WW: Jakarta International Velodrome

Welcome to Jakarta International Velodrome

 
Have you visited Jakarta International Velodrome? 

After being majorly renovated in 2018 to welcome the participants of ASIAN GAMES 2018, I just managed to visit this velodrome. This facility has been revamped and now can accommodate way more athletes as well as providing more facilities. Walaupun ASIAN GAMES sudah selesai di tahun 2018, tapi aku baru sempat mampir ke sini belum lama ini. Kemana aja, Ndah, hehehe. Tapi tetap better late than never, right!

Jakarta International Velodrome


However, now the velodrome is closed unless for special event or occasion, but we can still enjoy its huge park and jogging track around the velodrome. So last weekend, my hubby and I went here to have our Sunday jogging and brisk walk. We walked from home and it took us around 20 minutes walking around and arriving here.


Jakarta International Velodrome
giant, colorful bike chain :)

When we arrived, there was a security officer who checked our temperature in the gate. Then he asked us to wash our hands in the designated areas. Happy to see that the health protocol is fully observed here. so I feel safe to be here and enjoy a little outdoorsy moment.

So, here are some photos I took in the surrounding areas. Enjoy!

Jakarta International Velodrome
Keep the distance...


Jakarta International Velodrome




Jakarta International Velodrome
The LRT station is right in front of the Velodrome



Jakarta International Velodrome
cheeers...

Jakarta International Velodrome
The lovely park you can use for jogging place



Join us on (almost) Wordless Wednesday HERE and have fun with the link party!



14 comments:

  1. last week I went there with my kids but we couldn't enter Velodrome area because of age restriction (min. 9 y.o).
    So, my son just ride a bike near Velodrome.

    ReplyDelete
  2. keren-keren banget disain arsitekturnya ya Mba, btw salah fokus deh ama tulisannya, jangan terlalu dekat, entar sayang.
    Apalagi kalau virus ikutan sayang ya, hahaha.

    ReplyDelete
  3. Jadi makin keren ya sekarang. Dulu deket kampus tapi jarang banget main kesini, seingetku pernah dipake untuk inagurasi juga

    ReplyDelete
  4. Patung2nya unik dan menjadikan tempat itu instagramable ya mba..pasti pengen pepotoan terus deh di situ, hehe

    ReplyDelete
  5. aku selama pandemi ini belum kemana2 Mba Indah, ternyata banyak juga tempat yang aku belum tau, termasuk JIV ini, wah bagus tempatnya warna warni

    ReplyDelete
  6. Meski pandemi aktivitas ga boleh dibatasi ya. Kita tetap bisa melakukan apapun, selama menjaga 3M yg sekarang menjadi 5M.
    Sehat selalu ya Mbak Indah

    ReplyDelete
  7. Saya belum berkunjung ke Jakarta International Velodrome ini, mba.
    Apik dan hijau area di sekitar gelanggangnya, yaiyalah berskala internasional.Trek sepeda di dalamnya kalau boleh dijajal seru pastinya.

    ReplyDelete
  8. Kok mupeeengg ke sini mbaaa
    haduh, asik banget nih halan2 menikmati indahya JKT Int'l Velodrome
    moga2 segera ada kesempatan nihh

    ReplyDelete
  9. Di Velodrome ini luas gak mbak, bisa buat lari gitu hihihi? cari suasana baru

    ReplyDelete
  10. Mantap jiwa, modern yaaa. Berasa lagi di korea atau LN. Wah moga aku entar bisa maen kesana lagi hihi. Kangen Jakarta dan keruwetannya.

    ReplyDelete
  11. Jakarta International Velodrome ini luas sekali yaa, kak..
    Asik kalau bawa sepeda atau sepatu roda ke sini.

    ReplyDelete
  12. Thank you for joining us this week at https://image-in-ing.blogspot.com/2021/03/springtime.html

    ReplyDelete
  13. I like seeing the sculpture art. How fun! It feel nice to get outside.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘