Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Ready to take off for 2020
How’s January treating you?

It’s still raining cats and dogs here in Jakarta and we’re not even on the peak time yet.
Flood has been occurring here and there but many have been assisted.
Everything is back to normal and my office has been busily starting our programs for 2020.
Obviously, it will be a busy year as we are now officially members of UN Security Council and UN Human Rights Council at the same time.

My son will soon be facing the final exam, which will take place in April.
I have faith in him as he’s a smart kid but I do see him struggling with the completely different educational system we have in Indonesia. Well, more drills and extra classes have been given and let’s hope he will nail it this time. He was in honor roll and one of the best students on his 5th & 6th grade in NYC. Again, I believe he will do his best.



I will soon join the Senior Diplomatic Training in my office. It’s the final step in my professional career and I can’t wait. It will be a 3-month program of classes, outdoor activities and more skills. I’m excited for sure.

Last but not least, I am so relieved that the obgyn didn’t find any cancerous cells in my womb after series of bleeding periods. After that painful process of hysteroscopy (I have to write it down!) and uncertainty from heavy bleeding I had, I am pretty much ready to have my womb removed through hysterectomy. Yet the hyperplasia that took place is non atopic or not going to develop into something more dangerous. At least for now. Whatever it is, I’m optimistic I will be fit as a fiddle.

And now, let’s party, shall we?




Welcome to A Wonderful Wednesday Linky Party#189!! We always get a head start each week and our Co-Hosts make the choices from the previous week’s linkup! I would like to take this moment to thank you all for stopping by to share your blogs with us, it is a privilege to be able to share such a very few great bloggers on our party! Please know we appreciate each of you and wish you a Happy and Great Year in 2020! 

And now we are ready for you to share with us your blog, plus Linky Parties & Giveaways are all welcome! Please follow our Hostess and visit and comment, on some of the blogs that we are sharing! We appreciate your visit today, let us know in comments if you are following us so we can follow you back!
Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ We would love if you would post our Party Banner or this » Link « on your site for others to enjoy the party each week! And if you looking for something special from last week, you Can Still See See Them Here» Last Week Features ❢:❢ And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...] 
Wonderful-Wednesday-Jan-6-2020



Hostess-Features

Indah Nuria Savitri // My Purple World To a Fabulous 2020 Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit
Suzan White // Country Crafting Flower Wreath Tutorial Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzitBest Picks from last weeks party
Pennys-Vintage-Home-A-Fresh-New-Look-For-2020

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Pennys Vintage Home // A Fresh New Look Transitioning From Christmas

Artful-Homemaking-Winter-Home-Refresh-Ideas

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Artful Homemaking // Winter Home Refresh Ideas For The Home

Femfrills-Zero-waste-Makeup-pads-and-storage-jar

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Feminine Frills // Zero Waste Makeup pads and Storage Jar

DIY-Reusable-Grateful-Board.

Feature Chosen by Alice // DIYerfy Chas Crazy Creations // How to Create a DIY Reusable Grateful Boar
d Lou-Lou-Girls-Pull-Apart-Pizza-Dip

Feature Chosen by Suzan White // Country Crafting Lou Lou Girls // Pull Apart Pizza Dip exas-Trash-Warm-Bean-Dip2

Feature Chosen by // Indah // My Purple World Nancy C // Texas Trash Warmed Bean Dip  Simply-Crafting-Meat-Balls-Recipe-Slow-Cooker-Batch-Cook

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Simply Crafting // Meat Balls Recipe - Slow Cooker Batch Cook
A-Fashion-Splash-on-Wonderful-WednesdayFashion-On-A-Shoestring-Making-a-Phone-Call-Home-From-The-Red-Phone-Box

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Fashion On A Shoestring // I'm At A Pay Phone Trying To Call Home Not everyday you get to see a a red phone box in Nottingham!Chez-Mirelle-Fashion-Travel-Mom-2020-Shopping-with-a-purpose

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Chez Mirelle Fashion Travel Mom // 2020 Shopping with a purpose 
Shelbee-On-The-Edge-Inspired-by-This-Blonde’s-Shopping-Bag-Styling-Windowpane-Print-Pants

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Shelbee On The Edge // Inspired by This Blonde’s Shopping Bag Styling Windowpane Print Pants

But Now......Lets Party....
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

21 comments:

  1. Wow, kapan trainingnya Mama Bo? Lama juga ya 3 bulan. Sukses terus buat Mama Bo dan juga Bo yg akan ujian bulan April ya. Tahun baru, semangat baru :)

    ReplyDelete
  2. Selalu semangat dalam hal apapun ya mbak. Semangat juga buat anak mbak yang mau UN semoga hasilnya memuaskan.

    ReplyDelete
  3. Waaahh, semangat buat menyambut ujian buat anaknya Mba :)Dan semangat juga menyambut program-program kece di tahun 2020 ini ya Mba, semoga semua lebih produktif dan semangat selalu :)

    ReplyDelete
  4. Semangat di 2020 mba Indah.
    Semoga ujian April nanti bisa dilalui dengan sukses oleh anaknya dan training mba Indah juga berjalan lancar.
    Langit Jakarta dan sekitarnya boleh masih mendung, tapi tidak untuk semangat yg bernaung di bawahnya ya mba :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, semoga dolancarkan dan baik-baik saja ya, Mbak. Termasuk berita tentang sakit itu. Saya cukup khawatir saat melihat status-status Mbak Indah. Semoga terus ada kabar baik, Mbak

    ReplyDelete
  6. Semoga tetap sehat ya Mbak Indah, sel2 kankernya jauh2 dari kita. Semoga progam2nya juga bisa menyuaran banyak HAM

    ReplyDelete
  7. Hai mba Indah, selamat memasuki tahun yang baru. Meski ada banyak hal yang jadi tantangam di awal taun ini, semoga Mba Indah selalu diberi kekuatan untuk menjalaninya. Termasuk di bidang kerjaan dan kesehatan. Tuhan pasti jaga. Sukses juga buat putranya ya...

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru 2020 mbak. Semoga di tahun ini tetap kuat dan sehat.

    ReplyDelete
  9. semangattt buat anaknya yg mau ujian ya kakk,,, happy new year buat keluarganya mbak indahhh

    ReplyDelete
  10. Semangat ya mba menyambut tahun 2020, katanya jiwa yang bahagia itu bisa bikin tubuh kita sehat mba. Semoga tahun ini jadi tahun yang membahagiakan yaaa. Stay strong and you're not alone mba :)

    ReplyDelete
  11. Wah banyak hal penting yg akan dihadapi Goodluck ya mba utk rekeningnya pasti bakal jd pengalaman yg mengasyikan juga buat si smart boy nya mudah2 sukses juga ya... :)

    ReplyDelete
  12. Salut banget dg Deplu, sangat percaya diri & berperan aktif di UN. Semoga Indonesia bisa menjadi salah satu bangsa terbesar di dunia diluar jumlah penduduk.

    ReplyDelete
  13. Wah sama, anakku juga 2, april nanti mau ujian kelulusan. Yang pertama mau lulus SMA dan lalu kuliah. Yang nomor 2 mau ke SMA. Semoga anak-anak kita semua dilancarkan ujiannya ya mbak. Muleeees aku mikirin mereka mau ujian. Padahal merekanya tenang-tenang aja :D

    ReplyDelete
  14. Yuuk makin semangat di 2020 ya mam. Semoga Bo bisa mengatasi masalahnya di sekolah dan sukses menjalani ujian. Emang agak susah ya kalau pindah sekolah antar negara dengan sistem pendidikan yang jauh berbeda. Tapi aku yakin Bo pasti bisa. Bo pasti sepintar mamanya lah.

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun baru ya, Mbak Indah. Semoga tahun ini makin sehat dan makin sukses. Selamat mengikuti training Senior Diplomatic-nya juga. Sukses selalu

    ReplyDelete
  16. Aku tahun ini masukin dua anak sekolah mama Bo. Masya Allah riweuh nya hahahaha. Semoga jadi pahala dan amal ibadah ya Allah

    ReplyDelete
  17. Perjuangan menjaga dan membesarkan anak-anak tanggungjawab orangtua ya Mba Indah, semangat mba Indah Bo pasti bisa dan tegar menghadapi ujian yang akan berlangsung. Doa-doa terbaik buat keluarga mba Indah. Semoga lancar trainingnya ya Mba Indah.

    ReplyDelete
  18. Hai Mbak, salam kenal ya. Sukses terus untuk Mbak. Semoga trainingnya lancar. Dan ujian anak-anak Mbak juga lancar.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘