Ottawa from Above

A few pictures of Ottawa from above which I took during our tour to the Parliament Hill, including the Peace Tower.








Join us on Skywatch Friday and be dazzled by the magnificent skies from many corners of the world.

20 comments:

  1. You went up there! it's a nice spot..

    ReplyDelete
  2. a beautiful place, I love it <3

    ReplyDelete
  3. City scape-nya cantik banget. Love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. karena dari atas Zia..ini pake hape ajaah :)

      Delete
    2. Pakai HP aja bisa sebagus ini *bengong*

      Delete
  4. Bagusnyaaaa, kaya poto2 yg di kalender n kartubpos mbaa. Moga aku bisa ke sinii

    ReplyDelete
  5. Wooowww.. Keren! Pengen juga segera jalan2 ke sana

    ReplyDelete
  6. Keren banget bisaan mba fotonya :)

    ReplyDelete
  7. mindblowing photos, mindblowing indeed!

    ReplyDelete
  8. I love this! It makes me want to dance on the rooftops; like they do in Mary Poppins.

    ReplyDelete
  9. Amazing shots! I always love to see the world from a birds eye view :)

    ReplyDelete
  10. the spring time is coming, tapi itu masih dingin ya mbak walau salju mencair

    ReplyDelete
  11. Liat foto2 ini aku lgsung ingetnya kr film-film fantasi sihir kayak harry potter gitu. Haha, langitnya mendukung, abu2 ngeri

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeri-ngeri romantis loh apalagi sama HArry Potter :)

      Delete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!