Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends

Cheers from the three of us..

This week has been busy and tough for me.

Tons of classes and assignments, trips here and there, and unfriendly weather.
But the show must go on indeed. 
So I just go with the flow and try to enjoy the process.
Besides, this week we are going to have a field trip to Pontianak, West Kalimantan, to see the good agricultural practices at palm oil plantation.
Can't wait, cant wait!

But one thing for sure, we have to be extremely careful as Indonesia has the confirmed case of COVID 19. We take precaution and travel cautiously while maintaining our health always.

Pontianak, West Kalimantan

Meanwhile, as I am brushing up my diplomatic skills, my kids are getting ready for the exams. My son will soon face the final exam while my daughter is finalizing the classes before the mid term tests. Quite stressful for all of us but hopefully we can pass with flying colors. Wish us luck, people.

This time, let's join our party with My Purple World, Oh My Hearties Girls and Friends 


Welcome to A Wonderful Wednesday Linky Party #197!! This week we have chosen some great St. Patrick Day ideas and Spring decor projects and always some delicious recipes. And now we are ready for you to share your blog with us, Linky Parties & Giveaways are all welcome! We hope you will visit our hostesses and comment! We appreciate your visit today, let us know in comments if you are following us so we can follow you back!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ Our Party Banner is here if you would like to share» Link « !! If you missed last week you can see them here» Last Week Features ❢:❢ And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source ❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: [...]
WOnderful-Wednesday-Linky-Party-197 Our-omhgww-Hostesses.

 Karren Haller // Oh My Heartsie Girl ebates Is Now Rakuten | Receive a Percentage Back Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramDivider 989321gyey13hzit
♥ Indah Nuria Savitri // My Purple World Happy Wedding Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit
♥ Clearissa Coward // Command Center Organized Paper Files-Friday’s Quick Tip Week #4 Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzit
♥ Suzan White // Country Crafting Lazy Day Oatmeal Cake Twitter | Instagram | Facebook Pinterest 
Divider 989321gyey13hzitBest Picks from last weeks party
Marilyns-Treats-Green-Velvet-Cupcakes 

Feature Was Chosen by Suzan White // Country Crafts Green Velvet Cupcakes // Marilyns Treats
A-Farmhouse-Tiered-Tray-Amys-Creative-Pursuits-All-Things-purchased-from-Hobby-Lobby 

Feature Was Chosen by Kasey // My Crafty Zoo A Farmhouse Tiered Tray // Amys Creative Pursuits All Things purchased from Hobby LobbySpring-Coastal-Picture-Ledge-For-Spring-Comfort-Spring.

Feature Was Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Spring Coastal Picture Ledge For Spring // Comfort Spring
 St-Patricks-Day-Wreath-Flowers-Vignette-Across-The-Blvd 

Feature Was Chosen by Alice // DIYerfy St Patricks Day Wreath Flowers Vignette // Across The Blvd

St-Patricks-Day-Decor-on-the-Front-Porch-Amy-Senter 

Feature Was Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl St Patricks Day Decor on the Front Porch // Amy Senter
A-Cupcake-Gatefold-Greeting-Card-by-Paper-Seedlings 

Feature Was Chosen by Indah Nuria // My Purple World Create This Cupcake Gatefold Greeting Card // Paper Seedlings
How-To-Make-a-Banana-Split-Cake-Claire-Justine-OXOX 

Feature Was Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl How To Make a Banana Split Cake// Claire Justine OXOX

Fashion-and-Beauty-Feature. 

Live-Laugh-Love-To-Shop-Beauty-Tips-and-Highlights-From-A-Fashion-Blogger

But Now......Lets Party....

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter




26 comments:

  1. Ituu poto di ikon kota tercintakuu, gitu deh padahal ku dadah2 dari motor, ga lihat hahhaa..
    Ahh, buat Mama Bo sehat selalu yaa, next perjalanan Pontianak semoga dilancarkan dan membawa manfaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya Teeh, itu ikon kota kita tercintaa..
      Kalau tau di sana ada Mbak Indah, saya juga ikut dadah-dadah, deh! :))

      Delete
    2. Lhaa...ako gak mao ketinggalan...
      **ikutan dadah dadah...ahoooiii, kak Indaaaa~

      Delete
  2. Wah, Pontianak kayanya sekarang lebih asri ya mba, dulu pas masih single aku pernah kesana panasnya ampun deh, hehehe namanya juga kota khatulistiwa ya mba hihi. Goodluck with your assignments and exams for your kids too

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya panas tapi orang-orangnya kok pada putih-putih dan mulus ya mbak?

      Delete
  3. I wish you good luck, mbak

    My sons are also doing their mid semester tests now.

    Plus my second son is preparing for a math competition this week.

    ReplyDelete
    Replies
    1. My son already finished his mid test last week. Now we have many spare time to play together at house. ;)

      Delete
  4. Sehat selalu untuk semua, ya. Terutama untuk Abang Bo yang akan segera mengikuti ujian akhir. Semoga hasilnyasesuai harapan. Aamiin

    ReplyDelete
  5. Stay Safe and health ya Mbak.. moga anak-anak juga bisa lulus ujiannya.
    btw, jadi penasaran dengan Banana Split Cake, lagi senang ngebaking lagi ini :D

    ReplyDelete
  6. Corona virus ini pasti berpengaruh banget buat dirimu yg sering bepergian ya mbak. Semoga selalu sehat. Good luck for the exams, kids.

    ReplyDelete
  7. Seruuu bgt bisa liburan ama buah hati ya Mba Indaaahh.
    Enjoyy! dan sehat2 selalu yaa

    ReplyDelete
  8. Mbk Indah, kalau sudah di sini palm oil plantation jangan lupa dishare yak, penasaran sm pemandangan dan suasana kayak gimana. Makasih sebelumnya Mbk dan sehat2 selali aamiin

    ReplyDelete
  9. Salah satu kota yang pengen aku dtaangin tuh Pontianak. Ntar tulis ya mba tempat asik yang dikunjungi zerta kulinernyaa

    ReplyDelete
  10. Selalu suka sama postingan mbak Indah. Keep healthy ya mbak dan keluarga karena virus korona sudah mewabah ke tanah air.

    ReplyDelete
  11. Sudah lama tidak ke Pontianak mbak Indah. Dulu sering banget main ke kota ini, btw jaga kesehatan terus ya mbak dan juga anak-anak.

    ReplyDelete
  12. Ada rencana kunjungan kerja ke Pontianak yaa... Katanya sih sana panasnya melebihi Semarang, tapi aku pengin juga bisa ke sana lhooo..

    ReplyDelete
  13. Tetap jaga kesehatan dan semangat melakukan kunjungan kerja! Ponakanku juga mulai tes kemarin. Sekarang sudah santai

    ReplyDelete
  14. Me too.
    Quite busy but of course there are #SoMarchFun as well!
    Have a nice trip to Pontianak, Sis!

    ReplyDelete
  15. Have a nice trip to Pontianak, mbak.. Stay safe juga yaa.. Jaga kesehatan. Semoga kita semua selalu diparingi sehat. Aamiin

    ReplyDelete
  16. Bekasi juga punya patung Bambu runcing, ga mau foto di sini mbak? Hehehe eh aku yg harus ke pontianak Kali ya

    ReplyDelete
  17. Pontianak kota yang pengen aku kunjungi mbak next traveling lagi nabung dulu hehe.. sehat selalu mbak Indah ��

    ReplyDelete
  18. Sehat selalu ya mba agak ngeri juga yah dengan virun Corona ini merebak bagai lesatan panah cepet banget :( sampe Tom Hanks kena huhuhu

    ReplyDelete
  19. Berpengaruh juga ke beberapa tugas kedinasan ya mbak :(
    Ya Allah moga wabah virus ini lekas berlalu yaa. Wah lagi liburan ke Pontianak sekeluarga kah?

    ReplyDelete
  20. Semangat mba Indah kerjanya, jangan lupa selalu jaga kesehatan ya disana. Btw doakan aku ya semoga bisa ke Pontianak juga sama keluarga.

    ReplyDelete
  21. Seneng banget liat kak Indah jalan bareng anak-anak ke Bandung sama Pontianak.
    Have a safe trip, kaka.
    Semoga sehat dan sehat selalu.

    ReplyDelete
  22. Hopefully your days have become less stressful! And good luck to your son on his exams!

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘