WW: TimeOut Market NYC, Dumbo, Brooklyn

TimeOut Market, NYC

Apparently there are so many stories, photos, and videos that I have not published in my purple world, my blog. One of them is the story about Time out market NYC, located in Dumbo, Brooklyn.

I visited this lovely food court back in October 2019. 
That was way before the coronavirus pandemic. Now this place is temporarily closed, but I sincerely hope that it will open again after the pandemic is gone. Timeout, a free magazine that you can easily find in many corners in the Big Apple, gives us a lot of information and awesome guidance about what’s going on in NYC, including the latest, hippest and most-wanted restaurants and food vendors across the city. I really enjoy reading it. It’s like having your personal guide showing where to eat, what show to enjoy or parties to attend.



The Timeout Market in NYC houses around 21 food vendors, starting from Asian, Mexican,  Italian, Mediterranean, American, and many more. All of them are well curated and famous already, like Fish Cheek, Juliana's pizza, Alta Calida, Clinton St. and more.





So here are some photos that I took while strolling around Dumbo and stopped at timeout market for a delicious lunch. I really like this area because it’s so alive in you can feel the vibe.

The view from the 2nd floor








My spicy veggie Ramen

Crispy Chicken in rice bowl with roasted seaweed

The famous blueberries pancakes from Clinton St. Baking Co

Bon appetit
It is located at Water St., Dumbo, Brooklyn. As I have mentioned, it is temporarily closed now due to COVID - 19. But I guess they will re-open once everything is better.




The view near the Market

I also put them in my YouTube channel so feel free to watch it as well 



Well, what do you think? Will you come and eat here as well?
Which menu do you think you will choose?

Join us on (almost) Wordless Wednesday through this link and have fun with the link party!

27 comments:

  1. Wah, bingung kalau disuruh milih, makanannya kelihatan enak-enak :) Semoga setelah pandemik bisa jalan-jalan lagi yaa :)

    ReplyDelete
  2. We didn't have time to explore DUMBO while we were in NY, but definitely next time we'll get there. The food at the market looks so good!

    ReplyDelete
  3. Great view of NYC.

    I thought timeout market was a phase when a market is closed down for a while. Now I know that it is a name.

    ReplyDelete
  4. luckily I read this at midnight, hehe. All food pict looked tasteful n delicious. I think I'll grab most of it if I were there, hehe

    ReplyDelete
  5. Ya ampuuun lezat2 banget mbak, auto lapar. Jaman aku kuliah, di Malioboro Mall ada free magz dengan isi kurang lebih sama. Sekarang kok nggak ada lagi. Mungkin dianggap wisawatan bisa mendapatkan segala info melalui gadget ya? Padahal itu membantu banget lo supaya kita tau ada apa saja di Malioboro termasuk diskonnya karena isinya udah dikurasi.

    ReplyDelete
  6. waaa menggoda sekali ini semua makanannya ya mbak Indah, foto fotonya kereeen, bikin makanan jadi terlihat lebih enaaak

    ReplyDelete
  7. omaygad omaygad, langsung narik nafas gini mba indah heheheh, menggoda sekali semua makanannya, huhu

    ReplyDelete
  8. Makanannya menggoda semua mbak, tp yg rice bowl sama ramen itu saya suka bikin sendiri di rumah ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  9. The foods look so yummy, my mouth is watering. hehehe. So this is one of fave restos in NYC. Thanks for the review, wish I could have time to enjoy the foods there.

    ReplyDelete
  10. Ya ampun ini tampilan makanannya enak semua mbak. Kapan ya bisa jalan ke NYC ini, semoga bisa kesampean bareng keluarga.

    ReplyDelete
  11. Masha Allah, enak-enak banget kayaknya Mba, nggak ada yang bisa dilewatkan nih, abisnya menarik dan enak semua :D
    Itu pancakenya empuk dan tebel gitu, berharap bisa bikin pancake kayak gitu :D

    ReplyDelete
  12. Eyaampooon, itu makanan bikin ngiler semuaaa.
    Pancake Bluberi..Pancakeee sinii aku comoot.
    Beruntung komennya pas gadang, jadi laper lanngsung nyemiil..

    ReplyDelete
  13. Auto fokus ke makanannya, hahaha. Karena bahasa inggrisku masih belepotan baca postingan kayak gini nih aku jd makin semangat belajar bahasa inggris. Next, mau sering2 mampir kesini aaahh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  14. Wow....bikin lapar mbak...lihat aneka makanannya..aku suka ramen dan seafood..kalau American food paling suka ya hotdog dan burger...duuuh pasti seru banget tinggal di negeri Paman Sam ini ya mbak...

    ReplyDelete
  15. Spicy veggie ramen sepertinya menarik mbak. Jadi kangen kulineran sebelom harus dirumah aja nih!

    ReplyDelete
  16. Pancakenyaaa...
    Aku fans makanan manis. Tapi semua-muanyaaa...terasa nikmat niih, kak Indah.
    Beneran cakep-cakep banget fotonya, mengundang selera makan (pas shaum), hehehee...

    ReplyDelete
  17. Blueberry di atas pancakenya seger-seger banget mbak, gede pula. Duh aku mau bikin ah pancake tapi gak pakai blueberry

    ReplyDelete
  18. Look so yummy dan kayak ya aku bakalan kakap makan kalau ke sini deh mba. Hahahaa. Pancakenya mantaap

    ReplyDelete
  19. Wow, menunya menggoda semua, aku sampe nexes lihat pancakenya, kayaknya enak buat buka puasa nih

    ReplyDelete
  20. Menunya kok menggoda bangeeet.. yang ada saus blueberrynya tuh pengin nyobain hehee.. kalau bikin versi sendiri gitu bisa nggak ya. Kalau pancakenya kan bisa, tapi saus blueberrynya itu lhoooo

    ReplyDelete
  21. Thank God I see it at night haha kayaknya enak-enak tuh mbak menunya.. restonya juga terlihat ramai, ya. semoga setelah pandemi restonya kembali mengundang pelanggan dengan menu2nya yang menggoyang lidah

    ReplyDelete
  22. Thanks God. Aku bacanya pas malam hari. Aman lah untk kepingin makan tinggal mantengin gambar sampenkenyang wmwmwm

    ReplyDelete
  23. enak kalo ada food court yg menunya beragam gini ya mbak. Jadi bebas milih dan bisa leluasa mau coba2in. Wish be there someday

    ReplyDelete
  24. Why all the food in your photo looks so good and yummy. I am hungry just watching those.

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah, untungnya lihat postingan ini pada waktu malam, foto-fotonya aja menggugah selera apalagi aslinya yah mba... jadi lapar nih tengah malam gini :D

    ReplyDelete
  26. That food looks so good! I'd love to go there just for the food.

    ReplyDelete
  27. Oh my goodness the food looks so good. Such a variety of food. I love to visit NYC and it looks like you do too. Thank you for sharing and for co-hosting with #omgww.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy ๐Ÿ˜˜