Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends

Here comes another week full of stories and work.

I still need some serenities!

Lebaran break is long gone and works are waiting.
I have been traveling to Surabaya for work just days after Lebaran and now I am heading to Geneve, Switzerland, for work as well.
I always feel bad of leaving my kids for all the traveling and the works but I sincerely hope they understand that I do it for them as well. Nevertheless, we tried to enjoy our family time whenever we can, like having dinner together and playing Uno.
The kids are not yet enjoying their summer break but they have had a long break for Ramadhan and Eid al-Fitr. So we still have around 2 weeks vacation this July.

Last week, right after Lampung, I visited Surabaya for work.
Read more stories about my one day trip in Surabaya
If you are asround, don't miss Monkasel or Monumen Kapal Selam.
Read more on WW: Monumen Kapal Selam, Surabaya, East Java

Well now, it's time to invite you all to our weekly party with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends. I bet you will have so much time just like us. See you in the party!



It's that time again! We're so excited to party again this week! Come and link up your favorite posts this week and find some awesome new ones to see! We're super excited to have you share with us!
Thanks for visiting! I'd love if you'd hop around here and maybe leave me a comment or two! Trying to figure out what you love so I can bring more of that content! But then again, does any of you actually read this?
❢❢ It would be great if you would post our Party Banner or this » Link «on your site for others to enjoy the party each week! :❢:❢ And if you looking for something special from last week, you Can See All The Entries Here ❢:❢

 Wonderful Wednesday Linky Party 4/9-4/15 #BloggersWanted #BlogginMamas 

We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts, your home, home ideas, and decor plus Linky Parties & Giveaways are Ok!

And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source :❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime You can also follow me on social media, it always goes to Twitter and FB soon as I post it! Check us out! You can find the links on the right of the home page! ❢:

Wonderful Wednesday Lifestyle Blogger


♥ Indah Nuria Savitri // My Purple World

♥ Clearissa Coward // Command Center

Suzan White // Country Crafting


Kaycee // My Crafty Zoo
OMHGWW

Feature Chosen by Co-Hostess Clearissa // Clearissa Cowards Comand Center Pennys Treasures // Banana Pound Cake with Banana Glaze

OMHGWW


Feature Chosen by Co-Hostess Suzan White // Country Crafts
Handmade Weekly // Gluten Free Dog Treats

OMHGWW
Feature Chosen by Co-Hostess Alice // Diyerfy
Grammy's Grid // Fairy Photos: Hoax or Real?

OMHGWW
Feature Chosen by Co-Hostess Kaycee // My Crafty Zoo

Feature Chosen By Host Karren//Oh My Heartsie Girl Karins Kottage // Sneak Peek Quick Dessert

20 comments:

  1. You really do travel a lot these days!

    ReplyDelete
  2. I love purple☺ Those cakes look delicious ☺

    ReplyDelete
  3. Bingung, pos mana yang saya suka di sini, ya? Soalnya saya kerap baca hal yang unik dari perjalanan Mam Indah. Seru bisa lihat foto dan baca kisah melancongnya. Uya, masih berlaitan dengan pekerjaan juga tak mengapa. Bisa tahu dunia kerja di kemenlu itu gimana. Jadi staf yang selalu kukurilingan ke mana-mana itu pasti ada lelahnya tetapi ada juga rasa syukur di baliknya. Tetap semangat, Mam. Semoga anak-anak memahami dan bisa sabar ditinggal mom tercinta melanglang buana.

    ReplyDelete
  4. A great purple sky. I want to be there right now.

    ReplyDelete
  5. Foto langitnya indah sekali. Ini langit di mana?
    Semoga anak2 tetap bahagia dan penuh cinta untuk mommynya ya 😍

    ReplyDelete
  6. Waw langsung traveling ke Surabaya dan Swiss, ya. Semoga masih sempat liburan tipis-tipis dengan anak-anak saat liburan sekolah nanti.

    ReplyDelete
  7. Aku selalusuka baca petualangan mbak Indah, seruu. Senang sekali ya bis keliling di berbagai tempat, kenal budayanya juga kulinernya. Pada saatya akan seru-seruan sama anak-anak juga mba.

    ReplyDelete
  8. Wanita bekerja justru sangat bisa membagi waktunya dengan sangat baik. Sangat menghargai setiap waktu untuk keluarga dan diri sendiri.
    Saya sangat yakin anak2 mba Indah memahami kesibukan Mommy-nya.
    Purple word mba Indah keren.

    ReplyDelete
  9. semoga anak-anak memhami ya mba emang berat ninggalin anak-anak tugas, aku sangat merasakannya hehehe syukurlah sudah 2 tahun ini aku off dinas luar kota terlebih masih punya bayi cilik hahaha

    ReplyDelete
  10. Asyiknya kalau kerja di Kemenlu, bisa kerja sambil jalan-jalan. Meski berat harus meninggalkan anak-anak ya, Mbak. Semoga mereka mengerti.

    ReplyDelete
  11. Enjoy working and traveling mba! I learn a lot from you!

    ReplyDelete
  12. Aah aku kelewat nih post di museum kapal selam. Jadi pengen otw baca post yg itu..

    Btw meninggalkan anak2 untuk kerja tub rasanya pasti berat yaa mba. Anak2 juga pasti ada protes2, tp emang demi mereka juga sih kerjanya :)

    ReplyDelete
  13. Senang dgn tulisan ttg pekerjaan dan jalan2 ya..jd wawasan baru buat saya tu..hehe

    ReplyDelete
  14. Siap mbak kalau aku ke Surabaya aku mau mampir ke Monkasel juga penasaran banget. Walaupun ninggalin anak untuk kerja tapi Bo & Obi kan selalu dekat di hati ya mbak, nanti kalau udah balik tinggal diuyel2 lagi deh :)

    ReplyDelete
  15. Enjoy perjalanan dan selamat bekerja kembali mbak. Semoga barokah dan selalu dalam penjagaan Allah.

    ReplyDelete
  16. Selamat kerja sekaligus party ya Mbaa. Asik banget nih aktivitasnya. Bisa kerja sekaligus jalan-jalan.

    ReplyDelete
  17. Di Surabaya nginep di mana, kak?
    Ada rumah saudara kah?

    Surabaya ini kampung halamanku...kak Insav.
    Jadi bahagia banget kalo ada yang cerita tentang Surabaya.

    ReplyDelete
  18. Wohoo, Geneve, Switzerland <3 Duh mupeng, haha.. Iya nih, anak sekolah liburnya masih lama, tapi suami ga libur, jadi ga bisa liburan deh.. Eh jadi curcol xD

    ReplyDelete
  19. Foto langitnya keren banget. Suka baca kisah perjalanan Kak Indah yang selalu terasa luar biasa. Selamat bekerja dan juga sekalian jalan-jalan ya, Mbak

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘