WW: Mini Me, Batik, and Room XX Palais des Nations

Coming back to Geneva. for series of UN Human Rights Council meetings, I had so much fun exploring this place again.

Palais des Nations is truly one incredible place. 
I have been coming back here and forth and still be amazed by its ageless beauty. 
Sitting as the UN Office or the European headquarters, this palace-turn-into-office has been one of the jewels of the city of Geneva.

I spent most of my time at Room XX, or the Alliance of Civilization Room.
Commissioned by the Government of Spain, this room has uber unique and incredible ceiling! Take a look a it.

The ceiling of Room XX, Palais des Nations

UN Human Rights Council has conducted so many meetings in this very room.
In a year, UN HRC has 3 sessions, that is es every February - March, June-July, and September. Let alone other related meetings at the UN HRC, which take around 42 weeks in a year. Full calendar indeed. 

Here are some photos of Mini Me, Batik, and Room XX Palais des Nations


Before we start the meeting

During the meeting

My favorite lanyard

This year, Indonesia is not the member of UN HRC.
We are campaigning to be the member for 2020 - 2022.
It is indeed a tough campaign as we have 5 candidates,- Indonesia, Marshall Islands, Iraq, South Korea, and Japan -  for 4 seats representing Asia Pacific.
Wish us luck, dear friends.


Mini me is also enjoying the meeting, I dare say.
She's been traveling along with me and shares many sleepless night during the preparation as well as the meeting itself.



I have the priviledge to wear my purple-and-green Batik cape from Galeri Batik Avara (check their Facebook and Instagram accounts, please :)) this time.
I have been a great fan of their work, particularly the Batik Cape.
My hand-written Madura Batik, in deep purple and green, looks great with the combination in 2 tone purple.
Matching jelly-fish earrings from @uniqlykamea (check it on Instagram) are match-form-heaven for this cape.

Well, I will be back with more stories from Geneve and meanwhile, wishing you all a great week ahead!



Join us on (almost) Wordless Wednesday (just click it) and have fun with the link party!

19 comments:

  1. Aku selalu suka dengan kisah-kisah mbak Indah. Rasa-rasanya kalo membaca postingannya mbak Indah aku jadi ikut terbawa suasana, jadi ikut merasakan lagi ada di sana juga hehe.
    Keep sharing ya mbak.

    ReplyDelete
  2. Wow menarik sekali ya pengalamannya. Aku suka deh kalau baca cerita-cerita kakak, menarik banget soalnya.

    ReplyDelete
  3. waw, mbak keren sekali bisa mewakili Indonesia :) btw bonekanya lucu amat mba mirip loh sama mba

    ReplyDelete
  4. wahhhh im so proud of you mbaaa, bisa jadi perwakilan indonesia . semoga indonesia bisa menjadi lebih baikk,

    ReplyDelete
  5. So happy having the priviledge to wear you purple-and-green Batik cape from Galeri Batik Avara. I am also proud of you mba!

    ReplyDelete
  6. seru banget dapet kesempatan kaya gitu, so proud of you. batiknya juga bagus aku suka liatnya warnanya ungu ungu seger

    ReplyDelete
  7. Waaaah proud banget deh bisa mewakili indonesia. Btw aku suka baju batik nya hehe.. entah knp eyecatching aja gitu warna sama motif nya hehe.

    ReplyDelete
  8. keren banget Mbak Indah bisa jadi perwakilan Indonesia nih, btw ku selalu dibuat salfok sama bonekanya nih, mirip ya hihihi

    ReplyDelete
  9. Ternyata di sana namanya jadi indonesie yah mbak, hihi.. salut dan keren banget mbak indah bisa menghadiri acara seperti itu..

    ReplyDelete
  10. That ceiling is so pretty! I love the doll that travels with you.

    ReplyDelete
  11. Your earrings are so fun! Love, love, love them! Good luck to Indonesia!

    ReplyDelete
  12. Mini me sama mba Indah sama-sama kece deh outfit-nya, suka batik cape ungu yang mba indah pakai, unik tapi teuteup terlihat stylist dan bisa dipakai di cara resmi kuga

    ReplyDelete
  13. Waduh kerena banget Mba Indah, ditengah kesibukan pindah2 lokasi dan tetap bekerja mba Indahasih bisa tur jadwal ngeblog... Gmn caranya mba, bagi tips dong... Maaf jd salah fokus 😊

    ReplyDelete
  14. Wah bangga banget. Tetap ngeblog bareng mini me yaa. Ditunggu acara" internasional lainnya.

    ReplyDelete
  15. Masya Allah tabarakallah seru banget ya Mbak bisa berada disini, kesempatan yang sangat langka sekali bisa berada di forum PBB ini

    ReplyDelete
  16. Ah keren banget sih mbak dan dandanannya on point banget daripada yg lain, super cakep.

    ReplyDelete
  17. So proud of you mba! Kalo aku ga baca ini, aku ga pernah tau kalo Indonesia nggak jadi member UN HRC. Keep writing ya mba! Aku senang jadi melek dengan hal2 kayak gini

    ReplyDelete
  18. Mba selalu bikin bangga dong buat Indonesia apalagi tetap menggunakan kebanggaan kita salah satunya batik yaa keren deh

    Enychan

    ReplyDelete
  19. pertama lihat gambar abstrak di atas itu apa sih, eh setelah ditamatin emang interior langit-langitnya gitu ya mbak? btw bonekanya cutee :)

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘