Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends

Hello dear friends,

Another week passed by and November is almost, almost reaching its end.
And I was spending sometimes in Bali.
Yes, Bali...the island of the paradise.


Bali will always bring joy and happiness to my soul.
So again, I was sooo lucky that I will be spending 5 days in Bali next week and another 4 days the following weeks.
Merci ya Rabb!

Cheers from super happy me :)

And I sincerely hope I can enjoy the beauty of Bali 
Wish me luck!

Hi there..

Love to be back here btw and now please join us on our weekly Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and 


Welcome to A Wonderful Wednesday!! We always get a head start each week and our Co-Hosts choose from the previous week’s links and we are featuring 7 blogs from last weeks party and all our Co-Hosts too on week #182 We are ready for you to share with us your blog, plus Linky Parties & Giveaways are all welcome! Please follow our Hostess and visit and comment on some of the blogs that have linked! We appreciate your visit today and if you are following us let us know in comments so we can follow you back!
Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ We would love if you would post our Party Banner or this » Link « on your site for others to enjoy the party each week! And if you looking for something special from last week, you Can Still See See Them Here» Last Week Features ❢:❢Join-Us-For-A-Wonderful-Wednesday-Party-Linkup-For-All-Bloggers-Using-Inlinkz-And-Hosted-by-Oh-My-Heartsie-Girl

And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]Hostess-Features-for-Week-182-A-Wonderful-Wednesday


Feature Chosen by Clearissa // Coward's Command Center The Yellow Brick Home // Hot Chocolate on A Winter Porch

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Jennifer Lambert //Organizing-Recipes

Feature Chosen by Suzan White // Country Crafting Jodie Fitz // No Bake Pumpkin Cheesecake Bites are a Sweet Dessert Serve

Feature Chosen by Alice // DIYerfy Slices of Life // Dollar Store Candy Cane Wreath

Feature Chosen by Indah // My Purple World Create With Cynthia // DIY Gilded Pumpkins

Feature Chosen by Kaycee D Mason // My Crafty Zoo

Feature Chosen by Kaycee D Mason // My Crafty Zoo Create With Joy // Pumpkin-Spice-Bundt-Cake-With-Vanilla-Butter-Sauce Chez Mireille Fashion Travel Mom Thanksgiving Outfit

Chez Mireille Fashion Travel Mom // A Thanksgiving Outfit Ready For The Day 

But Now......Lets Party...
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

15 comments:

  1. Halooo bunda Indaaahh..
    Cantiknya dengan blouse yang colorfull dan bunga Kamboja yang disematkan di telinga hihi..

    Bali memang luar biasa indahnya ya, bund. Ujame juga bersyukur saat tiba di sana. Ingin sekali kembali lagi :D

    ReplyDelete
  2. Gadis Bali nih ya mbak Indah ceritanya cantik.
    Gak ada bosennya deh kalau ke Bali, semoga aku bisa ke sana lagi

    ReplyDelete
  3. Naksir banget deh saya sama baju yang dipakai Mbak Indah. Gak sekadar colorful. Tetapi, juga unik

    ReplyDelete
  4. Selalu suka sama artikelnya Mbak Indah. Canik-cantik tempatnya bikin mata nagih.

    ReplyDelete
  5. BALIIIII
    Aku udah lamaaaa bgt, 11 thn kali yaaa, engga traveling ke Bali.
    Baca ini, jadi puingiiin

    ReplyDelete
  6. Bali ini alamnya cantik banget ya mbak, belum pernah ke sana, jadi kalau baca postingan Bali jadi kepingin banget ke sana. Pengen bisa foto kayak mbak indah hehe

    ReplyDelete
  7. Ah..senang melihat foto2 mba Indah dan bikin kangen lagi dengan Bali nih..

    ReplyDelete
  8. Mbak bajunya keren banget. Btw itu foto pertama di Uluwatu ya. Duuh punya hutang untuk berkunjung ke sana.

    ReplyDelete
  9. Salfok sama blousenya.. warna warni aku suka.. sebagaimana negara kita tecinta ya mbak, penuh dengan warna warna keindahan budaya maupun wisata alam yang wajib kita rawat agar senantiasa indah

    ReplyDelete
  10. Tak pernah ada kata bosan ya traveling ke Bali. Berapa kali pun selalu saja menyenangnya. Salah satu surganya Indonesia.

    ReplyDelete
  11. Tumben bajunya enggak ungu ungu mam :)) Kali ini warna-warni ceria bikin sumringah yaaa... kapan2 ajakin dong ke Bali ;)

    ReplyDelete
  12. Jadi sekarang udah balik Indo dan lagi di Bali ya Mbak? Senang banget deh liat fotonya, senyumannya da baju warna warni yang digunakan pas banget. Cerah ceria.

    ReplyDelete
  13. Sepertinya Bali adalah tempat yg tak ada habis2nya untuk dikunjungi dan di eksplor tempat wisatanya yah mba, i wish someday can be there

    ReplyDelete
  14. Lihat tangga jadi keingat kalau ada kerjaan harus ada tangga 🤣
    Bali always makes me feel comfort

    ReplyDelete
  15. Wah krasan ya di Bali sampai lima hari, warna warni blus cerah nya mba Indah juga udah cocok untuk jelajah pulau eksotis ini

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘