WW: Pink Virtual Walk 2020

 October is here!

Let's kick breast cancer goodbye - breast cancer awareness month


I regularly celebrate this month with the fight against breast cancer. Being a breast cancer survivor, I hope my journey towards the road to recovery will benefit others who have to go down the similar path. I try to join communities which support those fighting, surviving and being affected by breast cancer. One way to do it is by joining American Cancer Society in NYC.  In Jakarta, I join Lovepink Indonesia dan Yayasan Kanker Indonesia.

Every year, starting 2014, I joined Making Strides against Breast Cancer in Central Park New York. I was lucky enough to be in the city during those times.

Nevertheless, in 2020, things are extremely different. 

This year, as we have the pandemics, I don't travel to NYC or any other cities abroad. We stay at home most of the time and occasionally travel to nearby city. So this year, I joined Pink Virtual Walk held by Love Pink Indonesia.

We took our walk surrounding our complex, observing health protocol and wearing pink accessories. I was accompanied by Obi, Fia my nice and my hubby. It was fun indeed.

Here are some photos we took that day


Let's kick breast cancer goodbye - breast cancer awareness month

Let's kick breast cancer goodbye - breast cancer awareness month

Let's kick breast cancer goodbye - breast cancer awareness month

Let's kick breast cancer goodbye - breast cancer awareness month


Let's celebrate the spirit to fight breast cancer. Don't forget SADARI or Periksa Payudara Sendiri, or self breast exam, in Bahasa Indonesia. I sincerely hope we all safe, happy and healthy, always.

Cheers..

29 comments:

  1. Rabu malam nonton live instagram Kumpulan Emak Blogger yang menghadirkan mbak Indah, masya Allah aku salut dengan semangat dan perjuanganmu mbak. Sehat selalu ya mbak Indah

    ReplyDelete
  2. Pingky semua nih mbak Indah. Gak terasa ya mbak udah bulan Oktober lagi aja. Perjuangan & semangat mbak Indah luar biasa. Jangan lupa istirahat juga ya mbak

    ReplyDelete
  3. Mba Indaaaahhh, bangga banget dgn dirimu mbaksaaayy
    Pas Live IG KEB, dirimu sangatt inspiring!
    Tengkyu udah jadi teladan buat semua perempuan mba

    ReplyDelete
  4. Ya ampuuun mak Insaaaav, keren banget sih, semangatnyaaa...
    Niat banget itu perintilan and pernak perniknya, punya semua warna2 pink :)
    Stay healthy and stay safe ya *Huuuggs*

    ReplyDelete
  5. pas liat postingan mba di IG dengan outfit serba pink lengkap dengan wig pink yang kece itu... maasyaallah keren banget deh!!

    sehat-sehat selalu ya mba

    ReplyDelete
  6. Semangat dan perjuangan mbak Indah luar biasa. Walau tahun ini nggak bisa ke NYC tetap semangat berbagi ya mbak, salah satunya dengan kegiatan keliling kompleks dengan kostum serba pink ini

    ReplyDelete
  7. Keceeee... Aku beryukur banget, Mbak Indah bisa melalui semua dengan baik. Sehat-sehat terus buatmu dan seluuuuuruh pejuang di mana aja mereka berada.

    ReplyDelete
  8. Kereeeen. Aku tuh udah lama ngikutin cerita Mbak Indah sebagai cancer survivor. Semoga Mbak Indah selalu sehat yaaa.

    ReplyDelete
  9. Wahh kece dan isnpiratif bgt sih mbak..
    Aku tuh udah lama ngikutin cerita Mbak Indah sebagai cancer survivor. Semoga Mbak Indah selalu sehat yaaa.

    ReplyDelete
  10. love the pink wig! also your daughter looks very cute!

    anyways, self breast exam should be mandatory! recently i discovered a lump in my breasts through SBE and went to the doctor to get diagnosis. it was the most horrifying time of my life although it turned out harmless but i found out (the hard way) how important regular breast exam is.

    stay healthy mba!

    ReplyDelete
  11. Salam sehat terus kak dan tetap selalu memberikan inspirasi semoga perang melawan kanker payudara ini bisa lbih memberikan semangat kpd yg lainnya

    ReplyDelete
  12. Mbk Indah semangat selalu ya dan terus menginspirasi ya, keren banget Mbk Indah pink-nya menarik dan cantik

    ReplyDelete
  13. Kak Indah selalu membagikan pengalaman dan hikmah dalam hidup ini.
    Semoga Allah mudahkan dan sehatkan selalu kan Indah sekeluarga.
    Ingat sadari, kata kak Indah.

    ReplyDelete
  14. Seneng sekali lihat Mbak Indah yang selalu bersemangat. Pakai serba pinky jadi keliatan tambah ceria. Dan terima kasih sudah mengingatkan untuk SADARI, Mbak

    ReplyDelete
  15. Semoga Mbak Indah tetap semangat dan selalu bisa menginspirasi cancer survivor lainnya, ya. Sehat selalu Mbak Indah dan keluarga. Hugs..

    ReplyDelete
  16. Yuk terus dukung kampanye SADAR agar para perempuan Indonesia selalu aware dengan kondisi fisiknya dan selalu menjaga kesehatan.

    ReplyDelete
  17. Mba Indah kompak banget kalian bertiga pink love.
    Terima kasih untuk selalu sehat terus ya mba, aku bahagia tiap mendengar ceritamu soalnya memberikan semangat dan menginspirasi. Siap dukung SADAR untuk Perempuan Indonesia.

    ReplyDelete
  18. Aku juga foto ala-ala pinky gini mbak sebagai bentuk kepedulian untuk para penyintas kanker. Harus cegah kanker sejak dini melalui SADARI ya... ❤️

    ReplyDelete
  19. Semangat dari mbak itu perlu , dan dukungan keluarga gak kalah penting.. terus semangat utk kita semua agar tetap sehat ya mbak

    ReplyDelete
  20. Walau sudah di Indonesia, gerakannya jalan terus yam. Semangat supaya tetap berkibar Dan penyebaran awareness soal kanker payudara tetap dilakukan

    ReplyDelete
  21. suka banget sama properti pinky pinkynya iniii hihihi, semangat terus buat Mbak Indah sekeluarga, semoga selalu diberi kesehatan dan keselamatan

    ReplyDelete
  22. I never forget when the nurse in puskesmas talk about SADAR and I practiced it every month. I think breast cancer is very dangerous but detected. Hope you and fams always happy, safe and healthy Mbak Indah. Thanks for sharing about survivor breast cancer.

    ReplyDelete
  23. Bangga sama Mba Indah, terus berjuang dan support cancer survivor. Sayang banget sama Mba Indah. Keep fighting! Much love mba ❤😘

    ReplyDelete
  24. Semangat terus ya mba Indah, fighting menjalani prosesnya. Aku salut sama Mbq Indah penuh semangat, kreatif dan cantik selalu

    ReplyDelete
  25. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Beauty Write For Us blogs that go over the same topics? Thanks a ton!

    ReplyDelete
  26. I look forward to your Breast Cancer Awareness posts every October. Not only are you a survivor and an inspiration to all women, you raise awareness in a fun and relatable way. Love your outfits that you wore for your virtual walk.

    ReplyDelete
  27. Bravo! What a good reminder to be thankful!

    ReplyDelete
  28. Good for you being a cancer thriver. This awful disease has taken 2 of my mother's sisters and the other 2 and my mom were all touched by it. So I totally get the importance of finding a cure. You and your girls look so cute in your pink. I support the cause as well. Thanks for sharing and for co-hosting at #omhgww. Have a great week.

    ReplyDelete
  29. luar biasa semangat dan perjuangannya mbak. Perlu pentingnya SADARI ya mbak agar lebih terdeteksi dari awal mengenai kanker ini.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘