Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Here we go again with Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends!

This week I have been 'trapped' in meetings LOL.
Well, beginning-of-the-year coordination, working lunches and endless deadlines are to blame but I do enjoy meeting new counterparts.  


Then we have the annual press statement of my minister, together with the Ministry's expo.
My division had its own booth and we showcased Saga Multilateral, Indonesia's super heroes in multilateral affairs.  

We have 6 heroes depicting main responsibilities of on, among others, human rights and humanitarian, international peace and disarmament, economy and environmental protection,  civilisation, intellectual property rights  as well as the secretariat general handling Indonesia's candidacy in more than 240 international organisations. 

Adil, one of our heroes and true partner for diversity, development and social  justice

Those super heroes come in colourful cartoons and infographic, pretty much what millennials love. We do it in order to ensure that everyone understands the visions, missions and activities that we have. It was a great event and we won the 2nd place of favorite booth!





I look forward to 



Kicking off the New Year with a New Look and 11 New Co-Hostesses we are so excited to have our party hosted on 11 blogs and with so many hostesses, we are hosting 2 Parties so all our Hostesses are featured. We hope you will take a minute to visit Party 2 to say hello You Can Check It Out Here We Hope You Enjoy The Party, Let Us Know In Comments! We do hope that you will get to know our hostesses by visiting their blogs and follow.
Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday

Find Us On Instagram with Hashtag #omhgww tag a friend to share Check It Out On Instagram

We would love to have you add our banner to your blog ! :) But it is NOT mandatory. Oh My Heartsie Girls WW 650 x 635

 

Indah Nuria Savitri // My Purple World Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram




Michelle aka Naila Moon // Musings & Merriment with Michelle Twitter | Instagram


: Be Notified When This Party Starts Each Week⇒ Click HereUnsubscribe Anytime: We Thank you!!
Master Pieces of My Life Through The Seasons With My Green Bottle Collection


The Scrap Shoppe Dressed Up Desk Organizer

The Scrap Shoppe // Dressed Up Desk Organizer

Fresh Vintage by Lisa Easy Valentine Gift Bage Banners

Fresh Vintage by Lisa // Easy Valentine Gift Bage Banners
Jennifer Lambert Home Workout Inspiration

Jennifer Lambert // Home Workout Inspiration
Shelbee On The Edge Aligning My Chakras

Shelbee On The Edge // Aligning My Chakras
Gods Growing Garden Chocolarte Orange Lindt Lava Cake

Gods Growing Garden // Chocolate Orange Lindt Lava Cake
Create With Joy Flourless Chocolate Torte

Create With Joy // Flourless Chocolate Torte
 

But Now......Lets Party....

28 comments:

  1. selalu ada inspirasi baru abis baca blog mu mba, ini aku langsung meluncur ke home work out inspiration, secara lg brusaha teratur olahraga di rumah lagi ;p

    ReplyDelete
  2. Love your visuals! Congrats on your second place win :)

    ReplyDelete
  3. Ini yang punya ide kreatif banget, baru kali ini lihat kementerian yang bikin momen dan pakai Hero segala. Jadi lebih menarik untuk dibaca ya mbk kalo informasi dijadiin infografis, apalagi versi kartun.. Suka banget

    ReplyDelete
  4. Kece banget idenya mbk, pakai ala superhero gitu. Kalau seperti ini, disertai dg infografis yg informatif insyaAllah informasi yang ingin disampaikan bakal mudah dimengerti dan berkesan pastinya. Cakep euy, kreatif

    ReplyDelete
  5. Badayy, memang kalau ada hero2 gitu dan infografis dibuat semenarik mungkin orang cenderung mudah mencerna dan tertarik

    ReplyDelete
  6. Wah, kudet ni saya. Baru tahu ni Mbak kalau kita punya superhero seperti ini. Keren bin kreatif ya. Cara komunikatif yang asyik nih...

    ReplyDelete
  7. Jadi ada temannya Naruto dkk ya ini Mbak? Heheh. Sukses ya Mbak untuk expo nya :)
    Anyway, ini bakalan ada kartunnya dan tayang di TV juga ya Mbak?

    ReplyDelete
  8. Wah mba, aku kagum banget dengan desain dan visualisasinya! Dari hape gak gitu kelihatan nih, "ADIL" itu jargonnya kah? Mantab betul!

    ReplyDelete
  9. Keren mba disain gambarnya.
    Terlebih sosok adil sang pejuang HAM dan kemanusiaan.
    Kaum milenial zaman now emang suka banget dengan infografis, lebih bisa dengan mudah dimengerti :)

    ReplyDelete
  10. Wah kreatif bangeet mba, sukses ya Buat exponya :)

    ReplyDelete
  11. Aku suka main ke blogmu sejak lama mba, karena dinamis, serasa di ajak ke berbagai nuansa, warna hidup.
    Infografis banyak dimainkan anak millennial ya mba, mengungkapkan ide lewat media digital

    ReplyDelete
  12. Keren yak idenya, membumi gitu, paham kalau superhero banyak penggemarnya pesan bs diterima dgn lbh mudah n luas

    ReplyDelete
  13. Wah ada Saga di booth di pameran yang mba Indah ceritakan di WAG ya. Sayangnya jauh sih, andai waktu itu sedang di Jakarta pasti sempetin datang ke lokasi pameran

    ReplyDelete
  14. Ini mah bener2 party mba. Haha. Banyak.banget foto makanan di poatingan ini
    .

    ReplyDelete
  15. Idenya kreatif mbaak.. infografisnya juga keren,memang cocok banget kalau targetnya millenial secara mereka suka visual.

    ReplyDelete
  16. Salut banget dengan upaya kemlu untuk menyelipkan animasi sebagai bahasa komunikasi untuk campaign ide, semoga diadopsi kementerian lain

    ReplyDelete
  17. Kok aku jadi membayagkan mbak indah salah satu dari super hero itu ya, jadi tokohnya mbak indah namanya siapa?

    ReplyDelete
  18. Ini keren inovasinya ya mba jd mudah diingat klo pakai tokoh animasi, unik banget deh idenya

    ReplyDelete
  19. Woohho~
    It's so amazing.

    Actually,
    I had been done read a book about enterpreunership.
    And one of the enterpreneur was artist that work with the creativity making a character, especially Indonesian character who is so...thick with the tradition, isn't it?

    And
    I read mba Inda's blog.

    Woow~

    ReplyDelete
  20. Karakternya lucu2 mbak :D Kreatif yang bikin. Ini kalau dikomikkan atau bahkan dibikin animasinya lalu diperkenalkan ke anak2 mungkin bisa bikin anak2 lbh mencintainya negaranya kali ya? Siapa tau... :D Anak2 cepet belajar dr kartun2 gtu soalnya :D

    ReplyDelete
  21. Idenya keren mba dan karakternya juga lucu2 deh.
    Bikin orang tertarik pasti ini sih :)

    ReplyDelete
  22. Dari hape jadi ga maksimal nih lihatnya hehehe tapi pasti keren nih mb Ibdah, kreatif

    ReplyDelete
  23. Nomor dua aja kayak gini kerennya, apalagi yang nomor satu. Itu karakter ADIL nya Ya Allah gagah perkasa. Boleh kah dibungkus pulang?

    ReplyDelete
  24. keren animasinya, Mba. Dan kebanyakan orang memang akan lebih cepat ingat gambar sih yaa daripada tulisan, jadi pake metode animasi gini emang jadi salah satu cara agar pesan yang ingin disampaikan itu lebih cepat diterima :)

    ReplyDelete
  25. Ya ampun hahahha idenya keren ini direalisasikan. Dann itu aku kok suka sama gambar-gambarnya. Mba indah kalo jadi superhero mau jadi apa hehehhe penasaran

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘