Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends



Are you ready for the 'new normal'?
Well, ready or not, here it comes!

We have been advised that the new normal will soon be implemented and we will soon resume our activities under new health protocol and arrangement. Flyers have been prepared and disseminated as well. I sincerely hope we are ready for it and work it out as well




Well, we are in the discussion of returning back to our office pretty soon. I am also planning to take the rapid test to double check how things are. Wish me luck! And us all as well!

I just wanted to let you know our party will be running from Monday through Sunday, so anytime you have something new to share, stop back by and add your links to the linky!! 

We appreciate your visit today, let us know in comments if you are following us so we can follow you back! So now we are ready for you to share your blog with us, Linky Parties & Giveaways are all welcome! 

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

We hope you will visit our hostess's features and leave comments as well!

Oh-My-Heartsie-Girls-Wonderful-Wednesday-FeaturesWonderful-Wednesday-HostsOh-My-Heartsie-Girls-Hostess-Features
❢❢ We would love to have your share our Party Banner If you missed last week you can see them here» Last Week Features ❢:❢ And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢:[...] 

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Summer Cash Giveaway Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramDivider 989321gyey13hzit♥ 
Indah Nuria Savitri // My Purple World Virtual Eid Celebration and Halal Bihalal Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitClearissa Coward // Command Center Common Spring Cleaning Mistakes To Avoid Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzit Kaycee Mason // My Crafty Zoo Smoked Paleo Deviled Eggs Twitter | Instagram | Facebook | PinterestDivider 989321gyey13hzit♥ 
Suzan White // Country Crafting Nancy-C-Chocolate-Chip-confetti-brownies 

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Nancy C // Chocolate Chip confetti brownies

Painted-Aprong-Hibiscus-in-a-blue-pot. 

Feature Chosen by Suzan White // Country crafting Painted Apron Hibiscus in a blue pot

Marilyns-Treats-Meal-Plan-101-And-Why-You-Need-To-Do-It. 

Feature Chosen by Indah Nuria // My Purple World Marilyns Treats Meal-Plan-101-And-Why-You-Need-To-Do-It

Dabbling-and-Decorating-Outdoor-Grilling-Station 

Feature Chosen by Clearissa Coward // Clearissa Coward's Command Center Dabbling and Decorating // Outdoor Grilling Station
Debbie-Dabble-Memorial-Day-Front-Porch-2020-Planting-never-stops-at-Debbies-Townhome 

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Debbie Dabble // Memorial Day Front Porch // Planting never stops at Debbies Townhome

Kiku-orner-DIY-Beeswax-Lotion-Bars 

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Kiku Corner DIY Beeswax- Lotion-Bars Oh My Heartsie Girls Special Fashion FeatureShellby-on-The-Edge-What-to-Wear-to-a-Spring-Birthday-Party-Your-Own-Twist


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Shelby on The Edge // What to Wear to a Spring Birthday Party & Your Own Twist

But Now Lets Party...

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

20 comments:

  1. siap nggak siap kita harus siap ya mbak :) semoga kita bisa melewati new normal ini dengan baik ya

    ReplyDelete
  2. Harus siap sih semoga semua bisa memahami apa arti new normal seharusnya ya mbak

    ReplyDelete
  3. Love all your posts- so uplifting:) Please come to my blog if you can for my Friday Link up- Thanks:)

    ReplyDelete
  4. I am not loving this new normal, but I do understand why it is necessary going forward. Here's hoping we can find a vaccine soon!

    ReplyDelete
  5. Siap gak siap. Mau gak mau kita harus hadapi New Normal ini. Semoga vaksin untuk pandemi ini segera tercipta.

    ReplyDelete
  6. aku berpikiran kalo new normal ini malah semacam kayak mengembalikan kita semua ke kebiasaan yang mendasar

    ReplyDelete
  7. Aku termasuk yang kuatir dengan the new normal. Kuatirnya lebih ke orang-orang yang nggak memerhatikan protokol ketika mereka beraktivitas di luar rumah. Semoga pandemi ini cepat berakhir dan vaksinnya bisa segera ditemukan. aamiin

    ReplyDelete
  8. New normal jg ga bisa seenaknya lgsg bebas keluar. Takutnya malah jadi cluster baru.

    ReplyDelete
  9. Harus siap segalanya nih, bener2 segala hal musti diperhatikan . Semoga kita bisa melewati ini semuaaa mbak, sehat selaluuu.

    ReplyDelete
  10. Aku sendiri untuk belanja memang sudah dengan settingan itu dan mulai terbiasa, tapi tanpa sarung tangan nih....harus banget ya sarung tangan?

    ReplyDelete
  11. Untuk aku yang demen belanja ke supermarket, sudah melakukan semuanya. Awalnya aku pakai sarung tangan tapi belakangan sudah males, hehehehee... Dan aku lebih memilih ke supermarket yang tidak terlalu ramai.

    ReplyDelete
  12. Duh siap atau ga siap kayaknya kita wajib siap nih untuk menjalani New Normal ini semoga semuanya lekas membaik dan normal kembali yaa

    ReplyDelete
  13. Semoga daya tahan tubuh kita selalu kuat, minum vitamin dan jaga pola makan yg sehat, olahraga juga yg teratur

    ReplyDelete
  14. Jadi ingat silaturahmi kemarin malem bareng sahabat-sahabat KEB.
    Aku suka sekali penjelasan kak Indah.
    Dan tulisan ini makin mengingatkanku.

    Haturnuhun, kak Indah.

    ReplyDelete
  15. Honestly, i'm so sad. 'New Normal' cukup berat kalo aku pikirkan. Tapi semoga kita semua bisa beradaptasi dengan baik

    ReplyDelete
  16. Ready or not here it comes! Harus siap ya mbak menghadapi the new normal. Semoga kita selalu diberikan kesehatan yaaa.

    ReplyDelete
  17. I think we have to ready Mba Indah to facing this new situation. hope everything will be better and stay safe and just follow the protocol and arrangement from the government

    ReplyDelete
  18. Semakin salut buat masyarakat Indonesia karena bisa melewati ujian pandemi, sampai dengan tahap new normal. Sekarang kemana-mana harus siap sedia dan jaga kesehatan serta kebersihan. Terima kasih sudah diingatkan mba Indah.

    ReplyDelete
  19. I wish the US would take the new normal more seriously! A few schools here don't know what to do about the fall. Some on FB commented saying, "Leave it how it was." China may have been the place where this started, but they sure are being smart about how the deal with it!

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘