Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends



Almost there, Indah, almost there..

I keep saying that to myself whenever I feel a bit down about the pandemic and all its ramification. I know it's not that easy, but I know even more that we can go through it. My kids start asking when they can go out and meet their friends, teachers and families. They miss going out to the beach, parks, malls, and their favorite restaurants. 

Well, we are so used to going back to Lampung every 2 weeks to meet our parents but now we have to restrain ourselves from doing so. But again, we can wait. We have to wait!

Now we are getting more and more creative with our hobbies. The kids start playing  'build the castle' inside the house and doing some crafting and drawings, I'm back with my home cooking, photos and blogging, and my hubby starts his DIY projects. Well, it's good to have something we love during this Stay-at-Home session. And sometimes my hubby and I curled up for binge-watching our favorite movies, not necessarily the new ones. Well, the bottom line is, we are trying to stay positive and happy with what we have. That's the best choice we have at this moment indeed.

Let's craft 

So now, it's party time! Allow me to invite you to our Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends. Cheers

So now we are ready for you to share your blog with us, Linky Parties & Giveaways are all welcome! We hope you will visit our hostess's features and leave comments! We appreciate your visit today, let us know in comments if you are following us so we can follow you back!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ Our Party Banner is here if you would like to share » Link « !! If you missed last week you can see them here» Last Week Features ❢:❢ And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢:

 Wonderful-Wednesday[...] Wonderful-Wednesday-HostsOur-Hostess-Features. 


Divider 989321gyey13hzitBest Picks from last weeks partyPennys-Treasures-Spring-is-still-open.


Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Pennys Treasures // Spring is still open for business

 Strength-and-Sunshine-Vegan-Air-Fryer-Falafel-Gluten-Free-Allergy-Free

Feature Chosen by Indah Nuria // My Purple World Strength and Sunshine // Vegan Air Fryer Falafel Gluten Free Allergy Free
 Urbane-Naturals-Quarantine-Skin-Care-while-staying-in-doors.

Feature Chosen by Clearissa // Clearissa Cowards Command Center Urbane Naturals // Quarantine Skin Care while staying indoors
 The-Little-Treasures-Crochet-Flowers-Sneak-Peek.

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Little Treasures // Crochet Flowers Sneak Peek

Love-My-Little-Cottage-Paint-a-Wisteria-Flower-Pot.

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Love My Little Cottage // Paint a Wisteria Flower Pot

  Fun-Fashions-Featured-on-Oh-My-Heartsie-Gir

Shelbee-on-The-Edge-Breaking-Patterns-To-HealTthe-Cosmos

Shelbee on The Edge // Breaking Patterns To HealTthe Cosmos ♥♥♥  Vanity-and-Me-Style-Cotton-traders-Friday-blazer-styled-three-ways

Vanity and Me Style // Cotton traders Friday blazer styled three ways
But Now Lets Party....
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

38 comments:

  1. Today is Day 31 of our lockdown. My family is getting restless too but we know we just have to persevere.

    Hang in there, buddy! Let's fight this together!!!

    ((((hugs))))

    ReplyDelete
  2. Bener, Mbak. Sudah satu bulan lebih di rumah aja. Akhir-akhir ini sudah terasa malas. Kemarin saja sempat bolong olahraga 4 hari. Alhamdulillah tadi semangat lagi buat olga. Fiuh. Keren, Mbak, kreativitas anak-anaknya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaa Kang..harus kita lawaan ya rasa malas ini. Aku masih banyak tugas kantor dan juga sekolaah nih

      Delete
  3. aku juga udah satu bulanan nih mbak di rumah aja, kejadian ini punya banyak hikmah tersendiri, diantara nya jadi punya banyak waktu bareng pasangan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bener bangeet Demiaaa..au jgua ngumpul terus berempat di rumaah

      Delete
  4. so you are from Lampung, mbak? my wife is from Lampung as well and we're gonna move to Lampung next year.. :)

    -Traveler Paruh Waktu

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am! I was born in Metro hehehe...finished my bachelor degree in Unila and then starting my adventures from there :). Have fun in Lampung!

      Delete
  5. Harus bertahan ya mba demi kebaikan bersama, sedih juga nih jadi anak kos di rantau dan ndak mudik. This too shall pass. Karena sekarang ujiannya pandemic, keeping distance can be the highest form of love T.T
    Sedih tapi kudu ditahan semoga segeraaa get better semua

    ReplyDelete
  6. “We have to wait” until further notice? Or until we never know.. Sedih, tapi harus kuat. I spend my free time during covid-19 dengan menggambar Mba. Hal yang aku gabisa tapi aku suka ^^ ah covid 19, go away lah segera.

    ReplyDelete
  7. I actually told my husband to get stuff for the boys to do outside. So much needs to be done, but they need guidance.

    I like the castle idea.

    ReplyDelete
  8. Aku bertahan..aku bertahaan jadi nyanyiik..

    Fix udah sebulan ku di rumah ga klayapan donk ya, juarak.
    Masih betaah ako, apalagi mulai 22 april PSBB, fix nagen trus di pojokan.
    Semoga cepet selesai yaak babang koron

    ReplyDelete
  9. eh pakai toga yaaa. artinya semoga Indonesia lulus ujian pandemi lalu kondisi lekas kembali normal. semoga yaaa

    ReplyDelete
  10. Agree sist. We have to stay positive thinking and do positive thing while staying at home

    ReplyDelete
  11. sebulan lebih ya mbak masa karantina ini, ga nyangka bakal selama ini, kirain cuma 2 minggu hahhaaa semoga pandemi ini cepat berlalu jadi kit abisa bebas beraktifitas lagi ya mbak :) sehat selalu

    ReplyDelete
  12. AKu kok fokus ke craft yang di belakang itu Nodi ya mbai, buatan Obi atau Bo nih? semangat terus ya belajar di rumahnya buat mereka

    ReplyDelete
  13. walaupun di rumah saja, diusahakan untuk selalu ad ayang bisa dilakukan. semangat untuk kita semua ya

    ReplyDelete
  14. Di sisi lain, keharusan stay at home ini memunculkan kreatifitas bagi kita untuk ciptakan suasana yg tak membosankan ya mba..

    ReplyDelete
  15. Selama masa karantina ini mengerjakan sesuatu yang kreatif memang sangat menantang ya, termasuk dalam soal masak seperti membuat ide masakan baru gitu hehe

    ReplyDelete
  16. Kakui walau awalnya sangat tersiksa dan stres tapi kelamaan di rumah bener-bener bikin tambah kreatif. Semua konten dan foto dari rumah itu sungguh tantangan

    ReplyDelete
  17. Keponakanku sudah amat sangat bosen di rumah. Aku belum bikinin dia kerajinan. Tapi dia gambar-gambar aja biar gak bosan

    ReplyDelete
  18. Mau gimana lagi ya, mam. Demi keamanan dan kesehatan kita bersama, harus mau menekan ego dan bersabar untuk sementara waktu tinggal di rumah saja.
    Semoga Allah segera memberikan pengampunannya untuk umat sedunia dan mengangkat virus Corona ini segera dari muka bumi. Aamiin.

    ReplyDelete
  19. perubahan pola hidup karena pandemi covid 19 membuat kita bosan. Tapi ini kita harus lakukan secara bersama-sama biar covid 19 kapok balik lagi

    ReplyDelete
  20. udah sekitar sebulanan dirumah aja rasanya udah lumayan mati gaya nih, semoga kondisi ini segera berlalu yaaa, biar bisa hidup normal kembali

    ReplyDelete
  21. Emang udah terasa banget resahnya setelah sebulan aslik di rumah yah mbaaak! Semangaaat, semoga semua cepat berlalu yaaah

    ReplyDelete
  22. Aku palingan ke supermarket belanja belanji keperluan rumah tangga...besok mulai PSBB nih udah full ga bisa kemana mana jadinya...mudah2an semua ini cepat berlalu yaa...

    ReplyDelete
  23. Kalau waktu di rumah digunakan oleh hal-hal positif seperti crafting, menggambar, DIY, dll waktu berminggu-minggu nggak akan terasa. Apalagi dibarengi ngeblog ya Mbak.

    ReplyDelete
  24. Orang tua di Lampung ya mba? Sedih pasti ya mba sekarang harus menunya bertemu, tapi semua demi kebaikan ya

    ReplyDelete
  25. Yups ada sisi positifnya, memang setiap kejadian pasti ada hikmahnya dan selama 1 bulan di rumah anak-anakku juga tak kasih kegiatan yang jarang mereka lakukan kaya masak bareng, bantuin kerjaan di rumah juga hrhe.

    ReplyDelete
  26. Ya Mbak, udah sebulanan kita harus ada di dalam rumah. Masih tetap semangat, dan harus banyak berpikir untuk tetap kreatif di rumah, supaya gak bosan.

    ReplyDelete
  27. Yeah pas di rumah kyk sekarang waktunya bikin hobi lbh berkembang krn mungkin waktunya jd agak banyak ya mbak. Syukur2 yg bikin craft hasilnya bagus banget trus bisa dijual hhehe. Ini di rumah jg mainan gunting tempel ma anak2 :D

    ReplyDelete
  28. How i missed crafting.
    Aku suka banget bebikinan, jaman sekolah dulu. Entah gimana, sejak punya anak-anak yang udah usia sekolah, malah mager.
    Huhu~

    ReplyDelete
  29. tetap semangat yaa mbak.. tetap semangat meski keadaan begini,.. cayooooooooooo

    ReplyDelete
  30. udah lebih dari sebulan di rumah aja nih mba. kadang yaaaa, aku jenuh luar biasa, sampai ada pikiran yang macem macem, khawatir berlebih dan lain-lain. tapi, terus mikir lagi, harus sabar dan tabah, jadilah dijalani aja. ahh, moga pandemi ini cepet berakhir ya mba

    ReplyDelete
  31. Iya nih mbak, sudah sebulan lebih dirumah aja. Padahal banyak plan sebelum Korona datang. InsyaAllah semua ada hikmahnya. Semoga segera berkumpul di Lampung ya mbak :))

    ReplyDelete
  32. I'm glad that you are still able to remain positive during these times. We have also been doing crafts and binge watching our favorite show. A lot of new recipes we're trying out too, so we've probably gained a few extra pounds lately LOL

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘