Winter Blue Sky

After the storm, NYC is rather nice and warm. At least no more sub zero temperature, although today we have wet  snow shower again.

We managed to walk every morning to school this week and this is what we captured along the road.

And winter blue sky is beautiful :).

blue sky...

We walked under the Long Island Railway Road (LIRR) on the way home. 
And I found this lovely corner. Love it :)

under the railroad..

look at all those branches...


Join us on Skywatch Friday and enjoy the sky from many corners of the world.


36 comments:

  1. Aku belum pernah ngerasain winter Mba.. Pastinya dingin banget ya.. Foto yang ada ranting kering itu keren Mba.. Aku suka dgn foto2 kayak gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. winter dingin dengan berbagai perbedaan derajat mba..yang pasti setelah musim gugur, pohon-pohon rata-rata tidak berdaun seperti ini :)

      Delete
  2. Foto yang terakhir, fotonya keren. Itu gedung kayak gedung sekolah-sekolah. Tapi, entah apa gue yang salah liat apa emang sok tau. Hahaha

    ReplyDelete
  3. Langit birunya cantik banget. Bangunannya juga terlihat unik :)

    ReplyDelete
  4. fotonya cantik2 tapi gak ngerti bahasa inggris .

    ReplyDelete
  5. Pingin banget bisa kesana..
    Cita2 nnt kalo udah kerja pingin liburan ke eropa di musim winter.. pingin ngerasain salju. Haha

    ReplyDelete
  6. Those branches are so neat! I love walking under bridges. Some have neat tags on them to. Other tags are not so cool.

    Sorry I haven't been around to comment. That day I lost power I was so behind on a WW that I just didn't do it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love the branches as well, Alissa. No worries..I took some time off as well because of the works

      Delete
  7. Fotonya cakep-cakep deh, Mbak. Sukaaaa

    ReplyDelete
  8. Awesome this picture hehe,
    I like you picture..

    ReplyDelete
  9. aku memperhatikan pohonnya kok seperti itu ya, mirip pohon yang mau mati. Itu namanya pohon apa ?

    ReplyDelete
  10. winter sky is so blue

    ReplyDelete
  11. Setuju sama Mbak Rita, suka dengan foto yang ada ranting kering itu. Keren :)

    ReplyDelete
  12. We are getting that icky wet snow again here, but the blue skies do wash away the winter blues a little. I do love those branches on the rr!

    ReplyDelete
  13. Gak kebayang kalau saya harus merasakan winter, minyak kayu putih bakal cepat abisss.. xixixi.. ndeso..

    ReplyDelete
  14. Suka banget fotonya. Mbak Indah doain aku nyusul ke sana ya :)

    ReplyDelete
  15. Winter can be so pretty sometimes, huh? Love your photos.

    ReplyDelete
  16. What a preety blue sky... I wish i can go there someday ^^

    ReplyDelete
  17. Kangen banget sama beautiful blue sky yg kadang ada garis putih bekas dilewati pesawat...

    ReplyDelete
  18. Itu sekolahnya Bo et Obi kah? Keren keren ya di sana bentuk bangunannya. Sekolahan aja fotogenik :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau dong di fotoin suasana sekolahnya bo & Obi

      Delete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!