Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

 Wishing you all well, safe and sound, dear friends.

I have received so many sad, sad news from my big families as well as circle of friends. Many have passed away due to COVID-19. Many are still fighting against the infection. Many parents and elderlies passed away as well.


I myself have just recovered from COVID - 19 after being diagnosed and tested positive with mild symptoms. One of my staff informed me that he was not feeling well and he got tested positive. We were in the same meeting like a week before he was declared positive with COVID - 19. He got fever, cold and flu. So due to that tracing, I rushed to test myself and I was also positive.

I barely have the symptoms, as I only feel light headed a bit and sore throat. I thought it was because I have non stop online  Nevertheless, my test came back positive with CT value 33. Alhamdulillah in 12 days, when I had another PCR test, the result is negative. My hubby was negative since the very beginning when I was tested,  just like my mom and my kids. 

I have conducted self-quarantine at home and try to manage the circumstance. I stayed at home and we arranged the separate bedrooms, toilets as well as common room for me and the rest of my family. We use schedule for using the kitchen as I only have one at home and we also apply disenfectant on surfaces and places that might be taouced or used by me. Mask is obliged all the times even when we stay at home, except when we drink or eat something. Again Alhamdulillah it worked well and my family is not infected.  

So please, please.. if you get a chance to get the vaccines, please do so. I guess one of the reasons why I got very mild symptoms is because I already got vaccinated twice since April 2021 and regularly consume the recommended vitamins. I have to admit I do more exercise and  try to live healthier recently, although I still find it a bit difficult to manage the stress from work as we have more and more deadlines. But again, our health is  outmost important and we know our priorities.

Now, join us on Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends. Have fun with the links!

Welcome to this weeks party, we hope you enjoy the features and waiting for you to share from your blog! Please take a minute to introduce yourself, we'd love to get to know you.   

Join-our-weekly-link-party-each-week-starting-Mondays
welcome to our linky party
 

Wonderful Wednesdays For All Bloggers and Writers

Re-Pin The Above Banner To Share>>> Here ❢❢ We would love to have you follow our Social Media Links!!! 😊 Feel free to post my party button on your blog and say you linked up here! Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]Wedneday-Hostesses-2021Dont-miss-our-hostess-features

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl A Complete Guide to the Most Effective Nighttime Skin Care Routine Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Working Parent's Guide to Homeschooling Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram 

Clearissa Coward // Command Center Take Two/Summer Beverage Station/Decorate With Me Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Garden Fresh (or not) Corn Salad Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting COUNTRY BREAKFAST SKILLET Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Wonderful-Wednesday-Features.SImple-Tips-for-use-of-cast-iron-cookware 

Feature Chosen by Suzan // Country Crafts An Off Griddle Life // Guide To Cast Iron Cookware

  Christmas-crafting-in-July

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa's Command Center Master Pieces Of My Life // Christmas crafting in July

  reuse-cans-and-containers

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo The Frugal Free Gal // 31 Uses for Coffee Cans, Baby Formula Cans, or Other Containers

How-to-make-bees-wax-roses


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Crafts Ala mode // How To Make Bees Wax Roses

  Eggless-Coffee-Brownies

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Treat n Trick // Eggless Coffee Brownies Life-as-Leos-Wife-Bible-Log-Printable

Feature Chosen by Indah // My Purple World Life As Leo Wife // Keep Up with Bible Studies with a Printable Log 

Vanity-and-Me.-Fashion-Feature

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Vanity and Me Dressing Room Diaries Still Wearing Blazers and Boots in June Be Notified When Our Parties Start Each Week > Add Your Email < Unsubscribe Anytime ❢: [...] Now Before You Get Started I need you to take a few seconds to comment, to let us know your thoughts, it is appreciated And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source 

Now Lets Party!!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

28 comments:

  1. Alhamdulillah akhirnya sembuh setelah 12 hari isoman. Turut senang mbak. Setelah ini moga ga kena lagi ya. Sehat terus, tetap aktif, selalu produktif seperti biasa.

    Beberapa kawan yang kukenal, masih menjalani isoman hampir 14 hari. Belum ada kabar negtif. Semoga mereka juga lekas sembuh. Isoman di rumah memang harus memenuhi syarat, setidaknya bisa punya kamar tidur dan kamar mandi sendiri. Kalau tidak ada, mesti keluar cari tempat lain ya. Risikonya tinggi buat yang lain yang masih sehat.

    ReplyDelete
  2. Memang kalau sudah di vaksi gejala yang diterima jadi lebih ringan ya, Mba. Tapi saya belum berani keluar rumah. Karena sekarang orang masih banyak yang berburu vaksi. Penuh dan ramai pastinya. Lebih baik menunggu agak mereda baru vaksin.

    ReplyDelete
  3. Iya mbak, aku sudah di vaksin nih
    vaksin dan disiplin menerapkan protokol kesehatan adalah kunci kita dalam menghadapi pandemi COVID-19 ini ya mbak
    Berharap pandemi ini segera berlalu
    Semoga selalu sehat mbak Indah

    ReplyDelete
  4. Wah, Mbak Indah....semoga semakin pulih kesehatannya ya. Memang deh, suka bingung sama orang2 yang anti vaksin ini. Padahal kan manfaatnya banyak. Setidaknya kalaupun tetap ada yang terjangkit Covid-19 kan insya allah ga terlalu parah ya. Alhamdulillaah, mbak dicek sudah negatif ya ga nyampe 2 minggu, mantap.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah sudah kembali pulih ya mbak dan ibu serta anak-anak masih sehat. Kami di Batam sedang kesulitan stok vaksin sekarang, semoga stok vaksin juga semakin baik sehingga semua masyarakat dapat di vaksin.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah Mbak Indah sudah negatif.
    Banyak sekali pelajaran dari si covid ini. Semoga selanjutnya, semuanya baik baik saja.

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah mild symptom ya Mba In dan sudah negatif cepat sekali apalagi CT-nya 33..
    saat aku isoman di rumah juga gantian make dapurnya karena emang cuma punya 1 dan sama selalu semprot pake masker bahkan sarung tangan saat keluar kamar..semoga sehat selalu mba

    ReplyDelete
  8. Syukur alhamdulillah, mba Indah sudah negatif. Saat sekarang ini kita memerlukan ruang dan lingkaran yang bisa menunjang kesehatan lahir batin kita. Semoga keadaan buruk ini secepatnya berakhir.

    ReplyDelete
  9. Weekly link nya keren nih kak. Tapi zuzur aku auto pening mam, baca english, hihi...

    ReplyDelete
  10. Tetap semangat sehat untuk kita semua ya, Mbak. Pokoknya harus tetap semangat sehat dan makan makanan sehat dan bergizi. Kalau aku sudah vaksin pertama awal bulan Juli ini dan nanti vaksin kedua bulan Agustus.

    ReplyDelete
  11. Tetap semangat sehat untuk kita semua ya, Mbak. Pokoknya harus tetap semangat sehat dan makan makanan sehat dan bergizi. Kalau aku sudah vaksin pertama awal bulan Juli ini dan nanti vaksin kedua bulan Agustus.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah Mba In, sudah 2x vaksin dan dapat kekebalan alami dari si virus. Semoga tambah strong antibodinya, makin terbentuk.

    Memang sudah diprediksi banyak ahli, virusnya akan tetap bersama kita, seperti halnya virus flu varian lainnya yang kita sudah kebal sebelumnya. Harapannya di masa datang, kena covid cuma sekedar "Duh, aku lagi kena covid ni" then istirahat bentar lalu sembuh. Karena kita sudah punya kekebalan sendiri di tubuh :)

    It will be our future :)

    ReplyDelete
  13. Semoga kita diberi imunitas yg strong ya. Kalopun terkena covid semoga cepat pulih kembali. Jangan lupa 5M juga.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah karena sudah vaksin gejalanya ringan dan cepat sembuhnya, ya, Mbak. Have a speedy recovery, Mbak Indah! Semoga kedepannya sehat selalu. Sedih juga dengar berita duka di mana-mana. Lekas membaik bumiku.

    ReplyDelete
  15. Senang membaca skrng Mbak Indah sdh fully recovered. Kebanyakan memang (katanya) yg sakit Covid 19 bermula dari tenggorokan agak sakit
    Alhamdulillah keluarga kecil yg lain sehat dlm lindunganNya. Semoga Covid 19 cepat berakhir. Covid 19 dan PPKM menyebabkan bunda tidak bisa menghadiri pèmakaman my beloved younger sister who passed away on Wednesday 7 July in Sukabumi.

    ReplyDelete
  16. Salut sama kak Indah yang always produktif.
    Pun ketika sedang kurang sehat.
    Semoga Allah kembalikan lagi energi kak Indah dan semakin kuat dengan keadaan saat ini yang harus sehat lahir dan batin.

    I love you, kak Indah.

    ReplyDelete
  17. Semoga lekas membaik ya mba indah. Bener banget vaksin sesegera mungkin supaya kita dapat antibodi atau kekebalan spesifik sehingga kalau terkena corona, tentara di tubuh udah kenal dan udah siap

    ReplyDelete
  18. ya ampun mbak baru tahu kalau alumni covid juga. syukur ya mbak sudah kembali sehat dan negatif begitu pula dengan keluarga. semoga sehat selalu ya mbak Indah

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, ikut seneng mbak indah dan keluarga udah negatif dan melaluinya dengan penuh perjuangan. Sehat2 terus ya Mbak, aku juga td baru nganter suamiku cek karena barusan seruangan meeting sama yg positif

    ReplyDelete
  20. Semoga pandemi segera berlalu, sy pun sedih tp kt semua harus bersabar

    ReplyDelete
  21. Mak Indaaah, Alhamdulillah ya, sehat..sehat ..sehat.
    Semoga lekas membaik dan bisa memaksimalkan pekerjaan dari rumah juga yaaa, yang penting tetep jeda, buat istirahat, release stress dengan caranya masing2.
    Aku alhamdulillh uda di vaksin, tenang, tapi tetep manut PPKM lah, udah 2 bulan nih di rumah terooos

    ReplyDelete
  22. mbaa gimana kondisinya sekarang? semoga sudah membaik yaa.. syukurlah bisa isoman dan gejalanya ga terlalu berat yaa.. masih aktif banget buat posting2 dan bikin video. semangattt terus mbaa

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah sudah sehat kembali ya Mba..ikut senang Semoga kita semua sehat terus ya Mba... aku beberapa kali dapat kesempatan vaksin tapi pas lagi ga fit, semoga dapat kesempatan yang pas lagi fit.

    ReplyDelete
  24. Syukur Alhamdulillaah Mbak sudah lepas dari penyakit COVID-19. Tetap sehat ya Mbak. Dan noted banget nih mengenai pentingnya vaksin walau belum menjamin bisa lulus dari virus but setidaknya bisa mengurangi gejala ya

    ReplyDelete
  25. Speedy recovery mba Indah tetap doping suplemen dan jaga stamina tubuh biar gak kena side efek/long Covid yaa mba, stay healthy everybody

    ReplyDelete
  26. Speedy recovery mba Indah tetap doping suplemen dan jaga stamina tubuh biar gak kena side efek/long Covid yaa mba, stay healthy everybody

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah,
    Kak Indah sehat-sehat dan semakin produktif meski dirumahaja.

    Banyaknya kegiatan melalui online zoom meeting ini menyebabkan Zoom fatigue yaa, kak Indah. Hingga tak terkirakan daya tahan tubuh pun bisa menurun karenanya.

    Semoga gak ada lagi yang namanya sakit-sakit yaa, kak Indah.
    Semua sehat dan keluarga bahagia bersama.

    ReplyDelete
  28. Thank you for the feature! I have shared your page & the feature with my readers on Twitter! Thanks for hosting each week! I would love for you to come over to LifeasaLEOWife.com & share some of your posts on one of my link parties. I have lots of homeschooling mom readers who would love your content!

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘