WW: Tirta Gangga Water Palace, Bali

Summer break is here...
Yaaaaaay :)..
While waiting for our real summer break, I looked at my external hard disk and came up with these photos. Our last summer in Bali!

That was the first time we all went to Tirta Gangga Water Palace in Bali.
And what a place it was...


Truly the water palace fits for kings and queens :)
No wonder we took pictures all the time...







Tell me what you think about this place :).

And join us on (almost) Wordless Wednesday by linking up here :)


30 comments:

  1. Baliiii...indahnya...pengen ke Bali lagi :)

    ReplyDelete
  2. I watch an interview with Julie Taymor once a year. She talks about Bali. She got a lot of her puppet inspiration for the puppets for Lion King on Broadway from there. :)

    Such a pretty place!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bet she will be insipired..so many beautiful things in this island..

      Delete
  3. Baliiii....beberapa kali ke sana tapi gak sampai di Tirta gangga ini.

    ReplyDelete
  4. I love the fun photos heheh! it looks beautiful there :-)

    Have a balitastic weekend :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed it is Steve...such a great water palace..

      Delete
  5. Gak salah Bali disebut sebagai pulau dewata karena alamnya yang indah dan banyak tempat2 yang keren ya Mbak.. #pengen-ke-bali-lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betuuul maak...aku juga pengeen balik lagiii

      Delete
  6. Aduuuuh... jadi pengen jalan-jalan ke Bali :D

    ReplyDelete
  7. Obi lucu anettttt hehehe

    Aww Bali.. Selalu ngangenin Bali itu :)

    ReplyDelete
  8. Beautiful place. It is magical. I'd be taking and posting lots of pics also.

    ReplyDelete
  9. I would also have my camera out snapping away. Bali is so beautiful!

    ReplyDelete
  10. Aaaa aku belum pernah kesiniiii.. Wahh next summer holidaynya kemana mbaaa?

    ReplyDelete
  11. Aih Bali...
    Alamnya indah, fotonya cakep, bikin penasaran ingin mengunjunginya juga.

    Salam,

    ReplyDelete
  12. Baliiii... Aku belom ke tempat ini... Ih, kalo liat foto2 mama bo et obi, aku inspired pingin angle and pose sejenis. Wkwkwk

    ReplyDelete
  13. halo Obi imuuut, duh jadipingin ketemu obi

    ReplyDelete
  14. Bali is oh so beautiful.. missing it a lot!

    ReplyDelete
  15. Waktu ke Bali nggak sempat ke sini. Mau ke sini :)

    ReplyDelete
  16. How cool is that? I love all your photos.

    ReplyDelete
  17. foto mba indah berdua itu cakeep banget, bali very beautifuul...akkk...

    ReplyDelete
  18. Tirta gangga kayaknya aq pernah kesana sih waktu jaman kuliah...hmmm...jdi kangen bali dehhhh

    ReplyDelete
  19. Aku pingin pose kaya Obi. Kalau ngga duduk, ya berdiri gituuu. . . :D

    ReplyDelete
  20. Foto fotonya keren keren banget

    ReplyDelete
  21. Bali itu memang indah ya...ini fotonya masih pada kecil ya mak

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!