Wonderful Wednesday with My Purple WOrld, Oh My Heartsie Girls and Friends

Holy Spring Pool at the Royal Pita Maha Ubud Bali
Cheers from Ubud Bali

Hi everyone..

I started traveling by plane again! I have to admit  I was excited indeed, although deep down I am quite anxious knowing that we have to be extremely careful. We have strict health protocol to follow and that means taking the rapid test or swab test to ensure that you are NEGATIVE from the Corona Virus infection, downloading EHAC or electronic Health Alert Card application, and lining up to verify my test as well as my health alert card. Since the airport was not that crowded, additional lining - up for the verification did not take long. 

electronic Health Alert Card in Indonesia or eHAC
sample of eHAC we have to prepare

After 6 long years, I was visiting Ubud again. We had our big Bali break right before heading to New York City back in 2014. And although I managed to travel to Bali, mostly for works, after coming back to Indonesia, I usually spent some times in Nusa Dua or Kuta. So you can imagine how excited I was coming back to Ubud and enjoy every little thing this charming neighbourhood can offer. I didn't really get to explore as I had meetings but during the short break I did walk and hike a bit. The surrounding areas of the Royal Pita Maha Ubad is just amazing. I managed to see the Ajung river, the holy spring pool and the famous Tegalalang rice field. Check out the photos of Ubud here  WW: Breathtaking Ubud, Bali, Indonesia

I sincerely hope I can come back here again with my family soon when the pandemic is over or at least when we have the vaccine. 

Bali International Airport
Semangaat yaaa Bali

Now, ready for Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends? Let's join us!

We would appreciate letting us know in comments you are following us so we can follow you back! All posts are welcome, even if you have several blogs, Linky Parties & Giveaways are as well! We hope you will visit our hostess's features and leave comments as well! 

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to grow the party 

And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]Wonderful-Wednesday-Hosts.Hostess-features-for-wonderful-Wednesday.

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl The Rise Of Prayer Request Online Platforms And Their Future In Society Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Lost in Angkor Wat Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center How To Organize Your Home Office For Today’s Work Experience Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Safe Cooking Tips + Giveaway: Teaching Children Healthy Home Cooking Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Dollar Tree Ribbon Bow Tutorial-Video Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Wonderful-Wednesday-Features

A-Ghostly-Gathering-of-Friends-For-Halloween 

Feature Chosen by Indah // My Purple World The Little Yellow Cornerstone // A Ghostly Gathering of Friends For Halloween Getting ready for a Halloween party, here's a few ideasSalt-Dough-Napkin-Leaf-Holders-Create-With-Joy.Com 

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Create With Joy // Salt Dough Napkin Rings Tutorial Wither for fall or Thanksgiving, these salt dough napkin rings are so cute.Lovely-Living-Things-using-White-Pumpkins-in-kitchen-decor. 

Feature Chosen by Clearissa Coward// Clearissa Coward's Command Center Lovely Living Things // Fall Kitchen Décor Using White Pumpkins to kitchen décor is a perfect choice.Pork-Loin-With-A-Baked-Apple-Sauce-Finished. 

Feature Chosen by Suzan White // Country crafting Marilyns Treats // Pork Loin With Baked Apple Sauce Marilyn says with a meat shortage, she has been using more pork for meals. Looks delicious.Drugstore-Diva-diy-upcycled-tin-can-pumpkins-image

Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Drugstore Diva // DIY Upcycled Tin Can Pumpkins Here's a great recycle idea for Halloween so cute!Dutch-Letter-Apple-Bars

Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl The House on Silverado // Fresh-baked Dutch Letter from one of the amazing bakeries

  Artfully-Homemaking-Apple-fritters-recipe

Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Artful Homemaking // Apple Fritters Recipe This-weeks-fashion-feature-on-Oh-My-Heartsie-GirlVanity-and-Me-Autumn-Winter-2020. 

Feature Chosen by Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Vanity and Me // Autumn-Winter Wardrobe – Time to get cozy. Its that special time of year when the temperatures drop and we go for something warm and cozy

 

Now Before You Get Started and it is not required but in order to be considered for a feature, would you take a moment to Comment and Share its appreciated, All the buttons are here to share. Lets Party!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

46 comments:

  1. Fabulous photo of you, Indah!

    Purples does become you!!!

    Cantik betul!

    ReplyDelete
  2. Ubud - khususnya, dan Bali - umumnya selalu saja menerbitkan kerinduan ya Mbak Indah.
    Semoga kita semua sehat selalu ya Mbak indah sehingga bisa tetap beraktivitas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman ku kecil kalau dengar kata Bali, langsung tertuju ke Ubud hehe. Namun sekarang Bali mulai banyak destinasi wilayah lain yang dibuka dan pasti indah2 ya kyknya :D

      Delete
    2. Nuansa purple ada di postingan ini .. dan foto penari Bali itu ... warnanya mencerminkan Mbak Indah ... ceria :)

      Delete
  3. Dari dulu tuh penasaran, eHAC itu isinya informasi tentang apa. Ternyata kayak di atas itu toh tampilannya.

    ReplyDelete
  4. Bali tuh selalu menarik buat di eksplor ya mbak, saya punya cita2 pengen kesana suatu hari nanti buat menikmati kulinernya

    ReplyDelete
  5. udh lama juga ya mbak gak ke ubud..,,duh ubud selalu membuat aku jatuh cinta...i love ubud and i really love bali...have a nice day mbak indah

    ReplyDelete
  6. Amazing.. Aku suka foto fotonya mbak. Jadi mupeng kapan bisa ke Bali lagi nih, 🙉🙉

    ReplyDelete
  7. Bali, selalu mempesona. Dan saya menanti-nanti nih cerita n foto2 indah dr perjalanan mba Indah ke Bali.. sehat2 selalu ya mbaa..

    ReplyDelete
  8. Ubud oh ubud.. Tampak tenang dan damai banget suasananyaaaa.... Ajak aku donkkk mama boo

    ReplyDelete
  9. Mba Indah bahas soal Bali, jadi kangen sama segala eksotisme dan keindahan alamnya mba, hopefully next year bisa liburan di Bali nih aku

    ReplyDelete
  10. senangnya bisa liburan naik pesawat lagi ya kak. ^-^ semoga Bumi ini benar benar pulih aamiin

    ReplyDelete
  11. Serunyaaaa, aku juga mupeng ke Ubud Bali Mbaaa
    Semoga 2021 bisa cuss ke sana

    ReplyDelete
  12. Fascinating!
    Sekarang naik pesawat keluar Jakarta pakai eHAC, ya. Eh kalau masuk Jakarta bagaimana? Aku tuh bingung regulasi administrasi gini. Cari di internet kok ya beda-beda.

    ReplyDelete
  13. Kak Insav, titip salam buat Ubud ya. Udah kangen tapi belum bisa datang lagi. Selamat menikmati momen momen berkesan di Ubud Bali ya kak

    ReplyDelete
  14. Bali tak seramai dulu mbak. Sejak pandemi ini banyak toko tutup, hotel dan tempat wisata sebagian juga tidak beroperasi. Namun akhir-akhir ini Kuta kembali ramai, meski dipadati oleh wisatawan domestik. Tak ada lagi hilir mudik turis yang memadati jalanan di sekitar Legian - Kuta. Semoga pandemi segera berakhir dan roda perputaran ekonomi kembali menggeliat.

    ReplyDelete
  15. Foto-foto nya selalu cantik jadi pengen belajar foto, jadi kangen Bali, jadi pengen jalan-jalan. Jadi banyak maunya deh..hahaha....

    ReplyDelete
  16. Halo ungu yang selalu memukau heheheh, selamat pagi mba Indah
    Luar biasa seger, sejuk, dan memanjakan mata. Kerinduan akan Bali kembali memuncak nih kalau liat pepotoan mba Indah di Bali.

    ReplyDelete
  17. Kali ini ke ubud dalam rangka apa, mbak? Masih urusan kerjakah?

    ReplyDelete
  18. Wah udah sampe ubud aja nih mbak. Suamiku jg pengen tuh kalo ke Bali ke wilayah ubud biar tentram katanya hati dan pikiran hehehe

    ReplyDelete
  19. I hope everything is gonna be better in the near future.
    I want to go traveling too... :D

    ReplyDelete
  20. Belum pernah ke bali tapi selalu takjub sama keindahannya meski hanya melihat dari foto/video :)

    ReplyDelete
  21. I'm not quite ready to travel by plane yet, but don't fault those who are. Lack of travel has left me feeling sad, but we have taken a few road trips. I just want to be able to fly again some day soon!

    ReplyDelete
  22. Mauuu banget cuss ke UBUD
    Destinasi kecintaan kta semua
    semoga ada rejeki thn depan

    ReplyDelete
  23. Bagus banget lokasinya ya mbk, fotonya bikin salfok ungu lengkap dengan tapisnya keren banget Mbk Indah.

    ReplyDelete
  24. Pengin juga mam traveling yang agak jauhan lagi. Tapi prosedur untuk naik pesawat ini yang lumayan ribet ya.

    Senang banget lihat foto-foto di Ubud. Unguuu deh always nih outfitnya, purple lover.

    ReplyDelete
  25. Suka deh lihat outfir Mbak Indah. Ditambah lagi dengan background seperti itu. Pas banget nuansanya

    ReplyDelete
  26. Uwowo Ubud Bali.. aku terakhir ke bali akhir tahun lalu huhu dan memang ya bali itu selalu menjadi rumah kedua bagi banyak orang.. selalu bikin rindu untuk kembali, selamat kembali beraktivitas mba indah

    ReplyDelete
  27. Finallyy....
    Bisa terbang lagi meski tetap dibayangi corona ya Mbak.
    Stay safe, wherever, whenever

    ReplyDelete
  28. Bali relatively dah aman dikunjungi kah mba?
    Trus suasana bali katanya beda banget ya selama Pandemi ini

    ReplyDelete
  29. Pengin deh bisa ke Ubud someday. Dulu pas ke Bali gak sempat ke Ubud, cuma ke Tanah Lot, Bedugul, Kuta, dan Sangeh..

    ReplyDelete
  30. wah aku belum pernah ke sawah tegalalang, sering banget liat poto travel blogger disana, pengen deh akhir tahun bisa ke Ubud juga. Amin :) Sehat selalu mba Indah :)

    ReplyDelete
  31. Bali selalu jadi pilihan buat wisata bareng keluarga, teman ataupun mau traveling sendiri

    ReplyDelete
  32. Aamiin mbak, berharap juga ya vaksin segera ditemukan biar gak perlu ropad rapid mulu kalau mau jalan. Udah kangen juga nih kepengen mudik ke Sby. trus nyeberang ke Bali

    ReplyDelete
  33. Suati saat ingin ke Ubud, tinggal sejenak menulis novel ahhh semoga tercapai aamiin!

    ReplyDelete
  34. ah bali..
    nggak ada mtinya...
    selalu jadi pilihan terbaik buat libura

    ReplyDelete
  35. Foto mbak Indah selalu cerah berseri menyegarkan pandangan. Aku kangen ke Bali, sebenarnya bulan April udah direncanain kesana. Akhirnya tiket bisa refund. Semoga bisa segera pulih negeri ini, pariwisata nya juga

    ReplyDelete
  36. Senangnya sudah bisa jalan-jalan ke Ubud. Semoga pandemi ini segera berlalu ya mbak, biar kita bisa jalan sanatai tanpa protokol macem2.

    ReplyDelete
  37. Wow senengnya bisa balik lagi ke Ubud mbak. Aku ada rencana awal tahun ke sana, ke Bali maksudku. Semoga segera ada rejeki dan keadaannya membaik ya.

    ReplyDelete
  38. Aamiin~
    Semoga segera setelah ditemukan vaksin, kita bisa semakin fit dan beraktivitas seperti biasa lagi.
    Termasuk travelling ke Ubud.
    Yeeaay~

    ReplyDelete
  39. Setelah lama nggak liburan akhirnya bisa ke Bali lagi pasti happy banget ya, Mbak. Oh Ubud, semoga bisa ke sana juga suatu hari nanti. Stay safe and healthy, yaa.

    ReplyDelete
  40. Aaakkkkk I'm planning to go to Bali this year but unfortunately I still need few more months to be able to go outside my hometown. Can't wait for the chance!

    ReplyDelete
  41. enjoy Bali mbaaak. sehat-sehat jaga kesehatan ya, pandemi pergi-pergi karena tugas negara.

    semangattt mbaa

    ReplyDelete
  42. Waaah aku kemarin anniversary ke 10 diajak Panda ke Ubud, cuma mau foto2an ala-ala Tegalalang, hihihi. Ternyata sawah beneran itu.. Tapi karena di Pulau Bali jadi atmosfernya berbeda.

    ReplyDelete
  43. Saya juga pernah ke ubud, tapi versi malang, hehehe. Kalau ke Bali belum pernah dan udah planning eh ada covid. Tetangga saya yang dari Bali pada mudik ke Malang, katanya usahanya lagi sepi. Semoga Bali segera kembali normal ya mbak

    ReplyDelete
  44. Mba Indah kolamnya indah banget seperti namamu btw. Lol
    Pernah ke Ubud sekali terus ke monkey forrest. Pemandangan disana bener bener seger ya mba, rileks sejenak dari coronces.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘