Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

the portrait of Balinese dancers at Royal Pita Maha Resort, Ubud


Happy December to you all and I can tell the holiday vibe is here!

My family and I have an early start in terms of holiday, as we had just concluded our 9-day trip in Bali, covering Nusa Penida, Nusa Dua and Ubud. I am super happy indeed! It's not everyday that we can gather and spend some quality time together. Even during the pandemic, which we might initially presume will be less hectic than usual, we tend to be busier doing everything from home. So when we had the chance, my hubby and I didn't take that long to decide that we would go to Bali together. My kids still had their final exam so we brought the books and their school uniforms to Bali LOL. It was a bit overwhelming but each and everyone of us were super excited as well!

My daughter Obi and I at Taman Ujung, Karangasem, Bali 


We had this tradition of doing a big road trip at least once in a year in our family. 
The kids are so used to it since they were you so they kinda asked about it since we haven't done that since coming back home to Indonesia back in 2018. Well, occasionally we traveled to Lampung and some cities in Java, but it was only over the weekend. So by the time they knew we would be on the road for around 9 days, they were thrilled. I will definitely share more details on our trip later on. Wait for it.

Kelingking Beach, Nusa Penida, Bali
One fine day at Kelingking Beach, Nusa Penida, Bali

And now, let's enjoy our Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends. Have fun!

Welcome to Wonderful Wednesday Linkup #237

We are here the first week in December and 11 days until Christmas Eve, are we excited? Happy to have you stop by and hope you enjoy the features and the opportunity to share your blogs and all talent you have to share.

And since it is Christmas we look forward to seeing your DIY ideas and yummy recipes your fashions ideas and home decor and dont miss my Traditional ⇒Oh My Heartsie Girl in A Holiday Baking Exchange Linkup

We hope you will enjoy your visit and find a post of interest and don't forget our hostesses blogs that they share as well, we would love to have you comment!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW 

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to help grow the party And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]Wonderful-Wednesday-Hosts.Hostess-Features-237.

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl The Rise Of Prayer Request Online Platforms And Their Future In Society Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Conrad Bali Hotel Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Hosting A Christmas Party In 2020 – Yay Or Nay? Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Meditative Stone Art Giveaway & Winter is Coming Giveaway Hop Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Very productive today Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Wonderful-Wednesday-237 DIY-Framed-Christmas-signs-at-Unique-Creations

Feature Chosen by Co-Hostess Suzan White // Country Crafting Unique Creations // Framed Christmas Signs

  diy-faux-farmhouse-crate-from-carton

Feature Chosen by Co-Hostess Clearissa //Clearissa's Command Center Doodles and Buddies // DIY Faux farmhouse Crate from Carton

  Gingerbread-Wreath-at-Pennys-Treasures

Feature Chosen by Co-Hostess Karren // Oh My Heartsie Girl Pennys Treasures // Gingerbread Man Wreath 

Comfort-Station-Coconut-Rum-Balls

Feature Chosen by Co-Hostess Karren // Oh My Heartsie Girl Comfort Station Coconut-Rum-Balls Marilyns-Treats-Cherpumple-Cake.

Feature Chosen by Co-Hostess Karren // Oh My Heartsie Girl Marilyn's Treats // Cherpumple Cake Oh-My-Heartsie-Girls-Homemade-Goodies-Exchange-Linkup-2020

Join Oh My Heartsie Girl in A Holiday Baking Exchange It is an Oh My Heartsie Girl Tradition for all your recipes Stop by and Linkup This week! ⇐ 

Tee-Diddly-Dee-DIY-Farmhouse-Christmas-Mason-Jars-

Feature Chosen by Co-Hostess // Indah // My Purple World Tee Diddly Dee // DIY Farmhouse Christmas Mason Jars

Jennifer-Lambert-Pandemic-Holiday-Tips

Feature Chosen by Co-Hostess Karren // Oh My Heartsie Girl Jennifer Lambert // Pandemic-Holiday-Tips // Pandemic-Holiday-Tips Eccentricities-by-JV-Peppermint-Bath-Bombs.

Feature Chosen by Co-Hostess Eccentricities by JV // Peppermint-Bath-Bombs AMys-Creative-Pursuits-Grandma-and-Me-around-the-Christmas-Tree

Feature Chosen by Co-Hostess Karren // Oh My Heartsie Girl Amy's Creative Pursuits // Grandma & Me Around The Christmas Tree 

Now Before You Get Started and it i not required but in order to be considered for a feature, would you take a moment to Comment and Share its appreciated, All the buttons are here to share. Lets Party!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

32 comments:

  1. Whuaaa, seru banget sih menghabiskan liburan akhir tahun, 9 hari pulaak, puas ya Mak kebersamaan barng keluarga terasa banget, kbayang tuh anak2 bekel buku2 dan seragam, salah satu hal positif dari daring, bisa sekolan dan ujian dimana puuun.

    ReplyDelete
  2. I've always wanted to visit there. I heard it is so pretty! Good to see your family is staying safe with masks. Take care!

    ReplyDelete
  3. Waaah seru bangeet, pengen juga ke kelingking beach yg famous ituuu..ditunggu cerita detail road trip nya Mba, penasaran ☺️

    ReplyDelete
  4. seneng yaa bisa sempat ke bali pada saat pandemi gini, pasti senang banget ya mbaa karena suasananya gak terlalu ramai jadi bisa total menikmati pemandangan hihi

    ReplyDelete
  5. aku suka sama foto di Taman Ujung, Karangasem mba, tapi kayaknya kalau malem agak serem ya hehee

    ReplyDelete
  6. Hari natal sambut suka cita dengan dekorasi dan kue yang cantik. Ayo nih manfaatkan Natal dengan liburan dan kumpul Keluarga

    ReplyDelete
  7. pesona alam bali emang ga ada duanya ya mba, bagus banget, kapan deh aku ke bali, huhuhu

    ReplyDelete
  8. Waahhh gambarnya di atas keren banget Mba, apalagi viewnya, duhhh menggoda didatangin deh.
    Kelingking beach itu juga kece ya, kan bikin seolah dipanggil-panggil ama Bali nih.

    Btw liburan akhir tahun ini, kayaknya Bali bakalan rame banget deh :D

    ReplyDelete
  9. so happy melihat bulan Desember gak kerasa udah mau masuk tahun baru ya mba...

    ReplyDelete
  10. Aku belum pernah ke Nusa Penida mbak. Sepertinya indah banget pemandangannya. Tapi karena pandemi ini akhirnya saya batal ke Nusa Penida...mudah2an suatu saat nanti bisa kesana. Sepertinya perayaan Natal ditengah pandemi tetap meriah ya mbak...bagus2 cake nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku malah lebih parah lagi, belum pernah ke Bali sama sekali hahaa :) tapi ga papa semoga suatu hari nanti ada kesempatan ke sana ya mbak, amiinn

      Delete
    2. Haha sama Mbak Winda saya juga belum pernah menginjakkan kaki ke Bali. Huhu tapi yah semoga suatu hari bisa dapat kesempatan juga ke sana. Aamiin :)

      Delete
  11. wah mb indah tau tau udah ke nusa penida aja itu kampung halamanku, kalau tau mb indah mau kesana kan aku bs bantu siapin akomodasi pake jasa travelku aniwe have fun ya for the rest of your holiday

    ReplyDelete
  12. Abi sudah besar ya dan tinggi juga. Aku selalu senang liat feed instagram dan baca blog mba Indah yang mengunjungi berbagai tempat, jadi berasa ikut keliling juga hehe dan berharap semoga saya dan keluarga bisa kesana juga.

    ReplyDelete
  13. Wah ke Nusa Penida ya mbak, aku kangen pingin ke Bali lagi. Foto di Kelingking Beach lagi tren banget banyak di timeline nih :)

    ReplyDelete
  14. Seneng banget ya anak-anak diajak liburan gini. Alhamdulillah sudah ke Bali sebelum peraturan ketat diterapkan ya mam.

    ReplyDelete
  15. Seru...seru.
    Walau anak ujian tapi holiday vibes uda terasaaa... Aku mau ikutan keluarga kak Indah...
    **siapa?? Siapa??

    Hahhaa...

    ReplyDelete
  16. Selamat berlibur Mbak. Semoga sehat sekeluarga. Nusa Penida masih kece aja nggak bosen lihat penampakan pantai ini.

    ReplyDelete
  17. ditunggu sharing selengkapnya ya kak, semoga Nafeesa besar aku bisa ajak trip juga dia hehe

    ReplyDelete
  18. pengalaman menarik ya mba ke Nusa Penida, jadi kangen juga buat ke Bali dan mengunjungi Nusa Penida

    ReplyDelete
  19. Asyiknya Mbak bisa mengisi liburaan akhir tahun dengan jalan2 bersama keluarga ke Bali untuk bahkan sampai ke Nusa Penida. Mupeng deh saya liat viewnya berasa pengen jalan2 juga ke sana

    ReplyDelete
  20. Februari lalu mau ke taman itu mba Indah, belum jadi. Tanah kelahiran ibuku di Karangasem, deket Tirta gangga mba. Bali selalu kurindukan.

    ReplyDelete
  21. Kangen Bali!! Walaupun sudah pernah 2x ke Bali tapi ternyata masih banyak yang perlu dikunjungi.

    ReplyDelete
  22. NusaPenida aku pernah sekali aja Mba, di pantai apa aku lupa hehehe ruame banget dulu karena masih baru. Kalau kelingking beach belumm soalnya baru ya. Semoga next mudik bisa main ke sini. aamiin

    ReplyDelete
  23. kelilingking beach emang bagus banget ya, dari dulu uda pengen kesana nih.

    ReplyDelete
  24. Kebayang wajah happynya anak-anak, kak Indah.
    Liburan sekeluarga begini bermanfaat banget buat we time family dan bakalan jadi kenangan tak terlupakan.

    ReplyDelete
  25. Bali kangen bgt kesana lgi, ga pernah bosen kalau ke bali entah kenapa. Makanan jg banyak, spot wisata banyak. Orangnya jg ramah disana. Selalu terbaik

    ReplyDelete
  26. Kelingking Beach is so beautiful :D wanna go there soon!

    ReplyDelete
  27. Bali selalu menyenangkan ya mba buat liburan, sayangnya saya belum pernah ke Kelingking Beachnya someday wajib ke sana deh mba

    ReplyDelete
  28. Akhir tahun makin mupeng nih baca postingan mbak di pantai jadi ngiler liburan

    ReplyDelete
  29. Kayaknya liburan akhir tahun ini Bali akan menjadi tempat tujuan ya. Karena banyak teman yg berencana road trip ke Bali. Semoga protokol kesehatan tetap bisa dilakukan dan semua yg berlibur bisa tetap sehat. Btw, liat foto2 diatas memang kangen sih berlibur ke Bali, huhuhu

    ReplyDelete
  30. Kangen Baliii... Pengen juga deh liburan ke Bali sekeluarga.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘