HAPPY NEW YEAR 2022 FROM WELLINGTON

 HAPPY NEW YEAR 2022 FROM WELLINGTON!

Hope everyone has a wonderful start of the new year!


We are witnessing the changes of the new dawn in 2022 from Wellington, New Zealand. 

Happy happy new year, everyone


It was a bit quiet here in Wellington City, as the new variant of Omicron has once again put the restrictions back. So no big gathering, no fireworks, nothing in the city for welcoming 2022. We only saw Ibiza Party Bus was passing our hotel before midnight. Well, that didn't dampen our spirit to welcome the new year in this new city we reside.

Party on the bus...


Yet we had a blast as we moved to the new house at the last day of 2021. We brought all our luggages from Quest on the Terrace, which has been a temporary apartment for us in the course of one month, to our homey little home in Cathie Place, Karori. The house has been equipped with white wares (stoves, oven, hood and dishwasher) and we have brought the lazy boys (two, big reclining seats), 3-seat sofa, 3 sets of beds and some bits and pieces we acquire along the way.

Welcome to Karori, Wellington, New Zealand

We were super excited indeed, noting that the house has been prepared with items we will need for at least the next couple of weeks after the new year break passes. Many things have been suspended for this summer (yup, it's summer down here in NZ) break, including shipments of many of our stuff bought in Wellington as well as in Jakarta. But at least we can cozily live in a house with no fridge and TV for 2 weeks, right. 

Welcome to Karori, Wellington, New Zealand
The Frakarsas at Karori House

So, on the last day of the year, we dragged all our belongings brought from Jakarta to Karori, Wellington. This little house on top of the hill will be our home for the next 1-2 years. Well, we are assigned here for 4 years but let's see how things are unfolding in the future. 

cheers...

On the New Year's eve, we went to our friend's house for BBQ and countdown session with the kids. It was fun and lots of food for sure, as we chatted till midnight and started the count down with non-alcoholic sparkling grape juice. We cheered for better, kinder, safer, and happier 2022.

Just like what I have shared in my IG account, the year 2021 has certainly taught us a lot.

Patience, perseverance, discipline and compassion, are among the principled values we hold dear as we continued our fight against the pandemics. Tears, disappointment, anger, pain and misery might choose to accompany us at certain point of time. Loosing seems to part of the game too.

But we all choose not to give up. We choose to get up and continue the fight. We never give up and keep our hopes high in the air. We keep the faith and move forward.

Allah SWT sungguh maha baik kepadaku dan keluargaku. Sejatinya kepada kita semua.

Tak terhitung begitu banyak nikmat, perlindungan dan cinta-Nya yang tercurah kepada #thefrakarsas dan keluarga besarku di manapun berada. Di antara serangan COVID - 19 yang alhamdulillah kami alami 2 kali, jatuh bangun keluarga di tengah pandemi, dan roller coaster kehidupan, Sang Maha Pemilik Kehidupan memberikan akhir tahun yang manis dan penuh kejutan.

Along the way, ada banyak cinta, rezeki, teman baru, kehangatan, tawa lepas, tim kerja yang hebat, pekerjaan yang selesai, rewards dan apresiasi, pemandangan indah, tempat baru yang dijelajahi, momen spesial serta global family and networks that I really love and cherish! Oh I am so swelled with happiness. Merci ya Rabb..

May the world be a safer, better, happier and more blessed place for all of us.

Bismillahirrahmanirrahim .. selamat datang 2022 

Then on the first days of 2022, we have been enjoying the house and heading to the beach.

Yes, Scorching beach.. here we come!

Happy New Year from Wellington

Since summer is really on, before long the beach is packed with Wellingtonians who craved for some sunshine and tanning session. I will share more details on our lovely time at Scorching Bay Beach on the next post.

Again, Happy 2022 and may the new year bring all happiness, joy, excitement, success and health to all of us


34 comments:

  1. Hay mba, Happy New Year, semoga segala harapan baik tahun ini terwujud, sehat dan happy selalu mba.

    ReplyDelete
  2. Asyik nih bakalan disuguhi pemandangan cantik new zealand nih selama mama bo ada di sini. Ditunggu ya Indah parade cantik foto2mu dan ceritamu

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru ya Mba Indah dan keluarga di Wellington, kota yang indah ya dengan langit cerah

    ReplyDelete
  4. Aku tahun baruan di rumah mama aja mbak, bakar ayam sama ikan di teras depan. Happy 2022 buat mbak Indah sekeluarga ❤️

    ReplyDelete
  5. Waww.. pindahan mba?
    semoga nyaman di tempat baru yaa..

    kalo di jakarta, malem tahun baru masih rama jedar jeder kembang api :D

    ReplyDelete
  6. Selamat tahun baru, Mbak

    Wellington ternyata indah ya. Pemandangan dari rumahnya juga menarik dan nyegerin mata

    ReplyDelete
  7. Mbak Indah dan keluarga udah di Wellington aja, asyik bangeeett. Daku tunggu cerita mbak Indah tentang wellington tentang new Zealand ya, mbak. Tempat2 yg indah, makanannya, dan sebagainya. Thank you sebelumnya. Sehat selalu utk mbak indah dan keluarga aamiin

    ReplyDelete
  8. wow, stay di Wellington sekarang ya mamaBo.. tapi masih keliling keliling kan yaa... pasti bakalan banyak cerita menarik nih...

    ReplyDelete
  9. Cheers for a better and safer new year. Hope the pandemic is soon over!

    ReplyDelete
  10. Hope 2022 be a better and safer for us all. Go away pandemic!

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru dari Indonesia Mbak Indah, semoga makin sukses jadi warga Wellington ya. Lucu ih ucapan selamatnya, kreatif sekali biKin dari pasir. Pasir di sana mudah dibentuk ya mbak, kalau di sini pasirnya kering dijadikan kastil pasti ambruk wkwk

    ReplyDelete
  12. Aku tuh suka banget deh lihat keseruan mba indah di negara manapun. dan di wellington ini terasa sekali keseruannya walau cuma di lihat. Happy new year 2022, Semoga bisa membuka cakrawala dunia dengan konten2 yg menarik di berbagai negara yg dikunjungi.

    ReplyDelete
  13. Waaaa asyik mengawali hari pertama di tahun 2022 dengan main ke pantai. Happy new year, Mbak Indah sekeluarga. Be happy and stay healthy.

    ReplyDelete
  14. Mba Indah sekarang ini lagi di tempat impian saya nih..Untuk berapa lama Mba? Semoga saya bisa ke sana ah ..Aamiin Allohumma Aamiin..

    ReplyDelete
  15. Happy New Year untuk Mbak Indah dan Keluarga, Seru banget bisa tahun baru dari Wellingto nya mbak, apalagi view nya bagus dan sejuk banget.

    ReplyDelete
  16. Happy new year yaa mba Indah, duh memang NZ tuh pemandangannya keren yaa mba, udaranya sejuk juga kan yaa di Wellington?

    ReplyDelete
  17. Selamat Menikmati Suasana baru di Wellington City, kak Indah.
    Semoga di tahun yang baru ini, semua harapan, mimpi dan cita-cita bisa terwujud.

    Sepinyaa...Wellington City.
    Dan udaranya pasti super fresh yaa..

    ReplyDelete
  18. Selamat tahun baru 2022 maak, wowww newzealand impian kami banget maak harusnya kami berangkat agustus 2020 tapi krn pandemi tiket Qantas kami masih ngegantung sampai sekarang. Wellington jadi kota trakir kami di ittinerary waah semoga th ini border di buka yaa kalau jd kesana boleh ya tanya2.

    ReplyDelete
  19. Happy new year from Tangerang, Mbak Indah. I hope you and family always be healthy in Wellington and where ever you are. Enjoy the summer and the beach, yaaa :P

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah ya mbak, bisa merasakan tahun baru dengan bergembira bersama keluarga di Wellington. Kalau inget Wellington ingat Paddington. Sehat selalu mbak Indah dan keluarga. semoga tahun 2022 lebih baik dari tahun sebelumnya yaa. Aamiinn.

    ReplyDelete
  21. Senangnya pindah ke tempat baru, nyaman dan bisa kumpul bersama keluarga ya mba. Wah senang juga ini adalah pilihan yang oke sehingga mba Indah sekeluarga betah

    ReplyDelete
  22. Subhanallah Wellington cantik yaa.. selamat tahun baru juga mba. Semoga kita semua lebih baik kedepannya

    ReplyDelete
  23. Happy new year mbak.. happy banget pastinya tahun baru di tempat baru insyaallah semua yg dicita2kan kesampean ya. Enjoy Wellington mbak. Can't wait to hear your stories from NZ

    ReplyDelete
  24. Mba insav hebatt.. jalan2 melulu nih ke luar negeri. Aku jadi envyy pingin jalan2 ke LN juga.

    ReplyDelete
  25. Baarakallahu, Mbak Indah sekeluarga.
    Indahnya pemandangan dari rumah baru di atas bukit itu. Semoga menyenangkan hari2nya di sana, selama 1, 2, atau hingga 4 tahun ke depan :)

    ReplyDelete
  26. Happy new year Mbak Insav
    Senang banget bisa ikut merayakan tahun baru di tempat yang tidak mungkin saya ketahui tanpa membaca artikel ini
    Semoga di tahun ini diberkahi, sehat selalu, sukses dan bahagia. Aamiin ...

    ReplyDelete
  27. Senengnya tahun baru di Wellington. Semoga tahun ini tetap sehat dan bahagia. Produktif dan kreatif ya.

    ReplyDelete
  28. Senang sekali mendapat kabar dari kak Indah di Wellington, New Zealand.
    Selamat menempati rumah baru yang in syaa Allah penuh dengan cinta, harapan dan keberkahan di tahun 2022 ini.
    Berakallahu fiikum untuk kak Indah dan keluarga.

    ReplyDelete
  29. Sama ya kaya Indonesia, Wellington BBQ juga mungkin beda menunya aja. Disini jagung bakar lebih banyak daripada daging

    ReplyDelete
  30. Kebayang senangnya menyambut tahun baru bersama keluarga sekalipun di rumah saja. Semoga mbak Indah dan keluarga selalu bahagia ya.

    ReplyDelete
  31. cuaca lagi gini kayak indonesa bisa berenanggggg
    btw, selamat tahun baru mbak semoga selalu bahagia. sukses di tempat bari NZ

    ReplyDelete
  32. Happy New year Mbak indah dan keluarga, tahun baru bersama keluarga terasa lengkap dan mendatangkan kebahagiaan.

    ReplyDelete
  33. Selamat memasuki 2022 mbak, semoga tahun ini makin sukses. Corona dan segala variannya tak lagi mengganggu rutinitas kehidupan kita

    ReplyDelete
  34. Happy New Year Mba Indah. Long time aku gak ke sini.
    Ahhh semoga sukses dan lancar selama di NZ ya Mba....

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘