Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends

Happy holiday...
Wishing you all a great week and welcome back!

This week has been packed with works and kids' holiday indeed.
We had a visit from my brother and his daughters as well as my mom, so we have fun, full house. The kids were enjoying some theme parks, watching Toys Story 4 and eating out a lot. I was still bombarded with work but I tried to join them whenever I can.


Cheers from the kiddos..
Btw, we really love Toy Story 4.
It was a very good movie and we love how it ends. 
It's really interesting to see the new characters as well and we all cried when Woody decided to...uups, never mind. No spoiler here!

We got everything ready for the new classes and I sincerely hope the kids will be able to adjust with the new class as well. Obi has been doing very well, being the 3rd highest performing student in her class. Bo is still struggling but he managed to pass the 7th 
grade. All the best kiddos..may the new exciting adventure awaits in the near future.

My kids got so excited with Toy Story 4

And now,  Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends is ready to welcome you all to our weekly party.



Welcome to Wonderful Wednesday!! We always get a head start each week and our Co-Hosts chose from the previous week's links and we have gone overboard by featuring 9 blogs on week #163!! I am sure that you will find it both fun and interesting to meet and make friends with bloggers through our party and we appreciate your visit today!

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ We would love if you would post our Party Banner or this » Link « on your site for others to enjoy the party each week! And if you looking for something special from last week, you Can See Last Week Features ❢:❢ We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts, your home, home ideas, and decor plus Linky Parties & Giveaways are all Ok! And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source  

:❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢:
 


Indah Nuria Savitri // My Purple World Istanbul in Colors Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit


Suzan White // Country Crafting Candles Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitDIYerfy 5-21


Debbies Dabble Blog A stroll around the yard

Feature Chosen by Host Karren // Oh My Heartsie Girl Debbie's Dabble Blog //A stroll around the yard

Apple Street Cottage A Walk Around The Garden

Feature Chosen by Co-Host Suzan White // Country Crafting The Apple Street Cottage // A Walk Around the Gardens 

Treat N Trick Pizza Dough Apple Hand Pies

Feature Chosen By Co-Host Indah Nuria Savitri // My Purple World Treat N Trick // Yeast Free Pizza Dough Apple Hand Pies Mama of Many Blessings Summer Sensory Bin

Feature Chosen by Co-Host Alice // DIYerfy Mama of Many Blessings //Summer Sensory Bin My Hubbard Home An Uncontrived Vignette

Feature Chosen by Co-Host Clearissa Coward // ClearissaCoward.com My Hubbard Home // An Uncontrived Vignette

Country Crafting Making Candles at Home

Feature Chosen by Kaycee Mason Co-Host // My Crafty Zoo Country Crafting // Making Candles at Home

Farm Girl Reformed School Organization Notebook For Parents

Farm Girl Reformed // Get Organized For the School Year // School Organization Notebook For Parents

Mandatory Mooch Watermelon Krispies Slices

Feature Chosen by Host Karren // Oh My Heartsie Girl Mandatory Mooch // Watermelon Krispies Slices Oh My Heartsie Girls Special Fashion FeatureThe Style Safari polka-dot-oversize-bow-dress

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Style Safari // A Quick Redesigned Polka Dot Oversize Bow Dress

But Now......Lets Party...
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

35 comments:

  1. Sepupu Obi yang cewe satu itu yang waktu itu aku ketemu di Lampung sama mamanya Mbak Indah bukan?

    ReplyDelete
  2. Wah seru nih nonton. Belom kesampaian deh aku sama anak-anak nonton film Toy Story 4. Semoga bisa segeraaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toys Story ini film yang ever lasting deh. Anak-anak gak pernah bosen nontonnya. Hepi banget mereka saat tahu ada yang barunya.

      Delete
  3. ungu warna kesukaanku nih .. aku mau juga nonton toy story 4 tapi blom kesampean..

    ReplyDelete
  4. aku belum nonton Toy Story 4, padahal aku ngefans banget sama Toy Story 1-3 nya, ceritanya alwaysss bagusssss

    ReplyDelete
  5. Cerita tentang pengembaraan sebuah mainan yang melihat betapa luasnya dunia,selalu menyenangkan, bikin gembira

    ReplyDelete
  6. Wah senang ya anak2 libur bersama sepupu.. Hm jadi penasaran juga nih dg Toystory 4

    ReplyDelete
  7. Wah, udah nonton toys story 4 aja ya. Pasti senang nih anak-anak. Liburan yang teramat menyenangkan pastinya hehehe

    ReplyDelete
  8. Aku juga mupeeengggg nonton Toys Storyyy
    Tapi ini anakku lagi hectic persiapan LOS (Layanan Orientasi Siswa)
    Jadiii, ya sudahlaaahhhh
    --bukanbocahbiasa(dot)com--

    ReplyDelete
  9. Itu Bo kan ya yang paling tinggi? Toy Story masih jadi salah satu animasi favorit buat saya

    ReplyDelete
  10. Unfortunately I haven't watched Toy Story 4 and at several theaters in Jakarta Toy Story 4 already not played

    ReplyDelete
  11. Senengnya ya bisa jalan2 sekeluarga dan bisa nonton film toys story 4 bersama anak

    ReplyDelete
  12. Baca review Toy Story bikin pengen nonton, cuma belum ada kesempatannya. Aku ngikutin juga tuh mam sejak awal. Senengnya bisa berlibur bersama keluarga..

    ReplyDelete
  13. Happy weekend, kak..
    Senang sekali anak-anak bisa sehat dan belajar dengan baik.

    Kalo uda masuk usia-usia "hampir" remaja gitu...uda jarang hang out bareng orangtuanya kali yaa, kak..

    ReplyDelete
  14. Aku belom nonton Toy Story 4 nih, mbak. Wahhhh, jadi keracun pengen nonton juga setelah lihat keseruan mbak bareng keluarga nonton bareng. :)

    ReplyDelete
  15. Senangnya bisa nobton sama-sama ya kak. Aku belum nonton toys story nih soale ga sempat huhu.

    ReplyDelete
  16. waaah asik banget nih udah nonton toys story mbak, aku penasaran banget pengen nonton ini dari sebelum keluar filmnya, tapi sampe sekarang malah belum nonton hehehehe

    ReplyDelete
  17. aku belum pernah nonton tiy story lagi nih mbak setelah nonotn sewaktu kecil hahaha seru ya kayaknya ngajak anakku

    ReplyDelete
  18. aku belum nonton toy story, masih nontonin film yang lain dlu. jadi kepo ih pada banyak yg bilang bagus

    ReplyDelete
  19. Nonton Toys story emang seru ya. Nonton film yang aku dan anak-anak emang suka banget. Apalagi ada tokoh yang baru ya

    ReplyDelete
  20. Definitely happy can spent quality time dengan buah hati dan keluarga ya mbak, aku belum nonton toy story nih jadi pengen nonton

    ReplyDelete
  21. Tampaknya pada hepi banget ya Mam jalan2 bareng gini. Apalagi nonton Toy Story yang tentunya ceritanya oke banget. Penasaran loh Woody ngapain tuuuhh.

    ReplyDelete
  22. Happy banget ya quality time bareng keluarga ya mbak, aku belum nonton nih Toy Story ya, jadi penasaran nih

    ReplyDelete
  23. Aku kemarin nggak sempat lihat toy story 4 , pas kebetulan belum ada yg bisa dititipin si bayik niih �� ngelihat via laptop aja deh nanti hihi

    ReplyDelete
  24. AKu malah belum sempat nonton Toy Story, semua yang udah nonton bilang bagus. harus buru2 disempetin nih :)

    ReplyDelete
  25. wah iya ya, minggu ini anak-anak sudah mulai masuk sekolah, kembali ke rutinitas semoga semangat lagi ya mamabo.

    ReplyDelete
  26. Bo beda 2 tahun lebih muda dari Hawna berarti ya mama bo.

    ReplyDelete
  27. Obi keren sangat ih, bajunya harajuku style gitu. Suka deh liatnya

    ReplyDelete
  28. Di Pekalongan ini belum tayang-tayang, bolak balik cek jadwal XXI-nya.
    seru pastinya Toys4 ini ya Mba, suami ngajak nonton terus wkwkwk

    ReplyDelete
  29. I want to watch Toy Story 4, but last vacation, my husband had quite a lot of work. So, we have to be a little patient. :)

    ReplyDelete
  30. Aku beloman juga nonton Toy Story 4 ini mba Indah, padahal udah ngayal2 banget buat nonton ini segera.

    ReplyDelete
  31. Seru ya bisa traveling barengan sama orang-orang tersayang, bonding pun jadi lebih kuat

    ReplyDelete
  32. Toy Story jadi film favorit anak-anak dari 1-3, dan seru banget udah keluar yang keempat dengan banyak karakter baru yang bikin film ini makin asyik ditonton

    ReplyDelete
  33. Anakku suka banget sama Toy Story nih, kemarin juga nonton Toy Story 4 ini sama ayahnya, seneng banget dia katanya banyak karakter baru.

    ReplyDelete
  34. Anak anakku blm pernah kenal sama tiy story 2 gini mbaa.. hehe.. padahal kalau kenal bakalan seneng banget

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘