Fun at the Rink

Anybody here loves ice skating?
I bet some of you really enjoy it.
As for me, well... I think I really have to think twice :).



Ada yang gemar ber-iceskating di sini? Olahraga yang satu ini memang seru ya, dan pastinya tidak mudah, apalagi buat saya :). Di Jakarta iceskating pun cukup populer, karena arena iceskating memng tersedia di beberapa mall besar di ibukota.

Ice skating is certainly not my cup of tea.
Two wooden legs, weak knees and slippery ice are obviously not match made in heaven. Oh boy, I am just not built for this. Bring me the deepest part of the ocean and probably even shark-sighting, but not this rink of 'horror' hahahaha :).

However, we managed to go out and have fun with the kids and some friends with UN Hospitality program at the rink in Brookfield Place, NYC. 

Oh ya...we had fun. 
Lot's of laughters and some selfie, with a bit of falling here and there :). Which is indeed a pack-and-parcel when you learn iceskating.


Some enjoy it, some continue to struggle finding one's long lost balance or trying to get intimate with the skate. Like me, for example. :). I was fully struggling with almost everything for two full hours. So much for hours of watching ice-skating for beginners in YouTube hihi. 


Bo was enjoying it :)
But with Hudson River in the background and sunny sunshine under the Freedom Tower, it was indeed a lovely Saturday :). While I have no soft spot for ice skating, selfie and photo sessions are inevitable. And that's exactly what happened. One round trying to find my balance, a half round smiley face for photos.



Thanks for Udi for capturing all these happy faces :)

Cheeeers..








Dan entah kenapa, saya jadi ingat salah satu teman baik, Silviana Noerita. Mungkin semangat mencoba olahraga baru dan menjelajahi pojok kota yang lain yang membuat saya ingat pada Silvi  yang juga gemar menjelajahi banyak tempat baru dengan motornya. Gadis manis asal Kediri ini punya hobi yang sama denganku, traveling dan fotografi. Dan belum lama ini, dalam salah satu keseruan kuis berhadiah beauty products di grup ceria kami, Silvi bantuin aku banget dengan keahlian dan ketelitiannya menghitung. Oke banget pokoknya. Cocok jadi asisten pribadi niiiih Sil :). Sayang aku ngga punya foto berdua dengan Silvi deh. Nanti kita foto sambil main iceskating yaaa Sil. Cheers..



Do you like ice skating as well?
How long does it take for you to learn it?

23 comments:

  1. Indah, it's been many years since I've ice skated and not so well at that mind you. Now, I'm in my 50s I think it's best if I skip this slippery slope. My last time (early 80s) on the ice left me bruised, stiff, and sore for more than week. One particular nasty bruise hung around for nearly a month. This looks like mega fun, though and I do LOVE seeing others enjoy this activity. Have a good weekend, my friend, and keep warm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. you too, my dear..ice skating is NOT my thing either :)

      Delete
  2. Asyik ya ice skating tp aku gak berani nyoba2 yg gitu, cemen takut lecet, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku jugaaa ngga sukaaa hahaha...tapi anak-anak yang semangaaat :)

      Delete
  3. aku baru sekali mbak nyobain ice skating susah ternyata heheh. Mau sih nyobain lagi. Pascal suka banget nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya mbaaa..kalau anak-anak pada jagooo yaaah :)

      Delete
  4. Saya belum pernah melihat, apalagi mencoba olahraga ini.
    Asyik kalee ya
    Salam hangat dari Jombang

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya pakdheee...di Jakarta pada suka siih..aku juga ngga hobiii hehehehe

      Delete
  5. Replies
    1. iya mbaa... yang buat seru karena rame-ramenya ituuu

      Delete
  6. Obi cantik banget :") Aku ngga bisa Mbak iceskating hihi, pernah beberapa kali iceskating dipegangin sama di pinggir doang~ aku pernah mbak main iceskating di NY hihi umur enam tahun tapi lupa di daerah mana persisnya XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaaa Una...aku pun pegngan di pinggir dan jalan kayak nenek-nenek hihihi

      Delete
  7. Waw keren keren...so much fun out there.

    ReplyDelete
  8. I haven't done it in many years, and would probably be very terrible at it now! I'd probably fall and break my leg! Great photos of a lovely day out!

    ReplyDelete
  9. Yang bisa ice skating di rumahku cuma Keisya. Cepet banget belajarnya, sekali langsung luwes. Yang lainnya pada jatuh-jatuh hehe.

    ReplyDelete
  10. wah seru banget ya main ice scating. Moga suatu saat bisa main bareng di NYC sana. Makasi mama boo muuuah <3

    ReplyDelete
  11. Gw pernah nyobain di tunjungan plaza dan taman anggrek, ujung2 nya badan kesleo semua karna keseringan jatuh

    ReplyDelete
  12. ceria banget wajah bo and obi mak... btw aku pengennnn juga kesitu...

    ReplyDelete
  13. Asyiiik Silvi jadi aspri nich, heheee...untuk menjaga keseimbangannya mungkin aku sangat enggak bisa ***jadi gak berani coba ice skating

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!