Happy Mother's Day



Through pain and glory, bitter and sweet, happiness and sadness, laughter and cry, through tough and joy.. 

Our MOM witnesses each and every step we make, each and every fall we endure, while at the same time whispers her endless prayers to the Almighty for us, her children. 


From our first loud cry and small step, to the moment we enter adulthood and start our own happy family, our MOM will always be there for us, even if it’s in spirit. 

The same strong spirit and wonderful soul that we will solemnly pass to our children. For that, we are forever grateful.

💜 HAPPY MOTHER’S DAY 💜 
To all wonderful mom out there, especially my very own @sulistianywidianingsih 💜. 

Being a mother is indeed a blessing, a privilege, and an honor for me.
My kids help me make a great mom and a better person and that makes my life worth living for. I never say it is easy to be a mom but we can always try, try and try again.

For me, being a mom is a joyful ride indeed, with an endless mix of love, fun, excitement, worry, weariness, fear, patience and constant surprises. 
And I won't miss it for the world! 


Merci ya Rabb 🙏🏻 and may you always bless us all 💜



16 comments:

  1. Menjadi seorang ibu adalah anugrah terindah dari Tuhan ya. And I feel so blessed :)

    ReplyDelete
  2. Happy mother's day Mba meski sudah telat ngucapinnya. Setuju tentang punya anak bikin kita jadi lebih bisa ini itu ya :)

    ReplyDelete
  3. Ternyata hari ibu ya, aku ingetnya hari ibu di Indonesia malah hehehe. Walaupun terlambat mau ngucapin happy mother's day

    ReplyDelete
  4. Happy mothers day mbak indah, sehat selalu, happy selalu, juga buat semua ibu di dunia

    ReplyDelete
  5. I always try to be the best mom for my children. So happy if they happy with me. Happy mothers day for all mother on the world :*

    ReplyDelete
  6. I hope you had a lovely and relaxing Mother's Day, Indah! You definitely deserved it with how hard you work all year for your family ♥

    ReplyDelete
  7. Happy mother's day to Mbak Indah. Semoga sehat selalu dan semangat berkarya. Keep inspiring, Mbak.

    ReplyDelete
  8. Meski telat nggak apa ya baru ucapkan Happy Mothers Day, Indah Nuria dan mamanya.
    Dirimu selalu menjad inspiri untukku dan emak blogger lainnya.

    ReplyDelete
  9. Happy mother's day to all Moms. Love yourself and others Will love you more.

    ReplyDelete
  10. Selamat hari ibu ya Mbak Indah, ya jadi ibu salah satu berkah terbesar Allah untukku..

    ReplyDelete
  11. Hapyy mother's day Mbak Indah. Semoga kita semua selalu dimudahkan dalam Menjalankan peran Kita sbg ibu. Sehat2 ya Mbaaaaak

    ReplyDelete
  12. Saya juga bersyukur menjadi ibu. Pembelajaran sampai akhir hayat. Sekolahnya pada kehidupan

    ReplyDelete
  13. Happy mother's day ya Mom Indah. Bener banget, kehadiran anak-anak itu yang memberikan kita banyak pelajaran tentang kehidupan. Terus berusaha memperbaiki kualitas sebagai ibu sekaligus bersenang-senang bersama mereka.

    ReplyDelete
  14. Better late than never, mengucapkan happy mother Day buat Mbak Indah, Ibu nya Mbak Indah, saya, ibu saya dan semua Ibu di dunia, semoga kebahagiaan dan keberkahan dilimpahkan untuk kita semuanya.

    ReplyDelete
  15. Walau telat, selamat hari Ibu untuk Emak-emak di mana pun berada. Semoga kita bisa terus tebar inspirasi dan manfaat selama hidup kita.

    ReplyDelete
  16. Meski sudah lewat ..selamat hari ibu untuk semua ibu di dunia. Ibu merupakan peran yang mulia ya mba

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘