WW: Gornergrat Bahn, Zermatt, Switzerland

No captions needed :)

A brief stop at Zermatt, heading up to Gornergrat Bahn.
Too bad it was foggy ..







And happy Thanksgiving to those who celebrate it! Cheers from Geneve...

Join us on (almost) Wordless Wednesday and have fun blog hoping!




21 comments:

  1. Aku merasa dingin lihat foto ini... Hehe ^^
    Salju oh salju hiihii

    ReplyDelete
  2. Iya bener, liat foto mbak Indah.. rasa-rasanya angin dingin yang membekukan itu kerasa sampe kemari :D
    You are so..lucky mbak, AKU JUGA PINGIN KE SWISS!!! hihi... Aamiin

    ReplyDelete
  3. What a cool place, asli kak keren banget, jadi mau trip juga nih

    ReplyDelete
  4. wah ga kebayang, di indo aja kalo ujan yg suhunya masih di atas 10 udh bikin menggigil

    ReplyDelete
  5. O, go inside! Brrr ... It so cold there. But your photos are wonderful!

    ReplyDelete
  6. Ademnyaaaa...
    Huhuhu.. selalu ingin merasakan salju. Haha

    ReplyDelete
  7. berasa lihat foto di majalah mbak.

    ReplyDelete
  8. That church is so charming! The views are spectacular!

    ReplyDelete
  9. jadi pengen yang dingin-dingin lihat foto ini, :)

    ReplyDelete
  10. Udah sejak lama waktu kecil ding pengin mengunjungi ke Switzerland

    ReplyDelete
  11. Oh my goodness I'd love to go there! Actually my ideal place to go would be Iceland. Just because many of the people that live there have similar thoughts about life that I do + they are very arsty there! Switzerland would be amazing too!

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘