Wonderful Wednesday with My Purple World and Oh My Heartsie Girls

Hello again, dear friends.


Here comes another post of Wonderful Wednesday with My Purple World and Oh My Heartsie Girls.

Welcome to Jogjakarta..

I finally stay in Jakarta for quite some times after traveling around to several cities in Indonesia for my works. In 2 weeks, I was visiting Bali,  Ambon, and Jogjakarta back to back. I was so excited because those were wonderful cities in my beloved Indonesia.


Enjoying Prambanan Temple with my Duka Luruh top from Lulu Lutfi Labibi

Last week I spent my weekend and weekdays in Jogjakarta, attending Asia - Europe Meeting Seminar and flew back to Jakarta on Thursday night to catch UN Day Celebration 2018 in Jakarta on Friday. 


We had sooo much fun during the celebration as my Minister opened the event which was followed by talk show with some inspiring panelists, like Didiet Maulana, a prominent Ikat designer; Tasya Kamila, young singer and environmentalist; Donald Santoso, a wheelchair basket ball player; as well Dwi Andayani, the founder of 1001buku.com, an activist on children's rights and reading.

It was really a tiring, yet rewarding week.
How's your week, by the way?
Tell me while you're enjoying our link party on Wonderful Wednesday with My Purple World and Oh My Heartsie Girls.


OMHGWW Weekly Linkup

Welcome To Our Weekly Linkup!! Find Us On Instagram with Hashtag #omhgww Bloggers are some of the most Inspiring people we know and make our parties special!!!

Please join me in praying for those that are affected by the fires and shooting in California, whose families have lost loved ones, and for the firefighters and responders in trying to put out this a terrible fire, that they will be safe. 

Tweet "On This Day We Thank All Veterans That Have Served Our Country! Thank a Veteran Today"
Thank all for joining us! Linky Parties are an opportunity for us to feature other #Bloggers and #Blogwriters and for you to share what you have going on........your blogs! Oh My Heartsie Girl Weekly Linky Party #omhgww
Please Keep Our Party Growing By Sharing! : Be Notified When This Party Starts Each Week⇒ Click Here You Can Unsubscribe Anytime: We Thank you!!
And Thank you for featuring our banner or a link somewhere on your blog!! :) But it is NOT mandatory. Oh My Heartsie Girls WW 650 x 635

All Features Are Pinned Each Week-And Shared on Social Media!! Our party is on 3 blogs and reaches over 60,000 followers+ over all of our blogs and on social media!! Our Hostesses Share Our Party On Their Blogs~ Hope You Will Visit and Get To Know Them! Oh My Heartsie Girls WW Hostess
His Girls Gather Summit Join in the fun for an Online Seminar

Susan // Susan B. Mead His Girls Gather Summit // Join in the fun for an Online Seminar This Seminar starts Tomorrow Tw | Bl | Fb | In |Pin » Repin From Original



Indah Nuria Savitri // My Purple World Fashion Week in Jakarta I had the opportunity to attend this great fashion show, showcasing the brilliant works of Indonesian designers
Tw | Fb | Pin | In | IN » Repin From Original

Darice Blog A Fall Centerpiece Built with a Tray 

Darice Blog // A Fall Centerpiece Built with a Tray This easy DIY centerpiece tray is the perfect rustic addition to your fall or Thanksgiving table Dizzy Busy and Hungry Banana Bread Just a few basic ingredients and 50 minutes are all it takes to enjoy this delicious treat!

Dizzy Busy and Hungry // Banana Bread Just a few basic ingredients and 50 minutes are all it takes to enjoy this delicious treat! Celebrating Everyday Life Blue And White Fall Door Wreath Jennifer chose her favorite colors of blue to create this wreath for her door

Celebrating Everyday Life // Blue And White Fall Door Wreath Jennifer chose her favorite colors of blue to create this wreath for her door Treat and Trick Date Oatmeal Bars Made with use less sugar and more nutritious ingredients such as fruits, nuts and oat.

Treat and Trick // Date Oatmeal Bars Made with using less sugar and more nutritious ingredients such as fruits, nuts and oat. Tea Cottage Mysteries DIY Green Tea Lip Balm With more natural, healthy ingredients than any lip balm you can buy in the store, your dry lips will be thanking you.

Tea Cottage Mysteries // DIY Green Tea Lip Balm With more natural, healthy ingredients than any lip balm you can buy in the store, your dry lips will be thanking you. Glue Sticks Chocolate Pumpkin Cookies These chocolate pumpkin cookies are chewy, fudgy, and absolutely delicious

Glue Sticks // Chocolate Pumpkin Cookies These chocolate pumpkin cookies are chewy, fudgy, and absolutely delicious   The Kindest Way Green Goddess Soup Nadine makes this soup especially in the fall and winter to boost my immunity and warms from the inside   

Feature Chosen by Indah// My Purple World The Kindest Way // Green Goddess Soup Nadine makes this soup especially in the fall and winter to boost my immunity and warms from the inside. Glue Sticks Polar Bear White Hot Chocolate Make this white hot chocolate recipe with only 4 simple ingredients you probably already have in your kitchen!

Feature Chosen by Indah// My Purple World Glue Sticks // Polar Bear White Hot Chocolate Make this white hot chocolate recipe with only 4 simple ingredients you probably already have in your kitchen! Oh My Heartsie Girls Special Fashion Feature Jodies Touch of Style Wearing Our Floral Prints Why not wear florals to brighten your day, mother nature does 

Jodies Touch of Style // Wearing Our Floral Prints Why not wear florals to brighten your day, mother nature does  


Disclaimer for OMHGWW 

You Are Welcome To Link your DIY Projects, Garden Ideas, Tablescapes Outdoor Decor, Sewing Ideas, Scrapbooking, Paper Crafts, Reviews, Gardening, Favorite Recipes, Decorating Ideas and Crafts, Giveaways or Challenges and Blog Parties are Welcome!!
Pin Your Favorite From Original Source We Only Ask That You Comment and Share The Party Please Tweet Or Your Favorite Social Media
And Thank you! 
But Now......Lets Party....

41 comments:

  1. Wah kece banget pembicara-pembicara talk show-nya Mbak. Btw, aku baru tahu lo kalau Tasya Kamila seorang environmentalist....

    ReplyDelete
  2. mbak keren banget foto di situ dengan Duka Luruh top from Lulu Lutfi Labibi , cocok outfit dan tempatnya. btw pasti seru banget ya ketemu sama orang2 yg sama2 menginspirasi. paling produktif tuh yang 1001 buku dot com

    ReplyDelete
  3. Indonesia banyak wisata yang dapat menarik perhatian tapi sayangnya maaih kurang terexpos ya mba

    ReplyDelete
  4. Netxt week tugas kemana lagi mbak? gak sabar lihat foto2nya lagi. Byw udah berapa meeting mbak? :-D kabuuuur

    ReplyDelete
  5. Wahhh panelis nya ada Tasya Kamila jugaak. Keren nih event yang sering dihadiri mba Indah. Abis ini kemana lagi, mbak?

    ReplyDelete
  6. Nara sumbernya inspiring. Penasaran dengan kisah mereka. Terutama pebasket kursi roda.

    ReplyDelete
  7. Mahakarya orang-orang di masa lampau. Belum ada teknologi canggih. Membayangkan memahat batu satu per satu menjadi rangkaian cerita. Keren!

    ReplyDelete
  8. Aku naksir si Duka Luruh top.. karya-karya Lulu Lutfi Labibi memang selalu keren yaa, detail lipatan-lipatannya itu lho yang jadi signaturenya dia :)

    ReplyDelete
  9. Para panelisnya keren-keren semua! Baidewei, Mba Indah sekarang udah di Indonesia lagi, siap-siap keluar negeri lagi atau malah udah di luar ya? Seneng banget ngeliat Mba Indah bisa menikmati budaya dan keindahan alam yang ada di dunia ini :)

    ReplyDelete
  10. Asik banget nih. Setelah ke Jogjakarta terus ke Jakarta. Ada Tasya Kamila juga ya pas acaranya. Lihat fotonya Mbak Indah di Candi Prambanan maka aku pun ingin sekali ke Candi Prambanan.

    ReplyDelete
  11. Semua narasumbernya keren-keren ya sangat menginspirasi. Btw itu banana bread kayaknya empuk bangetnya keliatan dari teksturnya hehe.

    ReplyDelete
  12. Aku punya foto waktu di prambanan..aku mau share juga ah

    ReplyDelete
  13. Mama Bo semoga sehat terus ya, liat jadwalmu yg padaat gitu bikin aku geleng2 takjuub.

    ReplyDelete
  14. Duka Luruh Top-nya keren banget. Btw, baru tauu aku kalo Tasya Kamila itu aktivis lingkungan yaa

    ReplyDelete
  15. Mama Bo, ke candi Ratu Boko sekalian juga ngga?

    ReplyDelete
  16. Yeee udah sampe JOgja Mba Indah.
    Demen banget ngeliat updatean mba Indah, jadi semangat bikin wishlist jalan-jalan. Jaga kesehatan selalu ya Mba Indah.

    ReplyDelete
  17. Pasti UN Day nya seru banget ya Mbak. Sharingnya pasti bermanfaat banget.

    Anyway fokus ke Luriknya, iihh keren, warnanya cantik gitu :)

    ReplyDelete
  18. sebeeel waktu di Jogja ga bisa ketemuan. Aku sempatnya hanya ke Taman Pintar dan alun-alun, setelah itu lanjut lagi ke Jakarta. Semoga kita bisa berjumpa yaa mbak.

    ReplyDelete
  19. Keep up the spirit and productivity, mbak Indah!
    Gak ada capeknya deh dengan segala aktifitas yang menginspirasi :)

    ReplyDelete
  20. Salah satu perjalanan ibu ranah publik yang paling asik diikutin itu di blog mba indah. Yg dibagi selalu menularkan kebahagiaan. Berasa orangnya nulis bahagia.

    ReplyDelete
  21. Mbak Indah di Prambanan apa sempat juga Mbak, melihat pertunjukan sendratasik?

    ReplyDelete
  22. Jogjaaa...i'm coming haha. Mbak indah, aku Desember rencananya mau ke Jogja nih aku udah nggak sabar jadinya pengin explore Jogja dan sekitarnya

    ReplyDelete
  23. Duka luruh topnya bagus mba, pas dipakai sm mba indah dengan anting2 yg serasi juga... love it ")

    ReplyDelete
  24. Selalu iri in a good ways sama kesibukannya Mamabo. Apalagi bagian keliling Indonesia. Semoga sehat-sehat terus ya Mbaaa :*

    ReplyDelete
  25. Aku mau ke Prambanan blm jadi. Foto di Candi tuh maunya kece, tapi kadang buanyak banget yg datang

    ReplyDelete
  26. Unchhh suka banget foto kakak yang di Prambanan itu, elegan klasik gmna gituu, stuned lah pokoknya. 😊

    ReplyDelete
  27. Selalu suka dengan postingan MamaBo... jalan-jalan dan dibayar. Beruntung syekalii, apalagi bisa mengikuti event event yang bergizi...senangnya..

    ReplyDelete
  28. Kembali ke Indonesia langsung keliling ya mba Indah, perjalanan seru dan menyenangkan pastinya, acara UN Day Celebration pun kayaknya seru banget

    ReplyDelete
  29. Senangnya karena Mama Bo bisa keliling setelah balik dari NY.
    Ditunggu di Surabaya ya. Kali aja mau keliling juga

    ReplyDelete
  30. Senang sekali ya, Mbak, bisa berkunjung ke tiga kota yang terkenal dengan pemandangannya yang indah.
    Ada rencana mau ke kota mana lagi, Mbak? Barangkali mau ke Bandung? Hehehe

    ReplyDelete
  31. Habis dari Jogja ya mba.. Wah padaaat acaramu mba..semoga sehat2 selalu ya.. Semoga kapan2 mampir juga ke kota kami ya mba..hehe..

    ReplyDelete
  32. Kayaknya bakal rutin deh ngunjungin blognya mba Indah. Sekalian belajar menulis dalam bahasa Inggris

    ReplyDelete
  33. Aku suka top Lulu Luthfi yang dipakai mba Indah itu. Banyakin dong foto2nya saat memakai top itu. Paduan warnanya bagus.

    ReplyDelete
  34. Mama Bo, kalo mau ke Butiknya Lulu Lutfi di Jogja kabarin lagi ya, dengan senang hati ta temeni. Sekalian ta bawa kamera huahahahaha

    ReplyDelete
  35. 1001 buku itu website tentang apa ya mbak? Hehe baiklah daripada penasaran aku akan mengunjungi situsnya :D

    ReplyDelete
  36. My week was full with housewife matters as I'd already resigned since November 1st :)) Btw, your Duka Luruh top is so beautiful. I have a batwing of this motive, but for sure it's not Duka Luruh :D

    ReplyDelete
  37. You just visited Bali and Ambon??? AAAH I really want to go there someday.. Really envy with you mba, so happy bisa ke Ambon dan Bali :')

    ReplyDelete
  38. Mupeng sama kerjaannya mba Indah, tapi asyiknya bisa dapat insight gimana serunya kerjaannya lewat tulisan mba Indah

    ReplyDelete
  39. I always like your post, terlihat energik dan detil. Post ke sana ke sini. Keren

    ReplyDelete
  40. Loving yu mooo, mba Indah...
    Always travelling and show us the beautifull of Indonesia.

    ReplyDelete
  41. So much detail in the detailed stone. You look like you belong there with your scarf that matches the stone.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘