Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and friends

Hello, dear friends.
Hope February is treating you sweetly.
March is just around the corner and I just can't believe how far we have walked through 2019.

pont mont blanc, Geneve
Welcome to Geneve, Switzerland
I am publishing this one from Geneve, Switzerland.
My so-called second home town, after Lampung, Indonesia :).
Well, my family and I might just lived here for about 4 years back in 2007 - 2011, but a big chunk of our hearts were left here.

Blessed indeed..
And I just realised I haven't really shared stories about this beautiful city.
Will definitely do that soon.

But now, you know the drill.
Let's party together..as we share links on all those wonderful posts about many topics from bloggers from many parts of the world. Shall we?



"Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday" began 148 weeks ago "since I started counting" and this week we are sharing new features that our Co-Hosts have chosen from the previous week's links. I am sure that you will find it both fun and interesting to meet and make friends with bloggers from around the world through our party and we appreciate your visit today! Valentines was an awesome celebration and now we move towards spring, I don't know about you, but I'm ready for some flowers maybe some new crafts and some upgrades at home, how about you tell us in comments, we'd love to hear.
Oh-My-Heartsie-Girls-WW

Oh My Heartsie Girl & Co-Hosts Welcome's you!! Where we start early❢❢ We would love if you would post our Party Banner or this » link «on your site for others to enjoy the party each week!
:❢:❢ And if you looking for something special from last week, you Can See All The Entries Here :❢:❢ Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday

We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts, your home, home ideas, and decor plus Linky Parties & Giveaways are Ok! 1-Hosts Of Wonderful Wednesday 

And Please Feel Free To Pin A Few Features From Original Source :❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: 

♥~ MEET THE HOSTS of #OMHGWW ~ My Purple World

Indah Nuria Savitri // My Purple World Review of Garnier Skin Active Clearly Brighter Daily Moisturizer SPF 15 I have been enjoying the tropical weather of Jakarta. Yet, my skin need some adjustment. Let's read my take on this on the review of Garnier Skin Active Clearly Brighter Daily Moisturizer SPF 15. Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit Oh My Heartsie Girl How to Wear Feminine and Fashionable Vintage Styles Like a Pro

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl How to Wear Feminine and Fashionable Vintage Styles Like a Pro There’s a good reason the vintage style continues to be one of the most feminine and fashionable styles ever. Vintage style represents an eclectic mix of fashion influences that evolved over the decades. Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramDivider 989321gyey13hzitClearissa Upcycle Coward Commad Center- Thrift Store Barstools
Clearissa Coward // Command Center Upcycle - Thrift Store Barstools Thrifting and up cycling is so very rewarding. The prices of the stools were very reasonable. One set for $14.00 and the second set for $50.00. Enjoy! Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzit DIYerty Feel Fantastic at 40 and Beyond

Alice V // DIYerfy Feel Fantastic at 40 and Beyond Ways to keep feeling young and vibrant. Twitter| Instagram | Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzit A Hippy and a Redneck-10 Tips for Budget Friendly Meal Times
Amy// Hippy and a Redneck 10 Tips for Budget Friendly Meal Times // Trying to save money and still make great meals for your family? Learn with my 10 tips how you can save your your food budget. Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit

My Crafty Zoo Maya Angelou Children's Book Giveaway!
Kaycee Mason // My Crafty Zoo Little People BIG DREAMS Maya Angelou Children's Book Giveaway! // We all encourage our children to dream, and this book teaches children a little of Maya Angelou's story! Enter to win and check out our other amazing giveaways! Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitCountry Crafting-One Done..,more to go

Suzan White // Country Crafting One Done..,more to go// Just working on my mason jars , and shabby chic flowers. Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzit Adoring Doll-14.5" Easter Outfit Crochet Pattern

Co-Host Pamela //Adoring Doll Clothes 14.5" Easter Outfit Crochet Pattern // Free crochet pattern to create an Easter outfit for your favorite 14.5" dolls Instagram | Facebook | Pinterest | Twitter Divider 989321gyey13hzit
Best Picks from last weeks partyDivider 989321gyey13hzit

Feature Chosen by Indah // My Purple World The Kittchen // Twice Baked Brie PotatoesFeature Chosen by Clearissa // Clearissa Command Center
Dizzy Busy and Hungry // Slow Cooker Braised Pot Roast

Feature Chosen by Amy // Amy AKA The Hippy Anikas DIY Life // Simple DIY Dresser Plans Anikas DIY LifeFeature Chosen By Pamela // Adoring Doll Clothes

Feature Chosen by Suzan White // Country Crafting

Feature Chosen by Alice V // DIYerfy Living On Cloud Nine // How Blogging Saved My Life

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Vanity and Me // Hiding Those Imperfections – Makeup Tips & Tricks

Feature Chosen by Kaycee // My Crafty Zoo Flamingo Toes // Vintage Paths Pinwheel Mini Quilt

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Delightfule Made // No Bake Lemon Cheesecake Bars Oh My Heartsie Girls Special Fashion Feature

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl The Style Safari // Designed by Stefanie Faccia Blouse

Are you ready for spring, what do you have in mind, a renovation, starting a garden, working on a new craft, we would love to hear Let us know in comments and be sure to share the party before you go!

But Now......Lets Party....



48 comments:

  1. I've never been to Switzerland, but my husband did. So I hope someday I'll go there too. Insya Allah...

    ReplyDelete
  2. Negaranya seperti apa Switzerland itu mba Indah? Lihat fotonya adem banget ada pemandangan air sungainya di tengah kota. SUngainya bersih pula..cantik

    ReplyDelete
  3. Keren Bangett Switzerlandnya mbakk,,
    Boleh deh itu link postingan dari blogger yang ada di seluruh dunia untuk dikunjungin kapan2 mbak.
    soalnya kadang juga suka main nyasar ke blogger LN ehehee
    Terima kasih sharingnya mba ^_^

    ReplyDelete
  4. Ayo Mbak cerita yang banyak lagi tentang Jenewa Swiss. Rasanya kepo banget pengen tahu keadaan kotanya.

    ReplyDelete
  5. Tertarik buat ngikutin blog yang berbagi soal
    craftingnya, thanks sudah berbagi ceritanya mbak

    ReplyDelete
  6. Referensi blogny banyak sekali. Dan menarik, macam2 niche-nya. Apalagi pakai bahasa asing, melatih saya biar lebih lancar lagi

    ReplyDelete
  7. Baru tau mba Indah pernah stay lama di swiss, pantes kalau ngga bisa move on dari swiss ya mba, negaranya nyaman dan cantik banget :)

    ReplyDelete
  8. 4 tahun tinggal di Swiss sampai jadi second home? Wah, cerita dong mbak gimana asyiknya tinggal di sana.

    ReplyDelete
  9. Wah penasaran dengan ceritanya Mbak Indah di Swiss..kebayang indahnya..

    ReplyDelete
  10. Nice to be back to your second hometown ya Mam... Geneve is so beautiful. I wonder when I can visit Swiss or other countries in the world.

    ReplyDelete
  11. Waaah Swiss...
    Baru mampir doang di bandara Zurichnya couple years ago...
    Waktu itu bilang dlm hati one day bs ke sini lg ga cm transit doang

    Semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  12. How great to have lived there! It's beautiful!

    ReplyDelete
  13. belum kebayang spt apa swiss. pastinya cantik karena begitu berkesan buat mak indah ya. mudah2an pankapan bisa lihat swiss langsung kesana

    ReplyDelete
  14. I am sure you loved living there. It seems like such an incredible place to visit. I imaging living there for a few years really lets you soak it all up and find some hidden gems in the process.

    ReplyDelete
  15. Swiss sama Jerman, 2 negara yang pengen banget bisa saya kunjungi. Udah sering berinteraksi sama orang swiss dan jerman di kantor, beberapa teman kantor sudah berkesempatan untuk training ke sana. Saya belum dapat

    ReplyDelete
  16. Swiss cuma bisa aku liat di film atau baca sekilas di novel
    Eh mba Indah malah tinggal di sana, masyaAllah penasaran kayak apa rasanya tinggal di sana hehehe seru banget pastinya ya Mba. Membekas dan apalagi jadi rumah kedua.

    ReplyDelete
  17. Setiap mendengar kata Swiss bayanganku langsung menuju ke Pegunungan Alpen yang indah itu. Mbak Indah kapan-kapan maukan berbagi kisah tentang Swiss dan alamnya yang elok?

    ReplyDelete
  18. Swiss dan Jerman negara maju yang rasanya memorial banget ya kalau tinggal disana...bahagianya bisa punya rumah kedua disana..

    ReplyDelete
  19. Belum pernah ke Swiwss dan pengen bisa ke sini suatu saat nnati. Pemandangan alamnya luar biasa kereen :)

    ReplyDelete
  20. Waahh kecee bangeett.. belum pernah ke Swiwss moga suaru hari bisa kesana 😍😍

    ReplyDelete
  21. Mbaaa, dulu aku pun sempet kerja di UNDP hihihihi, kerja ma Bu Vera hakim yg sekarang di HQ, ku selalu senang kl liat IG mba indah dan berdoa semoga next time bisa ke Swiss juga, aamiin!

    ReplyDelete
  22. Pantesan mbak Indah jadi home town kedua ternyata pemandangannya indah banget bikin kangen ya mbak

    ReplyDelete
  23. Cantiknya Geneeve. Semoga nanti ku bisa ke sana juga. Aamiin..

    ReplyDelete
  24. Selalu suka dengan ulasanmu mbak Indah, membuat seakan mita juga merasakan Swiss.

    ReplyDelete
  25. Mba Indah sekeluarga pernah tinggal di sana ya selama 4 tahun, gimana rasanya tinggal di kota yang sangat cantik, pasti betah ya, beruntung bisa ke sana lagi ya mba, walaupun sebentar

    ReplyDelete
  26. Swiss kota cantik dan menawan. Tidak hanya coklat yang bikin di gilai para wanita akan tetapi saljunya pengen bikin bola salju. Pengen Ngelindingin bola salju.

    ReplyDelete
  27. Aah..Swiss..kapaaan ya aku bisa melihat langsung? Hehe..sekarang mah lihat lewat post mba Indah dulu deh..

    ReplyDelete
  28. Swiss negara paling aman di dunia. Ntah kapan bisa kesana. Semoga bisa tercapai dengan nabung dulu hasil ngeblog hehe.

    ReplyDelete
  29. Hallo Mba Indah.. semoga hari harinya menyenangkan ya.. selalu senang mengunjungi og mba Indah.. jadi berasa jalan jalan ke luar negeri hehe.. kali ini Swisss.. next negara mana lagi nih... aarrgggg ku tunggu postingan selanjutnyaaaa

    ReplyDelete
  30. Kalau mampir ke blognya, Mama Bo, rasanya makin pingin keliling dunia. Masya Allah takjub dibuatnya.

    ReplyDelete
  31. Ternyata Swiss itu indah pemandangannya ya mbak. Indah dan bersih tepatnya. Gak heran kalau mbak Insav betah disana. Pengen bisa ke LN... Ngebayangin aja rasanya bikin takjub... Semoga suatu saat nanti bisa kesana... Aamiin.

    ReplyDelete
  32. Indah banget pemandangan di Swiss yaa, Mba. Lagi-lagi bisa melihat tempat indah di luar negeri (kali ini Swiss) dari foto yang Mba Indah bagikan :)

    ReplyDelete
  33. Mba Indah jangan bosan membagikan foto-foto negara yang dikunjungi yaa, bagi kami (terutama saya) yang belum pernah ke luar negeri rasanya senang banget deh melihat foto yang dibagikan teman yang berkunjung ke suatu negara :)

    ReplyDelete
  34. Love bangeeet sama cerita Mbak Indah tentang Swiss. Bendera Swiss mengingatkanku dengan logo di jam tangan temanku

    ReplyDelete
  35. 4 tahun tinggal di Swiss pantes aja ya mbak sudah dijadikan rumah ke dua. Btw di atas itu semua link blogger LN ya mbak. Keren-keren deh ..

    ReplyDelete
  36. Maret sudah berjalan hampir setengahnya ya, Mbak. Waktu berjalan begitu cepat. Ah, semoga kita selalu diberikan kesehatan. Dan kutunggu cerita Mbak Indah tentang Geneva, Swiss.

    ReplyDelete
  37. masyaAllah 4tahun bisa disana sudah jatuh cinta ya mba. Saya mupeng ke swiss sejak dapat hadiah dari pak bos dari swiss. Dalam hati berniat semoga saya juga bisa kesana dan bawaim orang lain oleh2 juga hehehe

    ReplyDelete
  38. aku jadi ingat dlu senang belajar bahasa jerman dan berharap bisa ke Jerman. Tapi sampai skarang belum terwujud :)

    ReplyDelete
  39. Pasti seru banget pernah tinggal di Swiss selama 4 tahun yah mbak, semoga suatu saat aku juga bisa menjejakkan kaki di sana nih mbak. Pengeeen!

    ReplyDelete
  40. Ooo Mbak Indah pernah tinggal di sana? Mayan lama sih 4 tahun, tentu aja happy banget kalau bisa balik sana lagi ya mbak. Apalagi Swiss dikenal sbg negara paling damai :D

    ReplyDelete
  41. Aku pengen banget main ke Swiss. Impian masa kecil ini hahahaha

    ReplyDelete
  42. Selalu deh klo main ke sini berasa ikut keliling dunia ^_^ Sehat selalu y Mbak

    ReplyDelete
  43. waah lama juga ya mbak 4 tahun di Switzerland. Senengnya jadi mbak Indah, pasti punya banyak cerita menarik...

    ReplyDelete
  44. Kalo nyebut negara Swiss jadi inget coklat nggak sih, hihi. Penasaran sama Swiss, apakah selalu penuh salju.. Seneng banget ya mbak, bisa mengunjungi second home nya

    ReplyDelete
  45. Cantik ya. Switzerland masih dalam bayangan imaji saya mbak, hingga suatu saat nanti Allah takdirkan untuk bisa mengunjunginya. Sukses selalu mbak Indah, dan lancar terus dalam semua perjalanannya.

    ReplyDelete
  46. Wahh.. gimana mba pengalaman 4 tahun tinggal di swiss?? tapi dilihat dari pemandangannya 4 tahun ini begitu singkat yah mba, swis ternyata indah banget kotanya...

    ReplyDelete
  47. lambang negara swiss sangat mudah di ingat. Negara maju yg sangat keren. banyakin cerita swiss dong mba...aku jadi pengen bgt tahu.

    ReplyDelete
  48. enjoy your 2nd hometown kak..wish i could visit this gorgeous city with my kids... hehehe..

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘