Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

I hope your weekend is as sweet as this vanilla gelato

How's your week so far?

I have been  spending great weekend with my kids. 
We met our big family, went out for lunch and swimming, and watching Lion King.
It was wonderful indeed. And we really enjoy our time together.

As I said before, I am getting ready to join one once-in-a-lifetime experience of an official attempt to break the Guinness World Record of having 3000 divers at the same time. Manado, here we come! 




And now, join me on Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Hearts Girls and Friends. Link party is ready! Drop your link and have fun exploring incredible posts from many parts of the world.



Party Code Setup:
Oh-My-Heartsie-Girls-WW❢❢ 

 We would love if you would post our Party Banner or this » Link « on your site for others to enjoy the party each week! And if you looking for something special from last week, you Can See Last Week Features ❢:❢ We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts, your home, home ideas, and decor plus Linky Parties & Giveaways are all Ok! And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source :❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢:
 
Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday



 
Suzan White // Country Crafting Christmas Busy Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzitDIYerfy 5-21 
Kaycee Mason
Dollar Tea Club Giveaway! Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzit...Best Picks from last weeks party
Pennys Treasures In Between Summer and Fall Change Up! 
Feature Chosen by Host Karren // Oh My Heartsie Girl Pennys Treasures // In Between Summer and Fall Change Up!   
Feature Chosen by Co-Host Alice // DIYerfy Boss Girl Creative // 212th Episode of the Boss Girl Creative Podcast!! The 4 P's You Need in Business   
Feature Chosen by Co-Host Suzan White // Country crafting Paper Seedlings // Fussy Cut Bird on a Branch   
Feature Chosen by Co-Host Indah Nuria Savitri // My Purple World Nancy On The Home Front // Homemade-Sushi
 
Feature Chosen by Co-Host Clearissa Coward // Clearissa Coward's Command Center Love My Little Cottage // Lowcountry Boil  
Feature Chosen by Host Karren // Oh My Heartsie Girl Gwens Nest // Orange Dream Milkshake  

Feature Chosen by Host Karren // Oh My Heartsie Girl Munaty Cooking // Tiramisu Recipe Kid Friendly  
Feature Chosen by Co-Host Kasey // My Crafty Zoo Fluster Buster // Build Your Own Smores Tower
But Now......Lets Party...
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

27 comments:

  1. I wish you the very best!!! WOW! That would be quite a feat!

    Anyways, that's nothing you can't accomplish, sister!

    ReplyDelete
  2. Ahh, itu jagung sama udang bertebaran menggoda iman, ku jadi pen nyomot Maak. Btw jadi inget kemaren ku nonton Lion King juga nih sama kk Olip, uahnya makan es krim di Mekdi eeaaa

    ReplyDelete
  3. minggu ini alhamdulillah berfaedah mbak, banyak kerjaan yang aku kerjain, besok kamis jumat sabtu minggu juga banyak yg harus aku lakukan, alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Akhir Minggu di awal Agustus ini cukup padat dan penuh drama bagi kami. Keluarga meninggal, persiapan pendakian, persiapan lebaran dan masih banyak lagi...
    Berasa keteteran, tapi dibikin enjoy aja

    Ah iya, nonton Lion King jadi pengen saya lakukan juga nih bareng keluarga. Anak suka banget kisah itu

    ReplyDelete
  5. Menyelam bareng 3000 orang di Manado?
    Gokiiill ini Maakk :)) Semoga sehaaatt dan lancar yaaa
    Ya ampyuuun itu gelatonya pingin aku jilat deh
    --bukanbocahbiasa(dot)com--

    ReplyDelete
  6. Jadi tertarik nih pengen ikutan juga mbak. Ngga cuma blogger Indonesia aja ya yg ikut?

    ReplyDelete
  7. Baca postingan Indah selalu menantang nih psngen bikin postingan berbahasa sono.

    ReplyDelete
  8. WOW, such a cool event.
    Good luck.
    Thank you for hosting.

    ReplyDelete
  9. Berarti lagi siap-siap traveling ke Manado, nih. Semoga dilancarkan acaranya ya, Mbak. Dutunggu keseruannya selama di sana :)

    ReplyDelete
  10. Menyelam dengan penyelam terbanyak di Manado, seru banget mbak. Benar-benar pengalaman yang luar biasa.

    ReplyDelete
  11. wah sudah nonton lion king aja mbaki ndah. kami baru rencana hehehe. Wah bakal gabung di event besar lagi ni ya mba

    ReplyDelete
  12. wow, asyik banget, mbak. Aku sibuk selama beberapa pekan ini. Rencananya mau main naik kereta api juga, nih. Lion king lebih seru dari versi kartunnya yang dulu enggak, mbak?

    ReplyDelete
  13. Wah bakalan seru banget itu mecahin rekor dunia nyelam. Di Manado pula. 3000 penyelam? Uwoooow 😍

    ReplyDelete
  14. Mantap Mba pasti jd pengalaman yg seru banget dan tak akan terlupakan..

    ReplyDelete
  15. Awal Agustus semoga makin semangat dan terschedule ya mbak pekerjaannya (eh ini buat aku biar lebih teratur hihihi).
    Aku maunya gelato cokelat aja mbak

    ReplyDelete
  16. Aish.. mba Indah sudah nonton the lion king aja nih.. jadi ada ide untuk mengisi weekend ini bersama keluarga dengan berenang juga.. nanti setelah renang bisa dilanjutkan dengan nonton juga hihi nyontek ide nih aku mbak

    ReplyDelete
  17. Wah senangnya ya baca serangkaian aktivitas Mama Bo. Selalu penuh tantangan dan destinasi yang seru. Btw, minggu ini aktivitas saya cukup banyak juga...Ah, pingin rehat sejenak lagi hehe

    ReplyDelete
  18. Kerenn abnget sih itu sampe ribuan penyelam ikut berpartisipasi, semoga acaranya sukses dan ditampilkan di tV ya.

    ReplyDelete
  19. SUkaaa banget dengan kegiatan itu. Seru bisa menyaksikan langsung kegiatan yang seruu. DUh jadi pengen nyelaam. Puas yaaa mbaa

    ReplyDelete
  20. Keren banget Mba Indah bakalan menyelam bersama 3000 penyelam yaa. Pengen ikutan juga deh huhu

    ReplyDelete
  21. It's so cool, mba Indah, Guinness World Record with 3000 divers at the same time in Manado.

    Anyway, WW always has lots of fun of exploring incredible posts from many parts of the world.

    ReplyDelete
  22. Wow! It's so cool, Mba Indah. Guinness World Record of having 3000 divers at the same time in Manado. Awesome!

    Wanna join you! :)

    ReplyDelete
  23. Kutunggu cerita tentang menyelam bersama 2999 penyelam lainnya ya, Mbak. Seru banget pasti.

    Weekend ku insyaallah selalu bahagia, karena mengantar ibuk berobat.

    ReplyDelete
  24. Pasti bahagia banget yaa, Mba, bisa menyelam bersama 2999 penyelam lain :)
    Weekend nanti saya mauu "kencan" bareng anak pertama karena sejak kehadiran adiknya kami gak pernah lagi jalan berdua :)

    ReplyDelete
  25. Saya kalau baca informasi soal menyelam itu suka mikir, gimana ya rasanya menyelamm? apalagi dengan ribuan orang? waahhh pasti seru banget hehe

    ReplyDelete
  26. The ice cream cone looks tasty! It's been hot here in Nebraska.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘