WW: Gornergrat Bahn, Zermatt, Switzerland

No captions needed :)

A brief stop at Zermatt, heading up to Gornergrat Bahn.
Too bad it was foggy ..







And happy Thanksgiving to those who celebrate it! Cheers from Geneve...

Join us on (almost) Wordless Wednesday and have fun blog hoping!




21 comments:

  1. Aku merasa dingin lihat foto ini... Hehe ^^
    Salju oh salju hiihii

    ReplyDelete
  2. Iya bener, liat foto mbak Indah.. rasa-rasanya angin dingin yang membekukan itu kerasa sampe kemari :D
    You are so..lucky mbak, AKU JUGA PINGIN KE SWISS!!! hihi... Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaamiiiin mbaaaa....semoga bisa segera ke siniiii

      Delete
  3. What a cool place, asli kak keren banget, jadi mau trip juga nih

    ReplyDelete
  4. wah ga kebayang, di indo aja kalo ujan yg suhunya masih di atas 10 udh bikin menggigil

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. wow, amazing foto-fotonya, ngiri ih, hehehe

      Delete
  6. O, go inside! Brrr ... It so cold there. But your photos are wonderful!

    ReplyDelete
  7. Ademnyaaaa...
    Huhuhu.. selalu ingin merasakan salju. Haha

    ReplyDelete
  8. berasa lihat foto di majalah mbak.

    ReplyDelete
  9. That church is so charming! The views are spectacular!

    ReplyDelete
  10. jadi pengen yang dingin-dingin lihat foto ini, :)

    ReplyDelete
  11. Udah sejak lama waktu kecil ding pengin mengunjungi ke Switzerland

    ReplyDelete
  12. Oh my goodness I'd love to go there! Actually my ideal place to go would be Iceland. Just because many of the people that live there have similar thoughts about life that I do + they are very arsty there! Switzerland would be amazing too!

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!