Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

President of Indonesia, H.E. Joko Widodo, addressed the UN General Assembly

It has been a busy week for me and my family.

Work wise, I have been attending meetings here and there, even from several hotel premises. The office is closed due to the pandemic but our deadline continues and pressing. 

As you now, as September kicks in, the 'storm' at the UN is coming in the form of UN General Assembly. The High Level Week to be precise. Nevertheless, this year is special because of two things. First, Our President, Joko Widodo, attended the meeting and delivered the national statement through a pre-recording message. Second, the event is conducted in a hybrid way, half online and half offline.  So we have a combination of pre-recorded messages, on-site meetings with limited attendance and many virtual meetings. Never ever the UN has such an arrangement in its 75-year existence. Oh..and the UN is celebrating its 75 year anniversary. We will definitely have a lot of commemoration and discussion about what the UN can do more in the future. The future we want, the UN we need.

President of Indonesia, H.E. Joko Widodo, addressed the UN General Assembly

Btw, the delegation from outside of New York City is obliged to follow 2-week quarantine arrangement, no matter what ranks are you. It means, even the head of government/state and ministers have to go through the same procedures. Moreover, one state can only be represented by 2 person inside the UN headquarters. So unlike previous years, we stay in Jakarta and work from home. Again, working from home does not mean we have less works. It is actually the opposite. Well, we can do it! We certainly can!

Now, it's party time! Ready to join our Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and friends? Hop in!

We would also appreciate letting us know in comments you are following us so we can follow you back! All posts are welcome, Linky Parties & Giveaways are as well! We hope you will visit our hostess's features and leave comments as well!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ Would you please share our Party Banner on your blog to grow the party And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]

Wonderful-Wednesday-Hosts.OMHGWW-Hostess-Linky-Party-225

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Autumn Shopping Giveaway Ends 10/19 Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | Instagram

Indah Nuria Savitri // My Purple World Kanoman Palace, Cirebon, West Java, Indonesia Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram

Clearissa Coward // Command Center Bring Warmth To Your Home With Flower Arrangements For Fall Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Language is Fun: Silent Vowels & A Giveaway Hop Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Suzan White // Country Crafting Banana Split Dessert No Bake Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest

Wonderful-Wednesday-Linky-PartyEarly-Fall-Apple-Themed-Tiered-Tray

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa Coward's Command Center The House on Silverado // Early Fall Apple Themed Tiered Tray

  30-Surprising-Ways-to-Use-Borax-Around-the-House.30-Surprising-Ways-to-Use-Borax-Around-the-House.30-Surprising-Ways-to-Use-Borax-Around-the-House.

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Fluster Buster // 30 Surprising Ways to Use Borax Around the House

  Chocolate-peanut-butter-pumpkin-truffles-super-easy-fall-autumn-cake-or-brownie-balls

Feature Chosen by Suzan // Country Crafting Seasonal and Holiday Recipes // Chocolate Peanut Butter Pumpkin Truffles

  10-Amazing-DIY-Gift-in-a-Jar-Ideas.

Feature Chosen by Indah // My Purple World Keeping It Real // 10 Amazing DIY Gift in a Jar Ideas! Coconut-Cream-Pie

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Gil Mom The Lunch Lady // Coconut Cream Pie from Scratch This-weeks-fashion-feature-on-Oh-My-Heartsie-GirlFallin-for-Tie-Dye-September-Stylish-Monday-Link-Up

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Gil // Fallin' for Tie Dye September Stylish Monday Link Up

But Before You Get Started and it is not required but in order to be considered for a feature, would you take a moment to Comment and Share its appreciated, All the buttons are here. Lets Party!!

 You are invited to the Inlinkz link party!

25 comments:

  1. Thanks for hosting, Indah!

    Always a delight participating in this fun hop!

    ReplyDelete
  2. Yup, semoga senantiasa diberikan kesehatan dan tetap produktif meski di rumah aja. Namanya juga work from home yaa, bukan leyehleyeh from home. Hihihi

    ReplyDelete
  3. Walaupun di rumah aja, tetap produktif dan semuanya berjalan lancar walau daring. Semoga sehat dan produktif terus

    ReplyDelete
  4. Terbayang gimana kesibukannya dengan assembly yang digabungkan antara offline dan online itu Mbak. Dan selalu senang lihat Presiden kita bicara di tingkat Internasional seperti ini :)

    ReplyDelete
  5. TEtap semangat kerja dari rumahnya ya mbak, sibuk juga ya tetap meeting & sidang mbak selama di rumah

    ReplyDelete
  6. Banyak temen temen bilang kalau work from home itu lebih capek :) tetap semangat ya mom, tetap jaga kesehatan

    ReplyDelete
  7. Jaga kesehatan yaa mbaa, jujur aku malah jadi kesulut semangatmu nih. Fighting 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juarakkk emang yaa semangatnya mbak Indah. Kalau udah mulai mager, saya tuh kadang mikir gimana semangatnya teman-teman yang lain. Padahal waktu kita semua sama lho 24 jam. Ya jadinya terpecut untuk ikutan semangat~

      Delete
  8. Mba kamu kece sekali �� panutan. Tetap semangat dan jaga kesehatan ya Mba, semoga pandemi ini segera berlalu.

    ReplyDelete
  9. Semoga sehat selalu. Tetap jaga pola hidup sehat meski kita banyak di rumah. Salut dengan semangat Mbak Indah yg tak pernah mudah menyerah hehehe

    ReplyDelete
  10. It's certainly a weird time we are living in right now. On a side note, happy anniversary to the UN!

    ReplyDelete
  11. Aku lebih fokus kepada Presiden Joko Widodo yg dengan gagah berpidato, sehrsnya dilakukan langsung di depan sidang..namun apa adanya di masa pandemi seperti saat ini

    ReplyDelete
  12. aku selalu suka semangat positif yang di sebarkan oleh mbak Indah :) tetap sehat dan bahagia selalu ya mbak

    ReplyDelete
  13. I envy you mbak >.< I once dreamed of working with UN but I think it is impossible now hehehehe. Happy working mbak!

    ReplyDelete
  14. aaa kece sekali Mbak Indaaah, semoga selalu diberikan kesehatan di masa seperti ini yaaa amiiin, hihihi,

    ReplyDelete
  15. Bener banget mbak Indah, work from home itu malah lebih banyak ya kerjaannya. Karena waktunya tak terbatas. Suamiku aja begitu, apalagi mbak Indah yang koleganya lintas negara. Meeting bisa malem-malem ya. Tapi sesibuk apa pun, selalu jaga kesehatan ya, mama Bo. :)

    ReplyDelete
  16. Kuliah from home juga tugasnya banyak banget. Udah gitu aku sering nambah belajar sendiri setelah dosen Njelasin

    ReplyDelete
  17. Benar banget saya juga selama di rumah saja malah lebih banyak kegiatan online ikut acara sana-sini, kita tetap semangat ya, sambil berharap pandemi segera berakhir

    ReplyDelete
  18. Kerja jalan terus ya mam meskipun pandemi gini. Sibuk banget nih Mama Bo harus bolak-balik meeting ya. Tetap semangat dan jangan lupa jaga kesehatan lhooo

    ReplyDelete
  19. Kak Indah tetap menginspirasi tapi masih dengan ciri khas kak Indah, down to earth.
    Pesan di kalimat penutupnya bener-bener bikin pembaca sadar bahwa cara menghadapi pandemi yang terbaik adalah stay at home and be productive.

    ReplyDelete
  20. Happy anniversary ya UN, semoga jadi makin jadi UN yang dunia butuhkan. Btw, beneran mending WFH ya, daripada dateng dan harus karantina 2 minggu di NYC.... lancar lancar kerjaan selalu Mbak Indaaah!

    ReplyDelete
  21. Aku yang ga kerja dan diminta zoom beberapa pekerjaan aja bisa merasakan lelah
    Apalahi kayak mba Indah. Kudu setrong bener bener

    ReplyDelete
  22. setujuu mba Indah, bagaimana tetap bisa produktif walau dirumahaja ya. Sehat2 terus ya mba, semangaat!

    ReplyDelete
  23. wih, virtual meeting begitu kok keliatannya keren ya xD hihi.. walau WFH, tetap jaga kesehatan ya mama bo.. keep happy and healthy ^^

    ReplyDelete
  24. Dirgahayu United Nations semoga jaya selalu ☺️ baca ini aku jadi keingat diplomat yang viral kemarin

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘