WW: 70th Anniversary of Indonesia in NYC

Indonesiaku...
Always, forever...


Happy 70th anniversary, Indonesia...


The reception at the Consulate General of the Republic of Indonesia in New York City for the 70th Anniversary of Indonesia in NYC.

the nasi tumpeng :)

Cheers from all of us :)

Join us on (almost) Wordless Wednesday and have a great blog hopping experience ;)

29 comments:

  1. Dirgahayu Republik Indonesia...
    Meriah juga perayaan disana ya Mbak? Dan itu, aduh, ada tumpeng segala. Bikin ngiler saja melihatnya nih Mbak...

    Salam,

    ReplyDelete
  2. I love your outfit in this post!

    The food looks so yummy to!

    Happy Anniversary Indonesia.

    If you haven't checked out this blog: http://www.ofmiceandramen.blogspot.com/ she's from Indonesia. She makes ornate cookies. That's her thing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I finally visited her page..it was sooo cool. Great to know you love my top and my Tapis, the traditional fabrics from Lampun, Indonesia, my home town :)

      Delete
  3. Mupeng deh sama rok dan selendangnya :D

    ReplyDelete
  4. What fab photos :-)

    Happy 70th Anniversary of Indonesia In NYC :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Steve :)...Happy Anniversairy Indonesiaku :)

      Delete
  5. eh ada tumpengan juga...serasa di Indonesia ya maks :)

    ReplyDelete
  6. Congratulations! What a lovely event and the food looks glorious!

    ReplyDelete
  7. Seru ya maaak. Selalu suka sama postingan rantau ala mak indah. Jadi berandai-andai one day akan merantau seru juga. Aaaaamiiiin.. :D

    ReplyDelete
  8. Meriaaah euy.. seruuuuu
    Selamat hari kemerdekaan ya mama Bo ^^

    ReplyDelete
  9. yang bikin tumpengnya siapa mbak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ngga tau mak, kayaknya dari Wisma Konjen deh :)

      Delete
  10. Asyik tumpengan di NYC kayaknya seru banget ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya mak....karena jauh dari tanah air, makanya selalu dibuat heboooh :)

      Delete
  11. Walau gak semeriah nasi tupeng dalam negeri, tapi nasi tumpeng ala new york patut di apresiasi.. Yayy!! Semangat hari kemerdekaan..

    Http://beautyasti1.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. You look gorgeous. Terasa bgt ya merayakan di negeri orang :))

    ReplyDelete
  13. di negri orang pun tetep harus meriah ya Mak, walopun tanpa panjat pinang :D

    ReplyDelete
  14. The Indonesian independence day should be a memorable and heroic to take place. Nationalism should always be remembered.

    ReplyDelete
  15. Mak, cantik nian kainnya..
    *gagal fokus*

    Di Indonesia, saat upacara kemarin, saya terharu. Entah, tahun ini benar-benar terkesan. Banyak yg dilewati Indonesia setahun belakangan ini..

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!