WW: Shwedagon Pagoda, Yangon, Myanmar

Welcome to Shwedagon Pagoda, Myanmar

Here comes more photos from my previous trip to different parts of the world.
This time, I have Shwedagon Pagoda which is located in Yangon, the former capital city of Myanmar. I actually visited this place back in 2013, in one of the senior-official meetings of the bilateral consultation between the two countries.

READ: Myanmar, the Land of Gold: Shwedagon Pagoda


I suddenly came across this folder as I rummaged my external hard disk looking for "untouched photos". And trust me, I got tone of them LOL.

Well, as you can see, Myanmar is rightly coined as the land of Gold. At least as you stroll around in the famous temple of Shwedagon, which is known for its gold-plated domes and gilded stupas. Impressive. 
Despite the political situation and conflicts that happen in some part of the country, I do believe Myanmar has the potential to be a wonderful destination.

Here are some snaps I took in Shwedagon Pagoda, Yangon, Myanmar.










Our entourage.. late in the evening




Join us on (almost) Wordless Wednesday (click for the link) and have fun with the linky party 

16 comments:

  1. Keren banget tulisannya Ibu Indah. Jadi pengin kesana....

    ReplyDelete
  2. Myanmar ini cakep banget, yaa. Udah lama pengin ke sini tapi belum kesampaian. Tempat ini langsung masuk buckelist aku.

    ReplyDelete
  3. Pokoknya Asia Tenggara udah wishlit banget buat dikunjungi, ingin selesaikan sebelum umur 30 hehehehe. Termasuk Myanmar ini

    ReplyDelete
  4. waaa ini bagunan bagunan di sana bagus bagus banget yaaa, semua spotnya instagramable nih hihi

    ReplyDelete
  5. Bagus nih aku jadi pengen ke sana juga jadinya...dulu sempet diceritain keindahannya juga sih sama sahabat ya ...makin pengen aja...

    ReplyDelete
  6. Myanmar termasuk negara yang teguh menjaga tradisi ya, mba.
    Pagodanya sangat mewah sekali penampakannya, setiap pengunjung dibuat terpesona.

    ReplyDelete
  7. Wow, cantik cantiiik ya Pagodanya. Duh, suatu saat ingin ke sana juga nih..

    ReplyDelete
  8. Suka banget lihat foto-foto bangunan di Myanmar ini, kesan megah dan mewah cukup terasa. Keren ya mba

    ReplyDelete
  9. Baca2 artikel perjalanan seperti ini raise my hope, suatu saat nanti keadaan pasti membaik & bisa jalan2 lagi. Nice photos on the pagodas. Warnanya emas bercahaya.

    ReplyDelete
  10. berkat mbak Indah ini aku kaya diajak keliling Miyanmar. hehee. bangunan2nya bagus2 yaa mba

    ReplyDelete
  11. Cakep banget ya Pagodanya nuansa gold di mana-mana, bener2 mewah berharap suatu saat saya bisa ke sana oke berdoa aja dulu ya hehehe

    ReplyDelete
  12. Cantiknya pagoda di Myanmar, tampak megah dan mewah ya, apa itu terbuat dari emas? Tampak bersinar apalagi malam hari

    ReplyDelete
  13. Wow beautiful. Jadi pengen jalan-jalan ke sana. Itu dilapisi emas ya Mbak? Kalo di Indonesia, cuma ada Monas

    ReplyDelete
  14. Pagodanya getting alive!
    Dengan warna-warna kuningnya, serasa hidup ya, kak Inda...

    ReplyDelete
  15. The architecture there looks positively incredible! I do miss traveling and cannot wait until the virus is squashed so we can return to seeing the world.

    ReplyDelete
  16. Woww seru aku belum pernah ke Myanmar. Semoga suatu hari bisa kesana dan melihat keindahannya

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘