Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends


June is here and I keep saying to myself how time flies even though we don't (always) have fun!

I am still in the final phase of my National Leadership Training program and as you can guess, here comes to the most stressful time of the training, finishing up my final project, finalizing my reports and presenting them to the panel. Well, I am quite sure about my project and have no worries presenting it, it's just the writing of the reports and showcasing all the evidence proved to be time consuming, amidst the never ending deadline I have from the office works. Well, by the time I am writing it, I am still working on the report. Good thing my presentation is done and after that, the video is waiting. Well, wish me luck!

Last week we had super sad news. We lost Ink, or lovely called Inky by me, our cute little mixed Persian kitten. My little furry girl already passed away when my son found her in the morning. We didn't know what really happened. I was in Makassar when I received this distressing call from Bo, telling my hubby was sick (it was like food poisoning apparently) and Inky died. I was so sad. Well all of us are sad, till now. We have taken extra measures to ensure Inky was well taken care of since day one. She was always the tiniest in the group and she got the last milk most of the time. That is why we gave her extra milk after consulting with our vet. Well, my darling little girl.. rest in peace and have fun biting all those sandals you can find in heaven. You are greatly missed, girl!

our dearest Inky.. rest in peace..

Other than that, I have been busy at the office. I can't wait to get a chance to coe back home to Lampung and meet our family there. Not to mention my diving alarm seems to be setting off all the time, reminding me that I have not been doing it for quite some times. I really hope I can go back and feel the sea breeze again. I am scheduled to go back to my training for a week and after that rows of meetings await. Perhaps Bandung and Bogor are in the pipeline. Well.. let's see how things go.

So now, let me welcome you to our weekly linky party, Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends.

Please stay safe, happy, and healthy wherever you are, dear friends.

Welcome to our Memorial Day Wonderful Wednesday, we honor all Military that gave their lives to protect the United States to keep us free at home. And to thank all Military that are currently serving to continue protecting us. We will always remember that the brave warriors gave their lives in defense of this country and its people!


God Bless America and Its People! 
Join-our-weekly-link-party-each-week-starting-Mondays
join us!
 

Wonderful Wednesdays For All Bloggers and Writers

Re-Pin The Above Banner To Share>>> 

Here ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]Wedneday-Hostesses-2021Dont-miss-our-hostess-features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Mason Jar Light Set Giveaway Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Bali from above and beyond Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Plant Flowers With Me/Spring Deck Refresh/Cozy Lifestyle On A Budget Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Crunchy Potato Casserole: How to Make People Smile with this Delicious Recipe Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Butter Pecan Cookies Recipe Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest 

 Features-of-Wonderful-Wednesday-261-Memorial-Day

Simple-Patriotic-Wreath-from-A-Life-of-Balance 

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa Cowards Command Center A Life of Balance // Simple Patriotic Wreath from A Life of Balance Small-Batch-Strawberry-Rhubarb-Jam-from-Lazy-Gastrnoome

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Lazy Gastronome // Small Batch Strawberry Rhubarb Jam DIY-Patriotic-Fence-Bunting-from-Tee-Diddly-Dee.

Feature Chosen by Indah // My Purple World Tee Diddly Dee // DIY Patriotic Fence Bunting Red-White-and-Blue-Fudge-from-Cindys-online-recipe-box

Feature Chosen by Suzan // Country Crafting Cindy's Online Recipe Box // Easiest Red White Blue Chocolate Patriotic Fudge

  Spring-Flowers-Front-Yard-with-a-touch-of-Patriotism.


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Debbie Dabble // Spring Flowers Front Yard with a touch of Patriotism

  Fashion-Feature.Another-Bold-Look-Stying-and-Beauty-from-Lucy-Bertoldi.

Lucy Bertoldi's Fabulous Fridays // Another Bold Fashion Style 

Decor-Craft-Design-a-Fathers-Day-Idea-A-Coin-Bank

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl A Father's Day Gift Idea that would be so easy to make!!

Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email < Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started would you take a moment to Let us know your thoughts and thank you for Sharing, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Now Lets Party!!!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

31 comments:

  1. Ikut berduka cita dengan kepergiannya inky. Duh mana lucu gitu saya lihat di fotonya. Kalau udah dekat dengan kita, meski hanya hewan peliharaan rasanya udah kaya keluarga sendiri aja ya

    ReplyDelete
  2. Huh, Mamak satu ini beneran super deh, masih sempet buat menuliskannya dalam blog, semoga aja kerjaannya dilancarkan ya MAk. Jangan lupa jaga kesehatan.
    Huhuuu, turut berduka cita juga buat memengnya yang kiyuut.

    ReplyDelete
  3. btw lupa bilang :( turut berduka cita untuk Inky ya mbak, rest in peace lil cute girl

    ReplyDelete
  4. Wah semoga sukses terus ya Mba.. Training kepemimpinannya lancar hingga akhir dengan hasil yang memuaskan. Btw itu kain tenun koleksian Mba Indah? Masya Allah ..banyak banget, bagus2 pula penuh warna warni jadi indah.

    ReplyDelete
  5. Pekerjaan yang menumpuk emang bikin stres mba. Apalagi di kondisi skarang masih banyak keterbatasan tapi tuntutan tetap banyak

    ReplyDelete
  6. Waktu terasa cepat dan masuk bulan Juni aja. Inky lucu sekali. Semoga tenang di sana yaaa

    Di rumah juga sekarang ada anak kucing 2 ekor

    ReplyDelete
  7. Kucingnya manis ya, suka sama matanya. Oya sudah lama ya saya gak liat mba Indah diving, menyelam memang kegiatan yang mengasyikkan ya mba membuat kita lupa sejenak sama kesibukan di dunia nyata :)

    ReplyDelete
  8. Inky yang malang... emang susah susah gampang ya memelihara anak kucing itu, tapi Inky bahagia karena meninggal ditengah tengah orang orang yang menyayanginya...

    ReplyDelete
  9. So sad to see inky gone. How a cute kitten. Thanks for sharing your daily activity sist, hope you always health n strong

    ReplyDelete
  10. Turut berduka cita Mbak atas perginya Inky, huhu. Pasti dia udah dianggap kayak keluarga sendiri deh.

    ReplyDelete
  11. Semoga sukses selalu dan dilancarkan pekerjaannya. Btw kk aku juga penggemar kucing sampai sengaja ngontrak rumah khusus kucing-kucing dia isinya, ada satu yang sakit sampai harus diinfus namanya BulBul

    ReplyDelete
  12. Pastinya kalau bisa ke Lampung sungguh menyenangkan ya. Tapi karna kesibukan ya mah gimana a lagi ya :(

    ReplyDelete
  13. I can imagine how sad you and your family are.
    I also lost my cats two times.
    I can't forget how sad i was.

    ReplyDelete
  14. Suka sekali sama blog mbak Indah, salam kenal ya. My heart is broken for Inky, huhuhu. Aku pun baru kehilangan 2 anak kucing manis, so i feel you mbak Indah.

    ReplyDelete
  15. Duh Inky semoga kamu bahagia ya di surga��. Sedih melihat kucing meninggal, tapi Inky beruntung selama hidupnya dirawat dengan baik oleh Mbak Indah sekeluarga.

    ReplyDelete
  16. Turut berduka ya mba atas kucingnya. Liat fotonya gemes banget deh bulunya tebal.

    ReplyDelete
  17. Ikut sedih kak, hiks, kehilangan kesayangan emang berat, apalagi kalau udah kita rawat dengan penuh kasih sayang. hiks

    ReplyDelete
  18. rest in peace ya Inky, paling sedih banget ditinggal sama sahabat anabul kaya gini, pernah banget beberapa ngalamin juga huhuhu

    ReplyDelete
  19. Awal Juni yang padat ya, mba. Semoga rencana ke Lampung bertemu keluarga besar lagi dan menyelam segera terealisasi. Selamat jalan untuk kucing Inky.

    ReplyDelete
  20. semangat terua mba indah traininnya, dan ikut sedih sama Ink, kelinciku juga meninggal, ayahnya, kakaknya dan 5 bayi kelinci, sedih huhu

    ReplyDelete
  21. Turut berduka cita atas kepergian Inky ya, Mbak. Udah tenag deh Inky. Gak sakit lagi.

    ReplyDelete
  22. Lucu banget itu si embul abu-abu, kucing laki-laki atau perempuan itu mbak, di rumah juga ada 2 anak kucing, lucu-lucu, gemas lihat embul ini ya, meski kucing kampung sekalipun, tapi yang ini tentu kucing ras yaa.

    ReplyDelete
  23. Huhuhuh Inky..... Aku ga pernah tahu Mama Bo punya kitten ucul gini. Kayaknya belum pernah cerita di embakcer ya? Hiks, selalu sedih baca berita duka meski itu pet. :((

    ReplyDelete
  24. Aih kelewat..aku ikut berduka cita soal inky... semoga bisa cepat hilang kesedihannya diganti kebahagiaan yg berlipat ya Mba...Aamiin

    ReplyDelete
  25. Sedih ya mbak kehilangan Ink, lucu & gemesin gitu mukanya. Masih sibuk belum bisa pulang ke Lampung lagi ya, jaga kesehatan juga mbak Indah

    ReplyDelete
  26. Salfok sama kucingnya, how cute deh mba jadi pengen punya kucing kyk gitu hhh. Btw smga dilancarkan selalu segala aktivitasnya mba

    ReplyDelete
  27. Turut berdukacita atas kepergian Ink, pasti sedih banget soalnya kucing peliharaan dah kek bagian dr keluarga sendiri huhu

    Wah kalau pelatihan di Bogor kabar2in mbak Insav :D

    ReplyDelete
  28. Hopefully you are always happy ya mba. Selalu jaga kesehatan dan selamat datang June yang semoga jadi bulan keberkahan

    ReplyDelete
  29. Belum ada kabar dari Ink, kak Indah?
    Sedih sekali yaa...semoga segera ada kabar.

    Kak Indah mulai sibuk, semoga sehat-sehat selalu dan kembali bercerita mengenai kegiatan serunya di Kedubes RI.

    ReplyDelete
  30. Mba, aku melihat lipatan dan tumpukan kain-kain tradisional nan indah itu jadi mupeng sekali. Jadi ingat kakakku kalau menyimpan kain-kain itu di dalam peti kotak jati yang unik sekali

    ReplyDelete
  31. Oh I just saw your post today and I am so sorry for your loss. It's never easy- they are like our family. I feel for you.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘