WW: Back to NYC!

Morning flight from Frankfurt to NYC

Back to NYC and I am super excited indeed!


Our annual UNGA meetings as well as the election day for UN Human Rights Council are coming and definitely we need a lot of preparation, including our trip. We have booked our trip to NYC through Japan by ANA but Typoon Hagidis hit Japan on October 12th, the exact day when we were supposed to be flying! I was so disappointed as I have been waiting for my transit in Japan for quite a while.

Long drama short, we looked for the last-minute changes and I took the Singapore Airlines which flies through Singapore, Frankfurt then New York City. 
Talking about transit!

The terrace at Frankfurt International Airport

But Frankfurt was nice to me this time. Less panic long walk from one gate to another and I can enjoy the lounge for quite some times. I do have my Schengen visa so it's easy peasy.


Cute German gnomes :)

I love the cheese one!
But all in all we arrived safe and sound in NYC on Sunday afternoon.
Lovely day to roam around  and enjoy what NYC has to offer in this autumn day.

Hello Manhattan ...

We had our late lunch at Korean Town and explored the Herald Square, one of my favorite spots. Well, Macy's and Victoria's Secrets are here, to start with :).


Jap chae, LA Gal Bi, and suntofu..



The we decided to go down town to Oculus and did a little shopping at Century 21.

Don't look at me..we have so many sales here and there.

The unique Oculus
One World Tower

Super colorful wall..

We also paid a solemn visit tot he Ground Zero or the National September 11 Memorial and Museum

It always gives me that feeling whenever I see those names silently craved on the stone. I pray to God and hope they all rest in peace.



Well, cheers from NYC and see you around soon.
Will bring more stories about my business trip this time.

Don't forget to join us on (almost) Wordless Wednesday and have fun with the links



20 comments:

  1. Duh fokusku kok langsung ke foto makanan dan rotinya haha. Pengin nyomot aja itu roti, keliatannya enak banget.

    ReplyDelete
  2. Roti itu ngingetin saya ke Majikan di Taiwan. Kalau habis kerja (majikan pramugari dan pramugara China Airlines), kadang dia bawa roti itu. Saya yg makan. Hahha

    ReplyDelete
  3. Beautifull NYC, thank you mba Indah, kali ini sudah ajak aku jalan jalan ke NYC, berharap suatu saat nanti bisa ke NYC jugaa.. aamiin.. take care mbak dan jaga kesehatan selalu yaa

    ReplyDelete
  4. Welcome back, Indah! I hope the weather is treating you well in NY right now. It's very chilly here in Indiana today, but it's going to get hot again by the weekend. It seems like you are making the best of your time here so far :)

    ReplyDelete
  5. Seru banget ya Mba jalan jalan keluar Negri terus hihi ditunggu cerita seru selanjutnya

    ReplyDelete
  6. Teras di Bandaranya bagus ya, terus juga semua bangunan dan dekorasinya semua sangat unik dan menarik. Btw, itu makanannya enak semua ya, mbak :)
    Ditunggu cerita perjalanan selanjutnya, mbak :)

    ReplyDelete
  7. You have amazing life mbak. Hebat perjalanan jauh gitu masih full energy & ceria. Kalau aku udah teler tu. Diplomat memang orang2 terpilih ��

    ReplyDelete
  8. Rasanya pengen coba tinggal disana, makan makanan sana, pengen rasain kangen tanah air itu kaya apa hehehe. You're so lucky!

    ReplyDelete
  9. Senangnya yang bisa kerja sambil jalan-jalan ke luar negeri ya, Mbak. Bisa menikmati keindahan alam, mengagumi arsitektur bangunannya dan gak lupa bisa menikmati makanan yang lezat

    ReplyDelete
  10. I bet it felt great to get back to your 2nd home! A totally different chapter that you got to revisit.

    The painting on the building is so fun! The one with, "POW". It makes me think of the late Roy Lichtenstein.

    ReplyDelete
  11. Kolam kotak itu apakah bagian dari Monumen 11 September, Mbak? Entah karena lubangnya yang gelap atau karena cahaya malam ya, Mbak, tapi berasa banget griefnya.... :(

    ReplyDelete
  12. Kalau baca cerita Mbak, perjalanan bisnis jadi tampak cerah ceria. Semoga lancar- lancar terus perjalanannya, Mbak.

    ReplyDelete
  13. Wah Mba sekarang ada di NYC lagi ya... Senang banget bs terus keliling dunia hehe.. walau mungkin bcaoek juga ya..hahaha...sehat terus ya Mba..semoga Allah SWT selalu menjagamu .

    ReplyDelete
  14. Langitnya biru bangett kaya lagi summer. Pdhl di sana udah masuk winter ya mba?

    ReplyDelete
  15. LA Gal Bi itu rasanya kayak gimana Mba
    Apa mirip tom yum gitu yaa?
    Moga2 next year aku bisa ke NYC, aaamiiiin
    --bukanbocahbiasa(dot)com--

    ReplyDelete
  16. mama bo, ada nggak satu negara dimana mama bo sering kangen buat datang ke sana lagi dan berlama-lama disana mengingat mama bo sering ke banyak kota dan negara

    ReplyDelete
  17. Waduh kena imbas juga ya penerbangan dari Jepang ke luar negeri. Tapi salutnya kalau di Jepang krisis atau badai sekalipun segera teratasi.

    Btw, saya suka banget dengan colorful wallnya Mbak. Keren.

    ReplyDelete
  18. Mbak Indah pernah tinggal agak lama di NYC juga kan ya kalau gak salah?
    Aku tu suka liat drama holiwud yg settingnya NYC, kota yg selalu sibuk, pngen banget Ya Allah ke sana, moga ada takdir-Nya aamiin :D

    ReplyDelete
  19. selalu suka cerita perjalanan mba indah, senang lihatnya. lancar ya mbaaa

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘