Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Beautiful autumn day in Central Park, New York City
How I miss autumn...


October is slipping away and how I miss the beauty of autumn. 
I still remember my last autumn in New Your City and in one of those wonderful days we strolled around Central Park. 
 One of my favorite photos there was of me, my mom and Obi, my daughter. 
Three generations. 
Happily smiling and enjoying the love God grant us all. 
Beautiful memories to cherish indeed. 

three generations enjoying autumn in Central Park, NYC
the three of us

Fast forward, this is the third October we have enjoyed in Jakarta now. 
Always wet. 
Packed with rainy days. 
Home will always be our comfort zone. Our happy place. The save haven. 

rainy day in Jakarta

I have been enjoying my time home amidst the nagging works I have to finish. I am so accustomed to working with the TV on, wearing my favorite night dress covered with Batik jacket, and munching those yummy delicacies.Not a good example, indeed LOL. 

Well, life goes on. On its own way.
Sometimes I keep thinking that I should do this. I should do that.
Don't miss a thing. The clock is ticking. Time is up. 
It feels like I am racing with something. Something I haven't completely figured out.
Then on the next second, I simply need to relax. Let my guard down.
Enjoy life.

Well, I don't know. This pandemic really impacts us. Deeply.
I guess I just need to let it flow, right?
And again, staying safe, happy and healthy, proves to be a luxury.
So once we get them, keep them. Stay blessed!

Well, enough said.
Now, join me in Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends, will you?

We would appreciate letting us know in comments you are following us so we can follow you back! All posts are welcome, even if you have several blogs, Linky Parties & Giveaways are as well! We hope you will visit our hostess's features and leave comments as well!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to grow the party And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wonderful-Wednesday-Hosts.omhgww-Hostess-Features


Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Have you ever shopped at Jane.com? Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Pink Virtual Walk Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Pumpkin Display Ideas For Your Porch Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Lotus Sustainables: Convenient. Strong. Reusable. Grocery Bags Giveaway Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Fall DIY's Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Wonderful-Wednesday-228-incoude-halloween-projects How-to-create-a-chic-spooky-skeleton-wreath 

Feature Chosen by Suzan White // Country Crafting My Humble Home and Garden // Spooky Skeleton Wreath

  ghost-meringue-cookies

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Drugstore Divas // Ghost Meringue Cookies 3-projects-to-get-you-started-from-Apple-Street-Cottage

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Apple Street Cottage // 3 Halloween Projects to get you started

  slow-cook-potato-corn-soup-broccoli-mushroom-pastries

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa Coward's Command Center The Painted Apron // Slow Cooker Creamy Potato & Corn Soup And Broccoli Mushroom Pastries 


Feature Chosen by Indah // My Purple World The Kitchen is My Playground // Old-Fashioned Apple Cake Loaded with fresh apples, iced with boiled caramel topping, & studded with crunchy pecans Claire-Justine-Shares-directions-for-Witches-Hats-and-Broomsticks

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Claire Justine oxox / Claire share directions to make these Witches’ Hats And Broomsticks Some Halloween funThis-weeks-fashion-feature-on-Oh-My-Heartsie-GirlShelbeas-inspiration-from-Tiden-in-a-bright-floral-Kimono

Feature Chosen By Karren // Oh My Heartsie Girl Shelbee on the Edge // Inspired by To Be Bright: Florals For Fall? Actually Groundbreaking. Kimomos have made a big splash on the fashion scene and Shelbee wears it well.

Now Before You Get Started and it is not required but in order to be considered for a feature, would you take a moment to Comment and Share its appreciated, All the buttons are here to share. Lets Party!! 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

39 comments:

  1. I needed to read this today. I, too, feel like I am racing against something that I haven't quite figured out yet. There's a small nagging in my head saying, "get it done" but I don't know what exactly "it" is just yet.

    ReplyDelete
  2. Beneran mba Indah. Pandemi ini benar2 berdampak. Walau aku bersyukur masih bisa tetap bekerja bersama suami. Tapi liat lingkungan sekitar banyak yang kena :(

    ReplyDelete
  3. Waahhh Jakarta udah hujan terus ya mbak? Bikin pengen bobok2 aja tuh apalagi kalau masih WFH, hihi. Semangat terus mbak, dinikmati aja. Kapan lagi bisa kerja lama-lama dari rumah nggak harus make up, dress up, tapi tetap digaji.

    ReplyDelete
  4. bener banget mba Indah, dunia seakan di jungkir balik oleh pandemi ini :( saya dan suami termasuk yang terdampak tapi puji Tuhan masih bisa bertahan di tengah semua gempuran cobaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bandung tiap hari gloomy mba tapi nggak hujan yang gimana-gimana hehee sehat selalu ya mbak

      Delete
  5. Beautiful photo of Central Park, I've never been in the autumn. And I agree that sometimes you just need to take time to slow down and not try to always race and and keep up with something!


    Life is a Shoe

    ReplyDelete
  6. Disini malah nggak hujan mbak, hanya mendung.. Alhamdulillah Jakarta hujan hawanya memang bikin bobok terus ya...hehehe

    ReplyDelete
  7. I've been in a rush rush with job searching. It made me feel a bit better to go to my old work, where I spend 18 years of my life. They didn't get rid of me because they didn't like me. Their work is suffering. They welcome my face back. They are like family in many ways.

    I love the colored leaves. It's pretty grey here in Nebraska. Not as pretty as NY.

    I love the generation shot! Those kinds of photos are the best.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah,
    Pandemi mengajarkan Kita semua untuk hidup penuh rasa syukur dengan apa yang ada. Saat ini..

    ReplyDelete
  9. sedih banget dengan datangnya pandemic ini, banyak banget pengaruhnyaa, semuanya kena dampak pastinya yaa, berharap banget kondisi ini bisa segera berlalu huhuhu

    ReplyDelete
  10. MasyaAllah.... Foto Tiga generasi di NYC itu keren sangaaatt mba

    Semogaaa kita makin sehat dan semangaaatt mengarungi hidup yaak

    ReplyDelete
  11. Yang paling bener memang let it flow aja mba indah, aku adalah team yang mampu bertahan aja bersyukur belom bisa produktif kreatif kaya yang lain hehe

    ReplyDelete
  12. Mudah-mudahan bisa menikmati suasana di luar rumah tanpa masker deh. Harapanku itu aja selama pandemi ini eungap

    ReplyDelete
  13. Sekarang sudah mulai musim hujan memang, banyak orang yang menyukai musim hujan karena dingin dan sejuk, kalau saya suka trauma takut banjir. Karena tahun lalu habis perabotan kesapu banjir. Selalu suka tulisan mbak Indah. Selalu terselip rasa syukur yang dalam tentang hidup dan melihat keindahan alam.

    ReplyDelete
  14. The first rainy day on this October was yesterday. It rained and children went out to play. It told us to get ready with the laundry. Please keep some molto or downy in the drawer.

    ReplyDelete
  15. Aku pun kangen sudah pengen liburan bersama keluarga mbak, semoga kamu selalu dalam keadaan sehat ya mbak. Selain itu pandemi ini cepat berakhir dan kita bisa beraktivitas tanpa memiliki rasa was-was dan khawatir.

    ReplyDelete
  16. Mbak Inah masih bisa cerita dari stok foto yang ada ya .... wah keren.
    Pandemi ini bikin kangen jalan-jalan ... semoga segera berakhir.

    ReplyDelete
  17. Happy heard you enjoy the time with your family, 3 generation, all have same beautiful. Talking about the pandemic, hope all is over soon ya mba

    ReplyDelete
  18. autumn di New York cantik ya mbak, di sini udah merasakan autumn belum? :)
    Semoga pandemi segera berakhir ya mbak

    ReplyDelete
  19. Cantik banget Mba pemandangan foto di atas, berharap semoga suatu saat bisa berada di situ juga, menikmati autumn yang indah :)

    Btw, have a monderful Wednesday Mba Indah, eh udah Kamis ding ini hahahaha

    ReplyDelete
  20. Aku salah fokus ke ibunya mbak, masih cantik banget, btw emang bener mbak pandemi ini mengubah segalanya termasuk pendidikan jadi susah mau ngajar

    ReplyDelete
  21. Aku juga kayaknya pernah merasakan fase itu sih mbak, berasa kayak lagi dikejar2 sesuatu tapi gak tahu apaan. Bawaannya tuh buru2 terus dan jadi kurang menikmati hidup. Sekarang lebih santuy dan berusaha let it flow, mirip kayak mbak Indah

    ReplyDelete
  22. Yes let it flow. Cuma berharap anak-anak lekas bisa masuk ke sekolah she

    ReplyDelete
  23. Kapan y aku bisa ke new york.. hmmm. Salah satu kota favorite aku, yg aku idam2kn utk pergi traveling. Pen fto di time square

    ReplyDelete
  24. aaa pemandangannya bagus dan kayanya suasananya juga bikin betah ya Mbak Indah, duh bener nih pandemic ini berdampak ke semua orang, pengen banget segera berlalu huhu

    ReplyDelete
  25. Tahun ini bener2 sesuatu ya kak. Ampir setahun kerjaan ngerem di rumah wae. Untung job msh lancar seenggaknya ms bs survive kita

    ReplyDelete
  26. Disini malah nggak hujan mbak, asik banget nih kalau hujan ya tapi kalau terus-terusan juga nggak bagus nih... Semoga hujannya membawa berkah untuk kita semua...

    ReplyDelete
  27. agree with ur statement, This pandemic really impacts us and until the pandemic is not over stay healthy, stay safe and stay sane

    ReplyDelete
  28. Someday wanna go there and enjoy the time. Smoga sgala aktifitasnya dipermudah ya mba :)

    ReplyDelete
  29. Udah lama nggak mampir di blog Mba Indah nih �� btw salfok banget sama foto view autumnya, kayak pengen ke sana

    ReplyDelete
  30. ada potret cantik 3 generasi, seneng liatnya 😍 ah waktu cepat sekali berlalu, udah ganti musim ajah. saya paling suka musim. sebab Autumn pasti kudu jd lebih sering nyapu halaman,wkwk

    ReplyDelete
  31. Autumn itu identik dengan romantis gtu keknya ya, eh tapi ada yg bilang identik dengan sedih haha tergantung yg memaknai.
    Central Park ini taman terbesar di NY ya mbak? Suka jd seting latar di serial Law n Order haha

    ReplyDelete
  32. Jadi teringat masa-masa lalu ya, kak Indah.
    Pandemic sure make us learn out of the box and full of a good idea for healthier lifestyle.

    ReplyDelete
  33. Ya seluruh dunia terkena imbasnya gara2 pandemi ini ya mbak.
    Saya juga lagi ngedrfat momen traveling sama keluarga yang belum sempat terupload di blog hehe

    ReplyDelete
  34. Padahal musim gugur di luar sana sedang indah-indahnya ya Mbak. Dedaunan berubah warna menjadi kuning, merah, cream dan lainnya. Menjadikan musim gugur semakin semarak. Ah semoga saja bisa menikmati musim gugur suatu waktu nanti.

    ReplyDelete
  35. Pandemi ini berdampak pada semua lini kehidupan. Namun juga ada hikmahnya karena semakin banyak yang berempati dengan sesama

    ReplyDelete
  36. The scenery was great wish that someday i'll go there..hopefully this pandemy go away asap

    ReplyDelete
  37. Itu foto dimana mba, 3 generasi yang Cantik-cantik. Semoga bisa jalan-jalan lagi yaa mba nanti setelah semua aman

    ReplyDelete
  38. Lihat foto ini pasti semua rindu kebebasan untuk jalan-jalan menikmati dunia lagi. Pandemi oh landemi, walau aku pun mengalami dampaknya tapi ya semua kita syukuri ya Mba. Masih ada yg lebih parah dari kita

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘