Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends


Welcome to the Regional Conference on Humanitarian Assistance

Hello everyone and welcome back.

This week has been blurily passed with meetings, works, packing and trips. We are in the middle of the busiest time of the year in terms of works, even after the High Level Segment of UN General Assembly. In Geneva, Human Rights Council is in the middle of its 48th session and at the same time, in Jakarta, we are hosting the 2nd Regional Conference in Humanitarian Assistance for Asia Pacific region. I am overseeing the flow of the meetings as well as program of work. With my team, we have been through a lot of preparation, from one meeting to another, in order to ensure that things work well. So far, it is successfully conducted. Alhamdulillah.

my friend and I after the successful completion of the Reg Conference

After this, I will still have to travel to Bali for another leg of meetings with our counterparts. Hope all is well and for sure I really look forward to seeing this wonderful island again. Let say it's gonna be my visit before hitting Wellington, New Zealand. This time we will stay in Hilton Bali Nusa Dua so I can't wait to see the wonderful beach here. Bali, here I come...

Now, let's have our weekly link party, shall we! Welcome to Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends


Join-our-weekly-link-party-each-week-starting-Mondays
welcome back

So now let me Welcome you to this weeks party #279 since I started counting, we hope you enjoy the features, we are waiting for you to share from your blog! Please take a minute to introduce yourself, we'd love to get to know you, and comments are golden.    
Wonderful Wednesdays For All Bloggers and Writers

We would love if you share out for others to enjoy. You could Pin The Banner From Above ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wedneday-Hostesses-2021Dont-miss-our-hostess-features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Pumpkin Handpies Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Taman Laut Olele Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Dining Room Fall Refresh Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Halloween Party Planning & Fun Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Things to do in Brooksville FL Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Wonderful-Wednesday-279


Feature Chosen by Kaycee // Crafty Zoo A Spirit Kissed Soul // The Beauty Of Co-Creating With God And My New Children’s Book 

50-Stocking-Stuffers-for-under-3-dollars

Feature Chosen by Suzan // Country Crafts The Frugal Free Gal // 50 Stocking Stuffers For under $3.00 DIY-Pumpkin-Gothic-Halloween

Feature Chosen by Clearissa Coward // Clearissa's Command Center DIY Pumpkin Gothic Halloween // DIY Pumpkin Gothic Halloween

  Cookbook-Makeover

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Apple Street Cottage // A Cook Book Holder Makeover Puff-pastry-cinnamon-rolls

1234♥Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Sock Fairies // Puff Pastry Cinnamon Nut Rolls

  Ultimate-Chocolate-chip-cookies-for-halloween 

Feature Chosen by Indah // My Purple World Seasonal and Holiday Recipe Exchange // Ultimate Chocolate chip cookies for halloween Crocheted-Unicorn-Doll.Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Lalka Crochetka // Crocheted Unicorn Doll Nancy-C-Fashion-StyleFeature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Nancy's Fashion Style // Dramatic Denim Tulle Skirt Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email You Can Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started I need you to take a few seconds to comment, to let us know your thoughts, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Now Lets Party!!!

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

29 comments:

  1. Wah seru banget mbak aktivitas nya dari satu meeting ke meeting lain, conference ke conference lain. Semoga lancar selalu membawa nama Indonesia

    ReplyDelete
  2. what a busy days ya mba..
    stay healthy supaya bs tetap jalan-jalan sambil kerja mba insav...ditunggu ceritanya dr bali

    ReplyDelete
  3. Kehidupan berangsur-angsur sudah kembali normal ya Mbak Indah. Sudah ke kantor dan kelas fisik lagi. Tempat wisata juga sudah mulai penuh. Orang ke bali sudah kembali berduyun-duyun. Semoga selamanya begini. Amin

    ReplyDelete
  4. Wellington, New Zealand is my dream city that I have to visit!
    So lucky you are mbak Insav, see you there yaaaa *ngarep

    ReplyDelete
  5. mulai normal ya mba, senang deh lihat perkembangan pandemi di negara kita :) semoga mbak indah bisa segera travelling lagi ya, di tunggu postingannya di blog dan IG heheeee

    ReplyDelete
  6. Aamiin mbak. Hope all is well . Lancar semua pekerjaan dan perjalanannya. Semangat dan sehat selalu ya mbak Indah.

    ReplyDelete
  7. Semoga lancar perjalanan dan agenda2 yang telah direncanakan mbak Insav.
    Beberapa negara skrng udah bisa dikunjungi ya?Atau khusus urusan diplomatik aja yg baru bisa?
    Penasaran hotel Hilton di Bali, ditunggu reviewnya juga ya pengalaman nginep di sana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seneng banget bisa tetep berhubungan dengan teman-teman bloger dari luar negeri juga ya mbak? Pernah ada acra kopdaran juga gak sih?

      Delete
  8. Sibuk kerja sekaligus traveling dong, ya. Moga barokah selalu setiap jerih payah yang telah dikeluarkan.

    ReplyDelete
  9. wah kayaknya kalau bulan september itu benar-benar bulan sibuk ya mbak di PBB. semoga lancar nih perjalanannya

    ReplyDelete
  10. Semoga semua aktivitasnya lancar ya Mba Indah. Senangnya bisa kembali ke Kantor setelah sekian lama pandemi. Sehat selalu ya

    ReplyDelete
  11. Masih sibuk dari meeting 1 ke meeting lainnya ya mbak. Sehat-sehat terus ya mbak. Semoga bisa ketemu mbak Indah dulu sebelum berangkat

    ReplyDelete
  12. Seru amat ya kalo liat sharingnya mba Indah tuh, kerja sekalian travelling, jadinya pasti happy yaaa mba. Apapun yang kita kerjakan kalo dilakukan dengan passion dan happy pasti gak akan terasa berat yaa

    ReplyDelete
  13. Udah mulai meeting lagi secara tatap muka ya mbak. Seru perpindahan meeting antar negara, semoga sehat dan dilancarkan semua kegiatan yang mba Indah ikuti

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah lancar semua ya mbak walau meetingnya beruntun dan penting semua.
    Semoga perjalanan dan juga kegiatannya di Bali pun lancar semua

    ReplyDelete
  15. sibuk ya Mba, jaga kesehatan ya semoga selalu fit dan bisa istirahat yang cukup

    ReplyDelete
  16. semoga sehat dan lancar semua pekerjaannya mba..btw salfok sama gambar2nya apalagi liat apel itu yang disiram coklat :p

    ReplyDelete
  17. mulai padat lagi kegiatan Mbk Indah ya smeoga lancar dan sehat2 ya Mbk, selalu menanti sharingnya di blog Mbk Indah

    ReplyDelete
  18. Semoga. Dilancarkan selalu ya Mba karier dan kesehatannya. Harus hepi nih, aktivitas akan mulai kembali normal ya Mba.

    ReplyDelete
  19. Dua-duanya cantik dan smart, masyaAllah, aku dulu selalu kagum sama perempuan yang bekerja dan bekerjanya di luar negeri pula hehe alhamdulillah ya mbak, semoga sehat selalu mbak

    ReplyDelete
  20. aktivitas yg lumayan heboh utk pekan ini ya mba..semoga sukses selalu.. eh..aku penasaran dg batik ungunya mba nih..haha..mata-ungunen aku..

    ReplyDelete
  21. Asiapacifika conference? omg that's Big. Hopefully by the time that you arrive here, in Aotearoa (New Zealand) the sun will be shining more. Enjoy Bali xxx

    ReplyDelete
  22. Sedang sibuk banget pekerjaannya ya mbak Indah tapi karena dilakoni dengan bahagia dan passion yang tinggi jadi terasa menyenangkan ya...

    ReplyDelete
  23. Asik banget kerja dan traveling bikin hidup selalu bervariasi ya mba. Ah daku iri deh, tapi senang melihat mba juga happy :)

    ReplyDelete
  24. sudah mulai meeting secara offline lagi ya mba Indah... eh malah sudah travelling lagi ya.. hehe... Semoga lancar dan sehat2 mba..

    ReplyDelete
  25. senangnya bisa kerja sekaligus liburan menghilangkan penat. Sehat-sehat selalu mba dan dilancarkan semua kegiatannya ya

    ReplyDelete
  26. Asyik ya Mbak bisa kerja sambil jalan-jalan :) semoga dilancarkan semua aktivitas dan perjalanannya.

    ReplyDelete
  27. Semoga lancar ya mbak semua aktivitas dan jadwal kegiatannya berjalan baik. Jaga kesehatan mba

    ReplyDelete
  28. Wah produktif banget mbak. Ketemu banyak orang dan tukar pikiran. Semangat dan sehat selalu ya mbak, seneng lihat kegiatan2nya

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘