Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends


July is approaching its ends and how I feel like I was racing with time! 

For sure this is the race I will not win but I'm fine with that. I just go with the flow and although I have so many things to finish before October, but I am optimistic things will be settled on time. So, as I mentioned last week in my previous post, we have received notification of the next place that will be assigned to me and my family. I guess I still haven't revealed where exactly is my next post but for sure I am super excited. 

Now we are so rushed in packing things up. It is always the exciting yet tiring time but after moving around 3 times, I guess we can do it quicker now. Perhaps, we will not bring the big items to the new country and stick to air cargo. The biggest home work we have is ensuring our home in Jakarta is ready to be rented. We might need to sell some items and keep the rest. Well, hang in there! It will be tiring and crazy but I bet I can manage that. 

cheers from me as one of LG Connect Moderators

Meanwhile, I am so happy and also excited to be selected as ono of the Local Guide Connect Moderators! You know that Connect is the platform that can be used by Local Guides from all over the world to share many things, learn from one another and contribute more to the global community. It is indeed an honor for me and although I know it comes with a lot of responsibilities, I sincerely hope I can contribute more as well!. We are also celebrating the 5th birthday of Local Guides Connect in this whole month of July and it has been fun indeed. So, if you are joining Google Local Guides, tag me and give me a buzz here okay!

Now, it's time for  Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends!. Let's go check the link party here!

We would love if you share out for others to enjoy. You could Pin The Banner From Above ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wedneday-Hostesses-2021Dont-miss-our-hostess-features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Ginger Jar Giveaway Ends Aug 21, 2021 Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Museo de la Revolucion, Havana, Cuba Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram 

Clearissa Coward // Command Center Kitchen Extreme Clean/Deep Clean With Me Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Onion Burgers with Creamy Dijon Sauce + Giveaway Hop! Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting A Week In Crafting Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Wonderful-Wednesday-Linky-Party-Features-7-26-2021 Ginger-Chicken

Feature Chosen by Suzan // Country Crafting Homemade on A Weeknight// Ginger Citrus Chicken Wire-Mesh-Wreath

Feature Chosen by Kaycee // Crafty Zoo Life As Leo Wife// Spiral Deco Mesh Wreath Tutorial Storage-for-Napkin-Rings-and-Place-Holders-for-Table-Settings.

Feature Chosen by Kaycee // Crafty Zoo Whispers of The Heart// Tablescaping DIY, Part 5, Storage-Napkin Rings and Place Card Holders

Bittersweet-Coffee-Cake-By-MarEliz

Feature Chosen by Indah // My Purple World Kocina Dep Pinay in Singapura // Bittersweet Coffee Cake By MarEliz

Carrot-Zucchini-Bread.j


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Nancy C // Carrot-Zucchini Bread Hand-Lettered-Wooden-Mason-Jar-Sign

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Creatively Beth Quick and Easy Hand Lettered Wooden Mason Jar Sign

Midlife-and-Beyond-A-Summer-Dress-Styled-3-Ways

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Midlife and Beyond // A summer Dress Styled 3 Ways

   

Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email < You Can Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started I need you to take a few seconds to comment, to let us know your thoughts, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Now Lets Party!! --

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

24 comments:

  1. Smangat Mak Indah, jadi kemana lagi bertugasnya, nitijen kepo akut.
    Rencana pindah mulai rempong lagi dengan segala urusannya dan bebenah.
    Semoga dilancarkan dan selalu disehatkan semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohiyaa Mak, Selamat yaa terpilih sebagai salah satu dari Local Guide Connect Moderator!
      Dengan segala kegiatan yang dijalani, selalu semangat aja Mbaku satu ini.
      Smoga sehat selalu agar bisa beraktivitas dan menginspirasi!!

      Delete
  2. Wah aku juga jadi penasaran nih tempat atau malah benua mana yang bakal jadi tempat persinggahan barunya Mbak Indah dan keluarga. Berarti anak2 harus pindah sekolah lagi ya, Mbak? Nggak kebayang ngurus2 semuanya plus packing pasti capek banget.

    ReplyDelete
  3. Mbak Indah pindah ke mana?
    Eh sudah ada Mak Nchie komen di atas ahaha. Maafkan kami yang kepo ini Mak Indah.

    ReplyDelete
  4. Good luck yaaa mbak Insav!

    semoga di negara baru akan jauh lebih menyenangkan lagi yaaaa ... bener bener itchy feet yaaa

    ReplyDelete
  5. Bener mak, bulan juli rasanya berlalu cepat banget...
    Semoga semuanya lancar ya ke mana pun tugasnya :)

    ReplyDelete
  6. Bisa dinas ke luar negeri jadi pengalaman yang luar biasa mam. Terima kasih ya sudah berkenan membagikan petualangan serunya di negeri orang.

    ReplyDelete
  7. Kak Indaaah..
    Aku pengen banget ikutan acara Local Guide Connect. Temen aku ada yang ikut dan dapat pengalaman baru yang luar biasa...
    Apakah ini akan jadi agenda rutin setiap berapa kali dalam setahun, gitu kah, kak Indah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jadi agenda rutin tahunan pasti akan seru banegt ya mam. Siapa tahu suatu saat nanti kita bakal seru-seruan di sana ya.

      Delete
  8. Awesome.. Mbak Indah masih aktif jadi Google Local Guide ya?

    Connect itu apakah apps dari Google juga?

    ReplyDelete
  9. Pindahan pasti rempong ya mbak, tapi harus tetep semangat. Pastinya tetap jaga kesehatan dan sehat2 dimanapun berada

    ReplyDelete
  10. Wah pindah-pindah terus ya mba. Semangat di tempat baru. Tetap jaga kesehatan mba.

    ReplyDelete
  11. 🤩🤩 local guide moderator
    Moga sehat selalu ya mbaa walau in a rush.
    Oiaaa aku suka isi dikit2 local guide. Seputaran rumah aja nih mba. Masiii dikit. Tapi happy deh klo abis berkontribusi hihi

    ReplyDelete
  12. Luar biasa Mbak! Serius! Meskipun tahu Mbak Indah selalu menyempatkan diri jalan-jalan, tapi jadi salah satu Local Guide Connect Moderators itu wow banget. Mau ah, ngetag agar bisa diviralkan di sini. Tapi saat ini saya sangat jarang keluar rumah. Nyaris ga pernah malahan. Solusinya gimana ya? Atau pengalaman teman2 di dunia. Bisa jadi postingan yang banyak dicari nih

    ReplyDelete
  13. Wah, mau pindah lagi mbak.. seru banget ya mbk, penasaran nih kira-kira mau pindah kemana. Semoga dimudahkan, dilancarkan semua urusannya ya mbk

    ReplyDelete
  14. Blogger luar negeri pada kece kece nih. Oiya udah masuk Agustus aja, semoga jauh lebih baik, amiin

    ReplyDelete
  15. Semoga dilancarkan semuanya ya mba. Jadi mau bertugas ke negara baru lagi ya mba. Pasti banyak banget ya persiapannnya dan barang yang harus dibawa. Tetap semangat dan dilancarkan ya mba.

    ReplyDelete
  16. Hal yang paling melelahkan adalah pindahan hahah. Semoga dapat penyewa rumah yang bisa jaga dan merawat rumah dengan baik ya mbak.. sehat selalu ^^

    ReplyDelete
  17. Semoga urusannya dilancarkan ya Mba, suka deh melihat foto-fotonya, lihatnya dapat insight baru. terima kasih sudah berbagi

    ReplyDelete
  18. Selamat mbak, terpilih sebagai salah satu moderator kegiatan Local Guide Connect.
    Sehat selalu ya, sehingga jadwal kegiatan yang sudah tersusun sampai Oktober bisa berjalan lancar dan selesai sesuai yang telah direncanakan

    ReplyDelete
  19. Memang, setelah pengalaman pindahan pertama atau packing pertama jadi lebih mudah pindahan selanjutnya karena udah kebayang ini itunya. Semoga sehat selalu ya Mba Insav

    ReplyDelete
  20. Melelahkan ya pindah-pindah tugas tetapi sesungguhnya itu juga menyenangkan sebab akan melihat lagi negaralain dengan segala keindahan dan keunikannya. Semangat ya mba Indah, di manapun berada semoga mba Indah dan keluarga tetap dalam lindungan Allah Swt.

    ReplyDelete
  21. Pindah kemana nih Mak? Ikuuttt... Btw, aku juga local guide. Udah level 5 tapi sekarang jarang aktif kasih kontribusi karena beneran di rumah aja. 😂

    ReplyDelete
  22. Waw keren mba.. gak bosen yaa kalau pindah2 gini.. semangat dan sehat selalu mba sekeluarga

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘