Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls, and Friends


4th of July Celebration, Long Island City, NYC

Last week of June and July is soon coming!

This week I have been tangled in works and activities in Google Local Guides as well as my son's 
graduation party. We are super excited indeed! After the virtual graduation we did last month (Read: Happy Graduation, Bo), they will have a drive-through type of graduation. Have you seen one before? Well, I will share it later once we have that on the 4th of July!

Speaking of which, happy 4th of July to all my American friends and families!
Independence Day will always be special, particularly as we are still in the middle of pandemic like this. I remembered watching the fireworks of the 4th of July 2017 in Long Island City, New York City. What a celebration indeed. We sat right across the UN Headquarters by the East River. Some of the photos had Empire State Building in the background. Enjoy some of the photos here.

the 4th of July celebration in New York City


I have been enjoying my old habit of singing in Smule, the karaoke application you have on your phone. I have been doing it since some time ago but then because I was busy, I didn't really have time to do it too often. Now, occasionally, when I have time, I look for my favorite songs and sing it to my heart's content. It makes me happy and I like that.

But now, let's party in this Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie, and Friends. Let's hit it!

Welcome to our 4th of July party, full of ideas and recipes, just in time to celebrate the 4th of July, the most patriotic celebration we have each year!! I hope all our kids know the reason we celebrate the 4th of July, it was the day We became America, the greatest country in the world, or at least I think so. We Love America!!


We wish you all a safe 4th of July Celebration, know matter how you plan to celebrate!!American FLag-The Red White and BLue

We appreciate your visit today, let us know in comments if you are following us so we can follow you back! So now we are ready for you to share your blog with us, Linky Parties & Giveaways are all welcome! We hope you will visit our hostess's features and leave comments as well! Oh-My-Heartsie-Girls-WW

❢❢ We would love to have your share our Party Banner If you missed last week you can see them here» Last Week Features ❢:❢ And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢:[...] Wonderful-Wednesday.Wonderful-Wednesday-HostsOMHGWW-Features-2013


Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Romantic Ways to Celebrate Your Anniversary Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramDivider 989321gyey13hzit♥ 

Indah Nuria Savitri // My Purple World The Future of Traveling Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit♥ 

Clearissa Coward // Command Center How Being Organized Can Save You Time and Money Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzit 

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Light Summer Corn Salad Twitter | Instagram | Facebook | PinterestDivider 989321gyey13hzit♥ 

Suzan White // Country Crafting Florida Restaurants off the beaten path Twitter | Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzitBest Picks from last weeks partyComfort-Springs-Carols-sliced-zucchini-bread. 

Feature Chosen by Clearissa //Clearissa's Command Center Comfort Springs// Carols Sliced Zucchini Bread

The-Painted-Apron-Here-comes-Summer-Center-Pieces.

Feature Chosen by Indah Nuria //Purple World The Painted Apron // Here comes Summer Center PiecesLiberty-Hand-painted-Flower-Pot.

Feature Chosen by Suzan White //Country Crafting Love My Little Cottage // Little Liberty Hand Painted Flower Pot

Hello-Sewing-DIY-Hand-Sanitizer-Holder.


Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Hello Sewing // DIY Hand Sanitizer HolderDebbie-Dabble-Summer-Kitchen.

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Debbie Dabble // Summer KitchenWhispers-of-The-Heart-Ready-for-the-4th-of-July


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Whispers of The Heart // Ready for the 4th of JulyThe-House-on-Silverado-Strawberry-Pie''

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The House on Silverado // Strawberry-PieThe-Kitchen-is-My-Playground-Red-White-Blue-Mixed-Berry-Yum-Yum

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Kitchen is My Playground // Red-White-Blue-Mixed-Berry-Yum-Yum

Fun-Fashions-Featured-on-Oh-My-Heartsie-Gir

Effortlessly-Sophisticated-Summer-Staples. 


Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Effortlessly Sophisticated // French Summer Staples

But Now Lets Party.. Linky Code:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

36 comments:

  1. tahun baru kali ini di lewati dengan banjir di ibukota ya mbak :( duh jadi teringat banyaknya musibah sejak awal tahun

    ReplyDelete
  2. kalo kangen ke Bali ,Bisa cek kami aja kak . Semoga pandemi ini cepat berakhir ,and Bali is your favorite choice

    ReplyDelete
  3. hope your July are wonderful, full of happiness and filled with lot of love from the people you loved most

    ReplyDelete
  4. nggak kerasa udah bulan july lagi aja ya mbak, dan wabah ini masih betah aja huhuhu, berharap banget wabah covid 19 ini bisa segera berlalu huhuuhu

    ReplyDelete
  5. Gak kerasa emang Mba, udah masuk bulan Juli aja. Sejak pandemi ini saya malah lupa hari, huhu. Moga segera pergi wabah ini ya. Amiin

    ReplyDelete
  6. Gak berasa sudah stengah tahun 2020 berlalu. Semoga pandemi ini cepat berakhir yah..

    ReplyDelete
  7. Kayanya baru kemarin eh udah masuk bulan Juli aja. Tengah tahun dan kayanya hidup hanya seperti itu, hahaha. Btw, sudah lama gak lihat kembang api

    ReplyDelete
  8. ngomongin smule ku jadi inget dulu pernah download smule juga tapi belum pernah nyobain deh hihihi, jadi pengen cobain juga aah

    ReplyDelete
  9. Aku pernah lihat graduation drive thru, sedih ya graduation tahun ini berbeda. Tp itu semua demi kebaikan bersama. Semoga tahun depan bisa normal lagi ya..

    ReplyDelete
  10. beneran deh, tahun ini bener-bener pengen cepat berlalu. banyak kejadian yang diluar bayangan banget.

    ReplyDelete
  11. Kok berasa cepet banget ya ini, sudah masuk bulan Juli. Harapanku masih sama, semoga pandemi ini berakhir dan kita menjalani hidup normal lagi.

    ReplyDelete
  12. Kalo uda jenuh dan penat, emang paling enak melarikan diri ke hobi ya kak. Refreshing sejenak biar otak seger lagi.

    ReplyDelete
  13. Oh iyaa..4 Juli pasti rame di Amrik sono ya mba..Tapi di kasa pandemi ini, apakah keramaian itu berbeda ya?

    ReplyDelete
  14. Waktu cepat berlalu. Ngga terasa ya awal pandemi bulan Maret dan sekarang sdh New Normal bulan Juli. 4 bulan sudah

    ReplyDelete
  15. happy graduation ya Bo, enjoy your life and welcome to the university and happy independence too to all your American friends and families mba. happy to hear you enjoyed the fireworks in that country, hope one day I will enjoy the fireworks party in the same place, aamiin

    ReplyDelete
  16. Selamat hari kelulusan ya, Bo. Walaupun graduationnya drive thru tidak mengurangi maknanya.
    Happy independence untuk teman2 Amerika mba Indah. Tetap terhubung walau pandemi masih belum berakhir.

    ReplyDelete
  17. Waaah, hari kemerdekaan Amerika sekaligus hari kelulusan si kecil ya, Mbak. Congratulations!
    Tetap bermakna di tengah pandemi yang entah kapan berakhirnya. Semangat selalu!!

    ReplyDelete
  18. selamat berakhir pekan mba Indah dan keluarga.
    Selamat atas kelulusan Bo. Waktu cepat berlalu semoga, semakin membaik keadaan kita. Pandemi lekas hilang dan kita kembali merasa aman kalau keluar rumah.

    ReplyDelete
  19. Aku malah belum pernah nyobain Smule, mam. Kalau nyanyi2 di rumah langsung dipelototin anakku. Hahahaa katanya berisik gitu. Aduduuu... pengin happy aja kok ga boleh lho.

    ReplyDelete
  20. Anakku kemarin terima raport by drive thru juga kak...
    Dan alhamdulillah...mereka gak protes karena gak diajakin.
    Hapy weekend, kak Indah.

    And always be happy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Indaaah...
      Smule nya di posting doonk...di social media.
      Penasaran sama suara emasnya kak Indah kalau nyanyi. Selama ini kalau isi suara saat video atau podcast, merdu sekalii...

      Delete
  21. Kelulusan Bo bersamaan tanggalnya dengan hari kemerdekaan Amerika. Selamat untuk Bo dan teman-teman mba Indah.
    Selamat datang juga Juli, semoga keadaan semakin membaik.

    ReplyDelete
  22. Ga kerasabudh july aja. Gara gara pandemi jd lupa bulan ahahhah

    ReplyDelete
  23. Beneran deh 2020 ini beneran nggak berasa banget dan waktu begitu terasa cepat banget nggak kayak sebelumnya

    ReplyDelete
  24. Jadi kangen nyanyi pake Smile meski suara fals hahaha....duuuh sudah bulan Juli aja tak terasa tahun 2020 ini kita lewati dengan penuh dramatik terutama saat pandemi ini. Semoga pandemi segera berlalu ya mbak....kita bisa kembali beraktivitas normal seperti sebelum pandemi.

    ReplyDelete
  25. Happy 4th July for all of Americans. Happy independence day. Kebayang ya serunya perayaan kemerdekaan di sana.

    ReplyDelete
  26. Oalaah 4 Juli hari kemerdekaan Amerika? Mungkin pandemi atau saya yanv jarang nonton TV sehingga keramaiannya gak lewat di timeline saya, huhu..

    Pasti meriah banget di sana ya Mbak. Kembang apinya aja seraksasa gitu. Bayangin suaranya yang menggelegaaar..

    ReplyDelete
  27. wah, selamat atas kelulusannya ya..
    pas bebarengan dengan hari kemerdekaan Amerika ya..? pasti seru banget nih ngerayainnya kalo gak lagi pandemi seperti sekarang..

    ReplyDelete
  28. Bagi yang nggak suka nyanyi, Smule imi tetap rekomen nggak Mbak? Ini kalau nyanyinya sambil teriak-teriak nggak papa kan? Kubayangkan bakal plong banget nih pas lagi penat sama kerjaan terus nyengnyong.

    ReplyDelete
  29. duh mba liat stoberi pienya bikin ngiler banget itu buahnya fresh banget yaa pasti.. mau banget coba pie yang bener2 dari buah gitu hhi sekalian perayaan kelulusan yak ? selamat mba hhi

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah segala yang didoakan menjadi hal-hal yang baik ya mba, termasuk kelululan Bo. Selamat hari kemerdekaan Amerika, aku sering nonton filmnya buatan amerika suka dan keren mereka.

    ReplyDelete
  31. Btw IAIN Pekalongan wisudanya bakalan drive thruu dan itu sangat sedih banget sih mba. Penting apapun bisa diambil hikmahnya ya

    ReplyDelete
  32. Baru ngeh, mbak, ternyata anaknya ada graduation online trus ada drive thru nya ya? Kompliiit dilakuin semua hihi. Meskipun pandemi, sekolahnya tetep total ya melayani murid2

    ReplyDelete
  33. wahh seru banget ini kayaknya acara celebrationnya selamat ya mba

    ReplyDelete
  34. ga kerasa ya sudah bulan juli saja, smeoga kita bisa melalui tahun ini dengan lebih kuat yaaa

    ReplyDelete
  35. Lovely NY firework captures, Indah! Sadly, there weren't any displays in my town this year, so it was a pretty dismal 4th as far as fireworks went.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘