Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Here comes the first week of February.
Already packed up with plans with your loved ones?
Hopefully so!

Beautiful sunrise, otw to Jogjakarta from Jakarta

Mine is, unfortunately, filled with work plans and meetings.
I know, nothing new, but for sure I try my best to spend times with my precious.
My kids are growing so fast and I just can't stop them from doing it.
I sincerely hope I can spend more and more time with them and enjoy it!

And by the time I write this I am back to Jogjakarta again.
This time, I'm staying at JW Marriott Jogjakarta and I love this place.

Welcome to Marriott Jogja


Now, let me invite you to our weekly link party. 
Ready to join Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends? 
I bet you are!



"Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday" began 145 weeks ago. This week we are sharing new features that our Co-Hosts have chosen from the previous week's links. I am sure that you will find it both fun and interesting to meet and make friends with bloggers from around the world through our party and appreciate your visit today! We are honored to have visitors from the USA, Spain, South Africa, Germany, Australia, Asia, Europe, UK and more!!! Where do you blog from?

Oh-My-Heartsie-Girls-WW


Oh My Heartsie Girl & Co-Hosts Welcome's you!! Where we start early ❢❢

:❢:❢ And if you looking for something special from last week, you Can See All The Entries Here :❢:❢

We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts you have made and Linky Parties, We Want To See It All! And Please Feel Free To Pin A Few From Original Source :❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: 939425cdiy8p6frcDivider 989321gyey13hzit
♥~ MEET THE HOSTS of #OMHGWW ~5 Cool Things to Do in Havana, Cuba

Indah Nuria Savitri // My Purple World 5 Cool Things to Do in Havana, Cuba So, what do you have in mind when you heard the word Havana? The famous cigar? Fidel Castro? Classic cars? Ernest Hemingway? Beautiful beaches and lovely sea lanes? Salsa all night long? Or all of them? Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit 
5 Tips to Edit Your Wardrobe and Personalize Your Style


How To Make Home Organization Easier and End Clutter

Clearissa Coward // Command Center How To Make Home Organization Easier and End Clutter Clearissa is a lifestyle blogger with an emphasis on organization, DIYing, decorating, crafting and living a life filled with beauty and joy on a budget. Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzit 
How I use Coconut Oil

Alice V // DIYerfy How I use Coconut Oil 5 ways I use coconut oil in my daily life and how you can incorporate this heart-healthy oil into your life too. Twitter | Instagram | Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzit DIY Homemade Castile Soap

Amy// Hippy and a Redneck DIY Homemade Castile Soap // I love Castile soap. And I love my DIY homemade Castile Soap even more. Why? Because I get to control what goes into it and the scents I choose. Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitSimple Blueberry Muffins

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Simple Blueberry Muffins // There's nothing like a peaceful morning cup of coffee with fresh, homemade blueberry muffins! This recipe is easily modified for any other fruit as well! Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitPeanut Pretzel Bark

Suzan White // Country Crafting Peanut Pretzel Bark // I was looking for an easy candy to make with my granddaughters. Hailie is an experienced cook already but her sister is only 6 so we have to keep it easy. Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitFree Native American Crochet Pattern for 18" Dolls

Pamela Barton // Adoring Doll Clothes Free Native American Crochet Pattern for 18" Dolls // Instagram | Facebook | Pinterest | Twitter Divider 989321gyey13hzit
Best Picks from last weeks party

Across The Blvd Diy Fruit And Veggie Wall Baskets 

Feature Chosen By Clearissa // Clearissa's Command Center Across The Blvd // Diy Fruit And Veggie Wall Baskets Divider 989321gyey13hzit The Kittchen How to Make Ribollita

Feature Chosen by Indah // My Purple World The Kittchen // How to Make Ribollita Divider 989321gyey13hzit Nutz About Stamping How TO Create a Lovely Feminine Card

Feature Chosen By Alice // DIYerfy Nutz About Stamping // How To Create a Lovely Feminine Card Divider 989321gyey13hzit The Kittchen Prosciutto Wrapped Mac and Cheese Bites with Cheez It Crumbs

Feature Chosen By Amy // A Hippy and a Redneck The Kittchen //Prosciutto Wrapped Mac and Cheese Bites with Cheez It Crumbs Divider 989321gyey13hzit Tiered tray Valentine’s Day 8

Feature Chosen By Kaycee // My Crafty Zoo Living On Cloud Nine // Tiered Tray Valentine’s Day 8 Divider 989321gyey13hzit Crystal and Comp 21 Spaghetti Squash Rcipes

Feature Chosen by Suzan // SJ Country Crafts Crystal and Comp // 21 Spaghetti Squash Recipes Divider 989321gyey13hzit Birdseed Beggers From The Squirrel Clan

Feature Chosen By Kaycee // My Crafty Zoo God's Growing Garden //Birdseed Beggers From The Squirrel ClanDivider 989321gyey13hzit Blogger Resource Feature

Mamas Wallet How To Make Your First Affiliate Sale Online Even If You Are A Newbie

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Mamas Wallet //How To Make Your First Affiliate Sale Online Even If You Are A Newbie Divider 989321gyey13hzit
But Now......Lets Party...



30 comments:

  1. Dulu aku sering banget BW ke blog2 luar negeri tentang DIY & Parenting, tapi sekarang setelah punya anak, semua waktu tercurah buat anak, keluarga & kerjaan... blm punya waktu buat 'me time' lagi, jadi harus sabar2 nungguin anak2 agak gedean dan bisa soan2 lagi ke blogger2 luar yg sesuai passion aku :D

    ReplyDelete
  2. Jujur aku nggak ngerti ini tentang apaan mbak :D Tapi aku suka liat foto-fotonya, lucu-lucu bangettttt

    ReplyDelete
  3. Waaa ternyata lagi di Jogja ya mba Indah. Aku suka deh kalau liat apdetan mba Indah yang pindah2 tempat, selalu ada cerita baru dan foto2 bagus yang diperlihatkan

    ReplyDelete
  4. Ini semacam review gitu ya Mbak? Ngwliatnya kayak di Pinterest. Hehe...

    ReplyDelete
  5. Meskipun agak gaptek urusan fotografi tapi kalau melihat foto keren seneng banget dan terpacu ingin belajar sedikit-sedikit biar bisa upload di Pinterest kayak foto-foto keren di atas. Tapi blogger luar memang keren ya, passion, fokus, dan semangatnya luar biasa.

    ReplyDelete
  6. Asikkk mendarat again ya Mba Indah, bertugas lagi. Jogja lagi. Bisa meet up sama temen temen blogger di sana ini. Jaga kesehatan mba Indah

    ReplyDelete
  7. OMG, thankyou so much mba. Saya lagi memperbaiki blog biar bisa berDIYan lebih banyak. DUlu suka mantengin pinterest, tapi banyak lupa idenya yang mana aja yg mau digarap. So makasih, makasih mba Indah. Dikau sudah membakar semangat kembali. Hug.

    ReplyDelete
  8. Aku paling dudul dalam edit mengedit foto....ya ampun....mba indah kece badai pokonya....liat foto yang bagus bikin semangatku naik....

    ReplyDelete
  9. Hi Indah, such a lucky girl to be able to work and travel so many great places. It looks beautiful there. Thank you for Co-hosting #omhgww each week, I appreciate it! Hope you have a safe and happy week!

    ReplyDelete
  10. Aku seneng ngikutin perjalanan Mba Indah yang udah kemana-mana. Kayaknya seru aja gitu :D. Untuk urusan DIY, salut sama temen-temen yang punya keahlian khusus dan kreatif. Idenya bisa diwujudkan jadi satu karya yang unik. Kalau aku ngga punya bakat dan passion ke sana, Mba. Hahaha. Tapi tetep seneng aja liat hasil karya orang yang lucu-lucu itu :D.

    ReplyDelete
  11. Haduh. Foto2nya kece..ku jd betah lama2 di webnya..btw kmrn mau ikutan mak irul ketemu dirimu, tp urung, padahal pingin ketemu. Hihi

    ReplyDelete
  12. Udah 3x mau ikutan mak irul ketemu mba indah tapi kok gagal terus huhuuu.. padahal pingin banget bisa kopdaran sama idolakuu :)

    ReplyDelete
  13. Luar biasa nih Mama Bo pergerakannya, kesana kemari seperti tiada lelah. Semoga sehat selalu ya Mam.

    ReplyDelete
  14. Ah keren ini mbak Indah, kalau aku selalu buka web dari luar itu untuk photography. Belajar editing dari web mereka, lebih paham malahan aku.

    ReplyDelete
  15. Saya belum pernah mbukak mbukak dan temenan sama bloger luar. Sepertinya asyik ya Mbak. Aak belajar bahasa dulu ah yang rajin. ��

    ReplyDelete
  16. Another exciting place!
    Thank you for hosting.

    ReplyDelete
  17. saya jarang buka web dri luar >< padahal bisa sambil belajar bahasa ya

    ReplyDelete
  18. Kapan nih mba main ke Pekalongan kita bisa jalan jalan bareng. Bubuk di gubugku. Pengen juga deh Pekalongan ada di postingan mba indah. Whhwhw

    ReplyDelete
  19. sukses tuk mak indah, masih takjug ngeliat perjalanannya dan kekeindahan DIY. Inspirasi buat saya buat berteman ama blogger luar

    ReplyDelete
  20. balik ke sini tetap posting foto2 kece ya mak :*
    jadi tahu sekilas ttg blogger2 luar, keren2 yaa. aku jarang intipin kec blog masak n diy :D

    ReplyDelete
  21. DIY- lifestyle blogger from overseas such as apairandspare, honestly wtf and young house love is one of the reason why I becoming bloggers. Lucky you Mbak Indah to have so many blogger friends from all around the world.

    ReplyDelete
  22. Hallo, Mbak Indah, blogmu emang kecese-kece dirimu. Aku selalu menikmati cerita perjalananmu yang tak sekedar tentang ke sana dan kemari, tapi ada cerita yang mampu membangkitkan rasa.

    Tentang blogger luar, aku udah lama banget ngikuti The Pragmatic Parents, Kidsactivity Blog, selain itu ada satu lagi sebenarnya, tapi sayang Sherine si empunya blog menyatakan berhenti. Padahal, aku terinspirasi sekali dengan kehidupannya sebagai ibu yang sangat manusiawi, hehehe

    ReplyDelete
  23. Mbaa, asyik di Jogja yaaa..
    Dulu suka baca blog luar tapi sekarang udah jarang banget mbaa Indah. DIY, kayak merajut gitu cakep2.
    Ah mobilnyaa �� mau ikuuut mbaa

    ReplyDelete
  24. Hotel JW Marriott emang cakep ya..


    Dan tentang D.I.Y aku tertarik sama keranjang buah yang tergantung-gantung gitu. Sebelumnya saya enggak pernah kepikiran buat kalau keranjang buah juga bisa dicantolin ke tembok..

    ReplyDelete
  25. Seru banget nih perjalanan Mbk Indah banyak ceritanya, sehat terus ya Mbk. Aku baca dan fotonya menarik sekali.

    ReplyDelete
  26. Salam kenal Mbak Indah. This is my first time berkunjung ke blognya Mbak Indah.

    Tahun 2019 aku pengin bisa berbahasa inggris yg lebih lancar, karena buat ngajarin anakku juga. Blognya Mbak Indah kudu ditandain buat tempat belajar proper english.

    Memiliki teman seprofesi blogger dari berbagai negara tentunya sangat memperkaya pengalaman hidup dan lebih luas juga pergaulan. Terima kasih Mbak Indah sudah berbagi ya :)

    ReplyDelete
  27. Cokelatnya pada menggoda. Jadi pengin bikin. DIY nya juga, kebetulan aku suka banget bikin DIY.

    ReplyDelete
  28. Duuh Mariot, kolam renangnya bikin Salma pengen nyebur hehehehe

    ReplyDelete
  29. Saya ampir ga pernah mampir k blogger LN, baca postingan ini jd mampir nih ke beberapa blogger LN, makasih mba rekomendasinya

    ReplyDelete
  30. Wah jadi tau tentang blogger2 luar negeri, thanks for sharing mbak indah

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘