WW: Strolling around Havana, Cuba


welcome to Havana, Cuba

Here comes another #throwback edition  of my trip to Havana, Cuba, back in 2018.
I have shared some stories here but obviously not all and let's have a little virtual visit through my photos and videos here.

let's take a ride..

I have to say my trip to Havana, Cuba, is unforgettable.

Not only that I came here with my little sister in crime, Erma, but Havana itself is an amazing city. Every part and every corner of this city is telling you stories. Colorful stories.
I love it!



the vintage drug store

part of the history


The Holy Koran that I saw in one of the mosque in Havana, Cuba



I love pink too!

my dearest Erma

want some?

I have to say my adventure in Cuba is way too short!
I will be more than happy to go back there.
Check out more stories abut : 5 Great Things To Do in Havana, Cuba
You can have more insights from my videos on Cuba as well



Or if you want to go to the beach in Havana, Cuba, you can also enjoy that in my video here


Wishing you all a wonderful week ahead and stay healthy, happy and safe!
Don't forget to stay at home, only go out for urgent matters, and implement social and physical distancing

Join us on (almost) Wordless Wednesday by clicking here and enjoy the link party

22 comments:

  1. I love their cobble stone streets! I miss that in Savannah, GA. Nothing like that here.

    ReplyDelete
  2. I would so love to visit Cuba- on my. There's so much history- on my bucket list!!

    ReplyDelete
  3. aku suka liat semua detil foto yang berhasil dirimu jepret mama bo... bagus bagus semua

    ReplyDelete
  4. Uwoowwww begini kuba asli nya ya mak. Langsung inget itu lagu aq nya mak .. Hehhe

    ReplyDelete
  5. aku suka jepretan mbak Indah, detilnya selalu dapet :) btw salfok sama instaxnya, suka jepret2 pake instax juga mbak?

    ReplyDelete
  6. Jadi pengen nyanyik dulu

    Havana..Havana..Nananna..Nannana..
    sambil joged..

    Ahh sudut Cuba yang dipoto keren nih, jadi pengen ootd di mobil mpink tuuh.

    ReplyDelete
  7. Havana oh nana. Hahhaa
    Duh jadi pengen nyantai. Dan liat tulisan ini berasa banget pengen menikmati waktu berlibur ya mbaa

    ReplyDelete
  8. Foto-fotonya keren mbak...anglenya dapat. Aku yang belum pernah ke LN berasa ikut merasakan ada di sana setiap membaca tulisan mbak Indah....seneng banget ya bisa ke Havana...

    ReplyDelete
  9. Foto yang ketiga saya suka. Kayaknya bersih lokasinya ya, Mbak? Enak gitu jalan-jalan sore di sana :)

    ReplyDelete
  10. Hi me again! Just letting you know that I also have a Link up Party! Every Friday! Would love it if you came to link up your blog posts! Thanks:)

    ReplyDelete
  11. Waah seru banget jalan-jalannya udah sampe Cuba dan mengejutkan juga di sana ada Al Quran, bukannya negeri komunis ya?

    ReplyDelete
  12. Ikutan jalan jalan ke Havana cuba akunya mbak.. disana terlihat nyaman banget ya.. cuacanya juga cerah dan banyak jalan jalan yang sayang banget jika tidak dinikmatinya sambil foto foto ya mbak..

    ReplyDelete
  13. wah, jadi inget drama koreanya song hye kyo dan park bo gum, hehehe
    Pasti seru banget main di sana ya, kotanya cantiikk

    ReplyDelete
  14. wohooo~
    Cakep banget kak Indah.
    Vintage abiiisss...

    Aku jadi inget Song Hye Kyo sama Park Bogum di drama Encounter niih...

    ReplyDelete
  15. Perjalanan ke Cuba pastinya menyenangkan banget lihat kota sederhana dan cantik. Btw aku suka sama instax nya apalagi warna ungu cute banget mbak.

    ReplyDelete
  16. Wah udah berapa bulan nih paspornya nganggur ya mbak :) semoga pandemi segera berakhir jadi bisa dipakai lagi. Aku naksir kameranya

    ReplyDelete
  17. Cakep banget ya mba Quba 😍 semoga segera berakhir pandeminya bjar bisa traveling lagi

    ReplyDelete
  18. wow Kuba! Jadi inget film fast furious ke berapa itu ya, settingnya di Kuba dan keren banget emang sih yaa.. kota2 tua gituu

    ReplyDelete
  19. Kuba sepertinya menyenangkan ya mba, btw jadi inget drakor apa gt ya yang di Kuba dia menampilkan tarian khas Kuba gitu deh, unik dan asyik banget.

    ReplyDelete
  20. Kenapa kalau baca Cuba gitu pikiranku langsung ke film-film kartel itu ya mam :) Kebanyakan nonton film gangster lah aku ini.

    ReplyDelete
  21. Now I will have to add Cuba to my bucket list!

    so many countries yet to visit, so little time!

    When I grow up, I want to be you!

    ReplyDelete
  22. We had a trip booked in 2019, but then travel from the US cruise ships were banned and we had to cancel. I am so upset we never made it there, but I have really enjoyed getting a taste through your post today. The beach looks so clean and inviting! And those classic cars are a huge part of Cuba's charm.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘