Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Mutun Beach, Lampung
May 2019 be as bright as the clear blue sky!

How's January treating you so far?
We have been fully enjoying our days in the office and school as well.

It was a bit tough to go back to your routine after such a long break but hey, the new year has started and let's make sure we make the most of it!

Bo et Obi got their report cards already.
It was a mixed one but we're glad that they have been enjoying their days at school, the extras as well as their friends. We keep talking to the kids to ensure that we don't miss anything important from their life. We think that living just the 4 of us makes us even closer and more open. Oh, and we added one more cat, so now we have three Persians at home, namely Kiki, Plum and Cemong :).

For sure, we all pretty much enjoyed the long holiday we have in Lampung.
It was packed with a lot of family gatherings, culinary trips, and being-a-tourist-at-home mode indeed. It was fun!
Take a look at this video my hubby prepared with his DJI Phantom drone while we spent the last day of 2018 at Mutun Beach, Bandar Lampung.




And now, let's party! 
We have more hosts now and for sure it will be packed with more great recipes, tips & tricks , fashion, health, home design,  and more!

Thank you for joining us as we say goodbye to 2018 and celebrate 2019! 
We Wish You Have a Happy New Year!! 
We're kicking off the New Year with a New Look and 11 New Co-Hostesses and so excited to have our party hosted on 14 blogs, which means our hostess and features are seen by more bloggers. We do hope that you will get to know our hostesses by visiting their blogs and follow.
 



Find Us On Instagram with Hashtag #omhgww tag a friend to share Check It Out On Instagram
We would love to have you add our banner to your blog ! :) But it is NOT mandatory.
 Oh My Heartsie Girls WW 650 x 635


Indah Nuria Savitri // My Purple World Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Susan // Susan B. Mead Twitter | Bloglovin | Facebook | Instagram |Pinterest Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Twitter | Bloglovin | G+ | Facebook | Pinterest | Instagram Glenda Cates // The Mommies Reviews Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Kristie Schubert // Love My Little Cottage Twitter |Facebook | Pinterest | Instagram Kippi Ohern // Kippi At Home Facebook | Pinterest | Instagram Michelle aka Naila Moon // Musings & Merriment with Michelle Twitter | Instagram Kaycee Mason // My Crafty Zoo Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Clearissa Coward // Clearissa Coward's Command Center Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Amy // A Hippy and a Redneck Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Liberty Brammer // B4 and Afters Instagram |Facebook |Pinterest Catherine Baez Sholl // The Fit and Healthy Baker Instagram |Facebook |Pinterest Alice V // DIYerfy Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Suzan White // Country Crafting Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest

: Be Notified When This Party Starts Each Week⇒ Click HereUnsubscribe Anytime: We Thank you!! 




30 comments:

  1. Happy Wednesday Indah, thank you for hosting once again!!
    You have so many awesome places that you visit, amazing!!
    Have a great week!

    ReplyDelete
  2. Just stopping in to say "hi"! So glad to be co-hosting at the Wonderful Wednesday Link Party with you! Have a great week!

    ReplyDelete
  3. Congrats on your new kitten! Glad to hear that you are settling back into routine well after the long holidays.

    ReplyDelete
  4. Waaah kucingnya udah 3 aja. Semoga anak2 makin happy ya mbak. Link partynya meriah banget nih awal tahun.

    ReplyDelete
  5. I haven't seen any sea at least thirty years or more

    ReplyDelete
  6. Halo Mbak Indah.. Alhamdulillah, new year give me such a new energy. Insya Allah everything will be better this year. Aamiin..

    Oya, congratulation on your new kitten, Mbak.. :)

    ReplyDelete
  7. Sampai pertengahan Januari ini rasanya hawa liburan masih berasa. Ritme keseharian masih berjalan agak lambat. Anak-anak malah udah nanya kapan ada libur lagi hehehe

    ReplyDelete
  8. Sebagai freelancer (blogger), januari ini berjalan baik-baik saja tapi ga outstanding juga sih hiks. Mesti kreatif dan sering berinovasi kalo kerja di dunia menulis ituuu.

    Saya udah pernah main ke pantai di lampung. Dan itu memang indaaaah banget. Airnya jernih, biru, indah deh pokoknya. Cuma lupa nama pantainya haha

    ReplyDelete
  9. Januariku belum kemana-mana, masih di rumah dan paling jalan ke tempat wisata yang deket2. Kemarin aja baru ke pantai buatan, belum berani ke pantai beneran. Hehe

    ReplyDelete
  10. Januanu akhir baru mau ke malang, sengaja nggak ambil tgl liburan biar tidak terlalu ramai

    ReplyDelete
  11. Januari ini kerjaan blog masih belum ada , mba. Hahaha. Semangat deh menjalani hari. Tapi alhamdulillah dinikmati dengan tetap semangat

    ReplyDelete
  12. Aku juga nih bawaannya pengin liburan aja hihi padahal udah pertengahan Januari ya tapi suasana liburan masih berasa.

    ReplyDelete
  13. Januari juga ga kemana2 hehe..cuma senang aja kemaren abis ikut challenge nulis 30 Hari, rasanya plooong bisa menantang diri

    ReplyDelete
  14. Januari ini aku dan keluarga lebih santai mbaa, masih kepingin liburan dan jajan terus aja hahaha. Padahal udah mau tengah bulan ya, tapi kok rasanya masih di awal terus :)

    ReplyDelete
  15. Familu gathering kantor suami ditiadakan karena kemarin cuaca pas lagi ga bagus. Mau diadain bln Februari tapi anak2 udah pada masuk sekolah ya

    ReplyDelete
  16. Liburan ngumpul keluarga itu seru ya mbak, apalagi kalo bisa kulineran. Dan aku galfok sama Chocolate Loaf di foto-foto bawah

    ReplyDelete
  17. Wihhh videonya mutun beach keren banget mbak indah
    jadi pengen liburan ke pantai
    terakhir liburan pantai tahun lalu sih
    tapi pantai selalu jadi tujuan liburan yaaa

    ReplyDelete
  18. Semangat ODOP menghilang...padahal tahun ini bertekad bisa sat hari satu postingan...mau saya revisi ah resolusinya hahaha....

    ReplyDelete
  19. Woooh, jadi pengen ke MutunBeach ni Mbak nonton videonya. Btw, selamat datang kucing satu lagi yaaa! Saya pengen punya peliharaan juga ni di rumah, cuma masih kawatir gimana merawatnya nanti....

    ReplyDelete
  20. Happy new year, Mba Indah. Sepertinya ini kali pertama sata bw ke Mba Indah setelah tahun baru yaaa :D

    ReplyDelete
  21. Eh aku penasaran dgn kucingnya yg namanya Cemong...apakah dinamakan begitu karena dia cemong? Hihi..
    Dan seruuu...lihat video liburannya mba..

    ReplyDelete
  22. Hai Mbak Indah selalu suka baca cerita2nya di blog apalagi sekarang tambah anggota baru ya si mpuss :)

    ReplyDelete
  23. Aku pengen makan kue coklat itu mbakk.. ya Allah ngilerr

    ReplyDelete
  24. I wish this year will be more fun and much love 😊 May God always bless us and family 😇

    ReplyDelete
  25. Ahoy, be tourist in our home town ;) It will always be perfect while we spend our time with family. Love is in the air....

    ReplyDelete
  26. Bagus banget mba pantainya. aku udah nonton youtubenya.

    ReplyDelete
  27. Mba Inda...
    I wanna ask about Bo and Obi.
    Where they've school?

    Because im so proud with the routine activity.

    ReplyDelete
  28. Pantainya bagus mbak, Airny juga bersih.. Disini susah buat menuin pantai yang bagus seperti itu, harus keluar kota kalau enggak ya ke daerah jogja.

    ReplyDelete
  29. Aku blm menikmati tahun baruan krn di rumah pd ganti2an sakit hehe #curcol.
    Tapi alhamdulillah sih rezeki ada aja dr rumah :D
    Moga2 tahun ini ada kesempatan ke Lampung dan bisa menikmati Mutun Beach juga :D

    ReplyDelete
  30. I love the colors of that boat. It looks like a peaceful journey through the water.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘