Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls

I kinda miss NYC
Here comes another week with heavy rains here and there in Jakarta and the surrounding cities! I miss the clear blue sky!
The good thing is, we are much more prepared this time compared to the beginning of the year but still... rainy season makes me feel gloomy.
Sometimes it feels romantic looking at the drops of rain outside the window.
But still...

Anywaaay... now, let me invite you to our weekly party with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and friends. Are you ready? let's go!

Welcome to A Wonderful Wednesday Linky Party#191!! We always get a head start each week and our Co-Hosts make the choices from the previous week’s linkup! Your Message For Your Readers And now we are ready for you to share with us your blog, plus Linky Parties & Giveaways are all welcome! Please follow our Hostess and visit and comment, on some of the blogs that we are sharing! We appreciate your visit today, let us know in comments if you are following us so we can follow you back!Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ We would love if you would post our Party Banner or this » Link « on your site for others to enjoy the party each week! And if you looking for something special from last week, you Can Still See See Them Here» Last Week Features ❢:❢ And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]
Wonderful-Wednesday-Linky-Party-No-191  Wonderful-Wednesday-Hostess-Features-Week-191

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl How to Choose a Wedding Photographer Who Fits Your Style Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramDivider 989321gyey13hzit
Indah Nuria Savitri // My Purple World Sunyaragi Cave, Cirebon, Indonesia Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitClearissa Coward // Command Center How to Create a Declutter Strategy Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzitAlice V // DIYerfy 7 Free Heart Shaped Crafts for Valentines Day Twitter | Instagram | Facebook | PinterestDivider 989321gyey13hzit
Kaycee Mason Adventure Force Double Fire Giveaway Twitter | Instagram | Facebook | PinterestDivider 989321gyey13hzit
Suzan White // Country Crafting 12 Day Trips in Florida One For Each Month Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzitBest Picks from last weeks party
Blue-Sky-At-Home-//-Green-and-White-Rustic-Winter-Decor

Feature Chosen by Indah Nuria // My Purple World Blue Sky At Home // Green and White Rustic Winter Decor
DIY-Vibes-Burlap-And-Wood-Valentine-Signs

Feature Chosen by Suzan White // Country Crafting DIY Vibes // Burlap And Wood Valentine Signs


The-Little-Yellow-Cornerstone-Cozying-Up-Indoors-A-Grey-Plaid-Winter

Feature Chosen by Clearissa Coward // A Cozy Lifestyle With Clearissa Coward Cozying Up Indoors // A Grey Plaid Winter



Create-With-Cynthia-How-to-Transition-from-Christmas-Decor-to-Winter-Decor

Feature Chosen by Alice // DIYerfy Create With Cynthia // How to Transition from Christmas Decor to Winter Decor



The-Painted-Apron-Holidays-Carnival-Season

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo The Painted Apron // Holidays Carnival Season

Mama-of-Many-Blessings-Banana-Streusel-Muffins

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Mama of Many Blessings // Banana-Streusel-Muffins
Wonderful-Wednesday-Craft-Projects-Banner. Fresh-VIntage-By-Lisa-Shiny-Bright-Valentine-Wreath

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Fresh Vintage By Lisa // Shiny Bright Valentine Wreath


Artful-Home-Making-Linen-Half-Apron-Pattern.

Artful Home Making // Linen Half Apron Pattern
But Now......Lets Party....
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

35 comments:

  1. duh NYC kayaknya seru ya jalan2 di sana :) walau ga bisa bahasanya wkwkwk sekali2 pengen ikut mbak indah jalan2 ih

    ReplyDelete
  2. Sebagai orang yang selalu mengikuti blog mbak Indah, aku paling suka kalau mbak Indah sudah bercerita tentang negara-negara yang mbak Indah kunjungi. Terutama cerita tentang New York, salah satu tempat yang ingin ku datangi.

    ReplyDelete
  3. mba indah ini semacam grup support untuk pecinta crafting dan DIY ? seru banget deh bisa berbagai dan saling menginspirasi terus

    ReplyDelete
  4. Cakep-cakep craftnya mba, love it.G apalagi sama White Rustic Winter Deco handmadenya. Btw one day doakan saya bisa ke New York ya Mba, soon aamiin

    ReplyDelete
  5. Pilihan bunganya cantik2 dan bisa diseusaikan sama occassionnya yah

    ReplyDelete
  6. Keren banget mbak hasil craftingnya, jago semua nih bikin DIY.

    ReplyDelete
  7. Banyak rekomendasi craft menarik ya mbak, jadi terinspirasi untuk mencobanya juga nih, makasuh banyak infonya hihi

    ReplyDelete
  8. Blogger yang suka DIY di luar negeri banyak yah ternyata. Kalo disini mungkin cuma di instagram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya di Indonesia banyak, kak saya tahunya yg dari jogja. tapi masih belum pakai TDL sih kebanyakan

      Delete
  9. Pertama aku langsung salfok sama foto NYC, salah satu kota yang pengen aku kunjungi btw aku pun suka banget bikin DIY gitu seruuuu

    ReplyDelete
  10. Jembatannya sering aku liat di pilem2 yang settingnya NYC :D
    Jadi keinget kemarin baca2 cara apply visa US :D
    Moga kelak ada rezeki ke sana :D

    ReplyDelete
  11. Cakep cakep ya mbak rekomendasi craftnya dan bisa disesuaikan dengan segala occasion.

    ReplyDelete
  12. Kapan ya bisa foto di situ, itu tuh yang ada di foto pertama hehehee... Seneng deh liat uploadan foto di blog ini, selalu pengin pergi menjejak kaki ke bumi Allah di mana pun. Semoga bisa kesampaian yaaa... Aamiin.

    ReplyDelete
  13. Wah sama Mbak, aku pun suka melow kalo lihat hujan. Malah bisa bikin nangis tanpa sebab. Semoga ya, musim hujannya gak terlalu ekstrem. Supaya gak ada banjir lagi.

    ReplyDelete
  14. Keren semua hasil craftnya, dari dulu selalu tertarik untuk bikin diy kaya gini. Semoga punya rejeki buat main kesana hihi

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. waah banyak kreasi yang bisa ditiru nih, lumayan buat hiasan kamar ya wkwk, pake alat dan bahan seadanya bisa kayaknya XD

    ReplyDelete
  17. Whuaaaa..cakep2 hasil DIY nya,Daan kenapa aku tergoda sama Banana Muffinnya, lempar sini..

    ReplyDelete
  18. Kapan ke NYC lagi Mba? di sana sekarang musim dingin bukannya ya?
    Jakarta dan sekitarnya eh se Indonesia ding emang hujan mulu sekarang.
    Cuman di tempat kami Alhamdulillah beberapa hari ini ada matahari meski tetap ada hujan juga :)

    ReplyDelete
  19. Keren sekali DIY nya, mbak.Suka banget deh kalau uda liat orang2 yang kreatif, bisa mensulap barang bekas menjadi sesuatu yang cantik :)

    ReplyDelete
  20. Mba Indahhh udah kangen NYC, ak yg blm pernah kesana udah kangen buat segera kesana wkwkkw. Skrg Jakarta dan seluruh Indonesia lagi nikmatin guyuran hujan..

    ReplyDelete
  21. hih iya belakangan disini hujan hampir seharian ya kak, semoga tidak mengganggu aktifitas dan rutinitas ya :)

    ReplyDelete
  22. Waahhh warna langitnya hampir sama seperti warna airnya. Cakeeepppp. Ah iya kadang kangen sama langit biru nan cerah. Apalagi kalau mendung hingga hujan hadir berhari hari seperti belakangan ini.

    ReplyDelete
  23. Pemandangan yg indah, mba.. Pantas saja bikin kangen.. Duh semoga aku bisa melihat langsung keindahannya..

    ReplyDelete
  24. Masya allah tabrakallah indah sekali yaa mbak, duh langit birunya bikin kangen dan selalu ingin kembali nih kayaknya.

    ReplyDelete
  25. Jembatannya kayak yang di film film hollywood hihi semoga suatu hari berkesempatan ke NYC juga

    ReplyDelete
  26. Kak Inda always get the best moment!
    And it's expensive.

    Like a blue sky...
    Owh...kinda lovely views.

    ReplyDelete
  27. Wah kota newyork hujan pasti bawaan melow dan pastinya menyenangkan sekali melihat kesibukan di luar sambil nyeruput teh pepermint

    ReplyDelete
  28. Blue Sky bisa didapatkan kalau polusi kendaraan berkurang ya. Makanya harus pakai transportasi publik. Di Jakarta sedang digiatkan nih.

    ReplyDelete
  29. Iya nih dimana mana lg banyak.hujan di negara kita nih..Semoga tetap bs me nikmati dan mensyukuri nya ya..:D

    ReplyDelete
  30. Selalu terpesona sama hasil2 craft nya di blog mbak Indah ini..


    Mbak Indah skrg lagi dimana nih btw? Newyork?

    ReplyDelete
  31. Aahh indahnya langit NYC jadi pengen kesana hehe. Aku dha punya impian mba kalau ke NYC pengen ke tempat2 syuting film2 Holywood 😁

    ReplyDelete
  32. I bet the big city is lovely at times. I can see why you miss it. You missed home when you lived in NY as well. Torn into two different lands.

    ReplyDelete
  33. I fell you, Indah. We were in Oregon last week and it was nothing but rain. So gloomy! I hope the sun has now returned to you and you are seeing brighter days.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘