Wonderful Wednesday with Oh My Heartsie Girls


It's November already!

Time really flies and the end of the year is looming in.
I have been working a lot on adjusting my family and my self back home, especially my kids.
The midterm test results have arrived and as predicted, my kids are still struggling with Bahasa Indonesia, our language, so they have challenges in communicating and answering questions. But I know for sure my kids will nail it!

sunset at Ambon, Maluku
As for work, we focus on ensuring all our agendas are fulfilled and by the time I wrote this, I was in Ambon for a 3-day visit. Ambon, the capital city of the Province of Maluku or Moluccas, is indeed beautiful!
Clear blue sky and wonderful bay welcomed us as we landed in Pattimura International Airport.

so peaceful!
I didn't really get a chance to explore the city but even the view from the hotel is breathtaking!

Now, allow me to invite you back to our Wonderful Wednesday with Oh My Heartsie Girls and have fun with the link party. 

 





Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday LinkupWelcome To Our Weekly Linkup!! Find Us On Instagram with Hashtag #omhgww Bloggers are some of the most Inspiring people we know and make our parties special!!! 
Thank all for joining us! Linky Parties are an opportunity for us to feature other #Bloggers and #Blogwriters and for you to share what you have going on........your blogs!
Please Keep Our Party Growing By Sharing! : Be Notified When This Party Starts Each Week⇒ Click Here You Can Unsubscribe Anytime: We Thank you!!






And Thank you for featuring our banner or a link somewhere on your blog!! :) But it is NOT mandatory.

Oh My Heartsie Girls WW 650 x 635

All Features Are Pinned Each Week-And Shared on Social Media!! Our party is on 3 blogs and reaches over 60,000 followers+ over all of our blogs and on social media!!

Our Hostesses Share Our Party On Their Blogs~ Hope You Will Visit and Get To Know Them!

Oh My Heartsie Girls WW Hostess

ave-Fun-Gutenberg-Editor

Susan // Susan B. Mead New Gutenberg Editor in WordPress Tw | Bl | Fb | In |Pin » Repin From Original
Harry Potter - A History of Magic Exhibition

Indah Nuria Savitri // My Purple World
Harry Potter - A History of Magic Exhibition
Tw | Fb | Pin | In | IN » Repin From OriginalMake Money Selling Your Jewelry You Dont Wear Anymore

Karren // Oh My Heartsie Girl Make Money Selling Your Jewelry You Dont Wear Anymore Tw | BL | G+ | FB | Pin | In » Repin From Original Strength and Sunshine Orzo-Stuffed-Peppers 

Features Chosen by Indah // My Purple World Strength and Sunshine //Orzo-Stuffed-Peppers
Follow The Yellow Brick Road Fifteen Fantastic Fall Urn Ideas 

Features Chosen by Indah // My Purple World Follow The Yellow Brick Road // Fifteen Fantastic Fall Urn Ideas

Treat N Trick Easy Coconut Bread Recipe

Treat N Trick // Easy Coconut Bread Recipe

Fabbys Living A Family Luncheon Tablescape

Fabbys Living // A Fall Family Luncheon Tablescape

The Scrap Shoppe // Succulent Pumpkin Centerpiece

The Scrap Shoppe // Succulent Pumpkin Centerpiece
The Kittchen A Creamy Yogurt Pumpkin Cheesecake a healthier choice

The Kittchen // A Creamy Yogurt Pumpkin Cheesecake a healthier choice

Celebrating Everday Life A Halloween Porch Party

Celebrating Everday Life // A Halloween Porch Party

All Thats Jas Swedish Apple Pie Fillo Rolls 



Disclaimer for OMHGWW 


  You Are Welcome To Link your DIY Projects, Garden Ideas, Tablescapes Outdoor Decor, Sewing Ideas, Scrapbooking, Paper Crafts, Reviews, Gardening, Favorite Recipes, Decorating Ideas and Crafts, Giveaways or Challenges and Blog Parties are Welcome!!
Pin Your Favorite From Original Source We Only Ask That You Comment and Share The Party Please Tweet Or Your Favorite Social Media
And Thank you! But Now......Let's Party.....


36 comments:

  1. Breathtaking views! I am sure the kids will adjust to the language in no time. It must be quite a change to adjust to for them after all of those years in NY.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Theresa.. indeed the view is amazing! And you’re right.. Bo et Obi are catching up and hopeythey can adjust soon

      Delete
  2. Pemadangan sunsetnya cakep bgt, asiknya stay di hite deket pantai ya bgitu ituuu. Btw, udh smpe sana ngga cobain diving kayaknya dirimu oenasaran ya mam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangeeet nih.. aku masih pengen balik lagi hehehe

      Delete
  3. Pemandangan di Ambon luar biasa cantik. Enak yaa kalau hotelnya di dekat pantai gitu.

    Btw semoga anak-anak semakin jago belajar Bahasa Indonesianya yaa. Semangat kiddos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih banyak mbaaaa...Bo et Obi harus terus semangaaaat memang

      Delete
  4. Fantastic views!
    Thank you for hosting.

    ReplyDelete
  5. ambon cantik bener yaaaa, sunset nya syahdu sekali :) saya belum pernah ke ambon, ke sulawesi hanya mampir sebentar saat transit sebelum ke papua, Indonesia timur memang luar biasa panorama lautnya

    ReplyDelete
  6. Aku punya teman di Ambon mb aid Pulau buru tepatnya katanya emang pemandangan disana itu masih alami dan indah banget.

    ReplyDelete
  7. Ya Allah, sunsetnya bagus banget mba... Jujur sih, seumur-umur belum pernah lihat sunset dipantai :D malah seringnya sunrise sambil menghirup udara segar hehehe

    ReplyDelete
  8. Cantik sekali pemandangan Ambon. Jadi pengen ke Ambon juga deh. Tapi belum ada kesempatan buat ke Ambon deh kayaknya aku. Pagi-pagi lihat foto makanan enak kayak gitu seketika aku jadi laper.

    ReplyDelete
  9. Aku dulu suka pelajaran bahasa. Pernah juga dapat nilai jeblok di PR gara2 kurang paham. Kalau anak2 masih penyesuaiin, ya maklum. Sama saja kaya anak desa yg biasa pakai bahasa sehari2 yg bukan Indonesia baku

    Btw, sunsetnya indah

    ReplyDelete
  10. Semoga anak-anak makin sukses beradaptasi dengan pelajaran di Indonesia ya mba. Ponakanku awal tahun ajaran baru kemarin juga baru aja pindah dari Singapura. Anak bungsunya sempat ngambek minta balik kesana. Alasannya pelajaran di Malang susah, enakan di Singapura.

    Dan aku galfok sama Swedish Apple Pie Fillo roll nya, duhhh cuma bisa membayangkan mbaaak, hahahaa

    ReplyDelete
  11. "... everybody need time to adjust, mba Indah"

    I am pretty sure your children will nail it!

    Itu view sunsetnya, Masya Allah... no need caption, I think ^^

    ReplyDelete
  12. Pengen banget bisa berkunjung ke Indonesia bagian yimur, khususnya Ambon karena sejarah dan pemandangan alamnya

    ReplyDelete
  13. Maklum banget Mbak kalau anak-anak perlu menyesuaikan diri dengan Bahasa Indonesia. Tapi biasanya anak-anak akan lebih mudah belajar bahasa daripada yang tua-tua ya.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Jadi rindu menangkap foto sunset....hehe

    ReplyDelete
  15. Mba Indah...
    You're totally rock!
    A cool mommy too...
    Adorable wife too..

    And i love the story of your life.

    ReplyDelete
  16. View nya Maluku itu emang kereenn banget ya Mbak.
    Kebetulan kami punya kantor regional disana, pas banget juga dapat kantor yg di daerah ketinggian, viewnya hadap laut. Jadilah klo mereka foto2 tuh bikin envy, kereenn banget.

    ReplyDelete
  17. Mba Indah..keren banget, pemandangannya!! Duh, jadi penasaran juga dengan Ambon ni.. semoga suatu saat kudapat jalan2 ke Ambon manise..

    ReplyDelete
  18. Ya salaam, mau komen mesti ngelewatin foto-foto makanaaan. Oh, no! Baeklah, Mbaa, dirimu berhasil membuat diriku kelaperan tengah malem XD XD

    ReplyDelete
  19. Cantik banget ya Indonesia Timur, apalagi sunsetnya kaya gini. AKu belum pernah ke Indonesia Timur mbak

    ReplyDelete
  20. Cantik bangeeet itu pantai-pantainya mbaaa.... semoga lancar-lancar yaaa ujian anak-anak....

    ReplyDelete
  21. Duh itu pemandangan yang biasa dijadikan lukisan ya Mama Bo. Apik nek ada yang kenal dan beli foto itu

    ReplyDelete
  22. Ambon, pengen banget ke sana. Tapi sayang tiket ke Indonesia Timur suka bikin sedih :(
    Moga2 ada kesempatan jg buat eksplor Indonesia sampai sana jg :D

    ReplyDelete
  23. Tetanggaku banyak eksodus dari Ambon, Mba. Dan dari mereka saya tahu bahwa Ambon itu memiliki banyak tempat-tempat indah yang wajib dikunjungi saat berada di sana

    ReplyDelete
  24. Indah banget Ambon. Duh itu sunset kan mba indah, perfect gitu apalagi sama kesayangan semakin enggan pulang.

    ReplyDelete
  25. Sunset nya keren banget, pantulan cahayanya di air itu bikin pikiran jadi kemana-kemana, jarang-jarang aku lihat sunset yang kayak gini cuma sekali sewaktu ke Bali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indonesia Timur itu memang sunsetnya luar biasaaa ya mba

      Delete
  26. Agendanya mba Indah nih jalan-jalan terus ya. Enak banget ngeliatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agenda aku kerja mbaaa hehehe.. tapi memang keliling Indonesiaku tercinta

      Delete
  27. Breathtaking moment banget ya Mba. Peaceful. Dengan banyak berjalan menelusi bumi Allah, akan makin terasa kebesarannya dan membuat kita semakin bersyukur. How blessed you are, Mba Indah. Barakallah^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar Mba..karunia-Nya memang luar biasa yaaa

      Delete
  28. Pemandangannya bikin adem,tenang,tentrem ya.. Ternyata masih banyak daerah di negeri kita yg masih asli pemandangannya. Jadi pengen ke Ambon juga.Btw, mbk sempet ke Banda Neira juga ga? Denger2 juga ga kalah indahnya ya.

    ReplyDelete
  29. Wouuw, sunsetnya mengingatkanku sama tempat waktu PKL dlu, ngangenin tempat itu 😊 so i hope can visit ambon too

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!