistachio Cake Super-soft-dinner-rolls-Trick-and-TreatFeature Chosen by Kaycee // Crafty Zoo Treat n Trick // Super Soft Dinner Rolls Recipe Sizzling-Styles-for-a-Backyard-BarbecueFeature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Shelbee on The Edge // Styles for a Backyard Barbecue Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email < You Can Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started I need you to take a few seconds to comment, to let us know your thoughts, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Now Lets Party!!!

 

!-- start InLinkz code -->

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter
Virus-free. www.avast.com

14 comments:

  1. Selamat idul adha, Mak Insav dan keluarga. Alhamdulillah yaa di suasana PPKM ini masih bisa merayakan dengan keluarga meski lewat video call yang penting silaturahmi.

    Ahhhh, mauu bertugas dimana lagiii? Waah, asiiknyaa.. Jadi tebak2an deh, dimana , dimana yaaaa..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Idul Adha, Mbak. Alhamdulillah aku Idul Adha tahun ini di kampung halaman, bisa ngerayain sama orang tua dan mertua. Salah satu hikmah terjebak PPKM Darurat di kampung halaman.

    ReplyDelete
  3. Idul Adha tahun ini sungguh berbeda ya mbak..terlebih penyebaran virus covid-19 makin parah. Sedih rasanya...kita hanya bisa berdoa semoga kita semua selalu diberikan kesehatan dan dihindarkan dari berbagai penyakit...aamiin. Meski begitu senang ya mbak Indah keluarga besarnya bisa merayakan Idul Adha di Lampung.

    Btw aku terpesona lihat foto2 cake nya...malam2 serasa lapar kembali..
    hmmm yummy kelihatannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama kayak saya mbak, tahun kedua gak berlebaran bersama keluarga di kampung apalagi masih ada orangtua yang sudah sepuh. Rindu sekali. Tapi demi kebaikan semua pihak akhirnya menahan diri tidak mudik.

      Delete
  4. Hm...ini Lebaran Idul Adha yg paling menyedihkan buatku mba.. Tapi mudah2an semua yang lain tetap hepi dan sehat selalu ya..

    ReplyDelete
  5. Selamat Idul Adha Mbak, tahun ini Idul Adha sungguh berbeda.
    Menghindari kluster keluarga yang lagi banyak ini, keluarga kami pun skip kumpul-kumpul di Hari Raya, huhuh.

    Cihuuuy, bakalan ada cerita seru nih di tempat tugas yang baru.
    Moga semua berjalan lancar ya Mbak dan paling penting sehat selalu, Aamiin.

    ReplyDelete
  6. Selamat Idhul Adha Kak Insav, 2 tahun lebaran kurban ini dilalui dengan tidak melaksanakan sholat Ied di lapangan. Semoga Idhul Adha tahun depan keadaan sudah kembali normal. Semoga kita selalu diberikan kesehatan dan panjang umur ya Kak Insav

    ReplyDelete
  7. Bagaimanapun kita bsersyukur Allah masih memberikan kita kesempatan untuk melaksanakan Idul Adha walau dalam kondisi seperti ini. Smoga tahun depan udah baikan normal lagi. Aamiin

    ReplyDelete
  8. Iya mbak bbrp minggu belakangan nyesek banget banyak berita sedih.
    Namun nanyanya jg manusia ya mbak diuji gak cuma kesedihan tapi ada kegembiraan yg juga bisa sebagai penawar hati.
    Lebaran Idul Adha ini emang makin sepi dr tahun lalu, semoga tahun depan sudah bisa kita sambut dengan lebih meriah aamiin

    ReplyDelete
  9. Aku juga hampir 2mingguan istirahat sakit Mba. Sedih banget ibuk dan suamiku juga tumbang sakit.
    Pokoknya sehat selalu buat semuanya Mba indah sekeluarga juga

    ReplyDelete
  10. Selamat Iduladha juga mba. *telat ngucapin* Semoga iduladha tahun ini benar-benar membawa berkah ya, kekeluargaan dipererat, pekerjaan juga dilancarkan, dan rezeki tak putus-putus. Senang baca ceritamu yang selalu positive vibe ini mba.

    ReplyDelete
  11. Lagi-lagi tahun ini berlebaran jauh dari orangtua. Gpp ya mbak Indah, saya dan keluarga juga seperti itu. Demi saling menjaga, meskipun rindu sudah melanda. Btw happy packing ya mbak, semoga semua lancar, proses pindahannya juga dan tiba dengan sehat dan selamat di tempat tugas yang baru.

    ReplyDelete
  12. Sedih banget emang tahun ini ya mbak, terutama pas masa PPKM. Tulisan ini jadi bikin tarik nafas dan bersyukur bahwa kita masih bisa produktif di sini.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘