Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Hello again and welcome back to our weekly party.

I have been running around as usual due to works and meetings, but this week I managed join the celebration of World Cancer Day in Indonesia. It was such a great event, raising awareness about different type of cancer and the importance of early detection.

I am super happy I can be part of the team of Yayasan Kanker Indonesia.
I hope what we have done will help spreading the correct information about cancer and how to properly beat it!

Stay healthy everyoneee..
It was great to meet the other survivors and share the same spirit to stay healthy!
And now, let's have our weekly party with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and friends!


"Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday" began 147 weeks ago since I started counting and this week we are sharing new features that our Co-Hosts have chosen from the previous week's links. I am sure that you will find it both fun and interesting to meet and make friends with bloggers from around the world through our party and appreciate your visit today! It was a great week for Valentines and now we move towards spring, I don't know about you, but I'm ready for some flowers maybe some new crafts, how about you tell us in comments, we'd love to hear.

Oh-My-Heartsie-Girls-WW

Oh My Heartsie Girl & Co-Hosts Welcome's you!!
Where we start early❢❢ We would love if you would post our Party Banner or this» link «on your site for others to enjoy the party each week!
:❢:❢ And if you looking for something special from last week, you Can See All The Entries Here :❢:❢ We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts, your home, home ideas, and decor plus Linky Parties & Giveaways are Ok! 
Oh My Heartsie Girl Wonderful Wednesday Co-Hostesses Feb 

And Please Feel Free To Pin A Few From Original Source :❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: 939425cdiy8p6frcDivider 989321gyey13hzit
♥~ MEET THE HOSTS of #OMHGWW ~Indah My Purple World

♥Indah Nuria Savitri // My Purple World Lisbon, Portugal in 6 Hours? Exploring Lisbon, Portugal in 6 hours during your transit? Why not! You still get ample time to see some wonderful places in this beautiful, historical city Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram
 Divider 989321gyey13hzit Oh My Heartsie Girl 

♥Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Blogging Without Google+After Massive Data Exposure Are you prepared to take out all G+ icons and switch from Google+ Comments, Read More? Twitter | Bloglovin | Facebook | Pinterest | InstagramDivider 989321gyey13hzit 

♥Clearissa Coward // Command Center Your Personal Reasons To Be Organized And I Challenge You Organizing Your Home might bring different benefits to you than it does for someone else. Find out why and how an organized space affects you. There is also a challenge to help you get started with your personal space organization. Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzit 5 Keto Desserts to Try Now
 Alice V // DIYerfy 5 Keto Desserts to Try Now Ketogenic dessert recipes I’ve made and loved. Twitter| Instagram | Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitFree Farm Truck Coloring Pages

Amy// Hippy and a Redneck Free Farm Truck Coloring Book //Amy has sketched this little truck and you can have your own piece of art by painting it your own way. Check it out. Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitThe Intoxicating Taste of Chocolate 

Kaycee Mason // My Crafty Zoo Chocolate Syrup Rich and Delicious Recipe // If you haven't had chocolate syrup made from scratch, you've not truly lived! This chocolate syrup will change your life! Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitSuzan Country Crafts 

Suzan White // Country Crafting Valentine Ideas // I've been working on prim flowers to use in my painted mason jars, and next, I will make shabby chic flowers for my smaller jars. Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitPamela Adoring Doll Clothes 

Co-Host Pamela //Adoring Doll Clothes Free Crochet Pattern for 18" Doll Panda Outfit // The place to find free crochet patterns for your 18" dolls Instagram | Facebook | Pinterest | Twitter Divider 989321gyey13hzit
Best Picks from last weeks partyDivider 989321gyey13hzit
Follow The Yellow Brick Home Trending Original Unpainte Woodwork & Stained Trims 

Feature Chosen By Karren // Oh My Heartsie Girl Follow The Yellow Brick Home // Trending Original Unpainted Woodwork & Stained Trims

Feature Chosen by Suzan // SJ Country Crafts The Scrap Shoppe // Pottery Barn Knock Off Pillows

Feature Chosen by Pamela // Adoring Doll Clothes Dizzy Busy Being Hungry // Pan Fried Cinnamon-Bananas








Feature Chosen by Alice // Diyerfy Our Run Schooling Journey // 10 Lessons Parenthood Has Taught Me



Feature Chosen by // Clearissa Coward Shoppeno 5 // How To Make a Simple Key Holder 



Feature Chosen By Indah // My Purple World Clearissa Coward // Weekly Organization Tips for Bathroom

 

Feature Chosen By Karren // Oh My Heartsie Girl Penny's Vintage Treasures // Flower Market In My Studio




Feature Chosen By Kaycee // My Crafty Zoo The Kittchen // How To Make Truffles Celebrating Everyday Life How to Make an Easy Paper Teacup

Feature Chosen by Karren // Oh My Heartsie Girl Celebrating Everyday Life // How to Make an Easy Paper Teacup 

Are you ready for spring, what do you have in mind, a renovation, starting a garden, working on a new craft, we would love to hear Let us know in comments and be sure to share the party before you go!

But Now......Lets Party....

38 comments:

  1. Hi Indah, thank you for hosting the #omhgww each week, I appreciate your share a spot on your blog! I have Tweeted the party and will Pin to boost!!
    Hope you have a great week, stay safe my friend!! xo

    ReplyDelete
  2. Sometimes we think it won't happen to us, but nowadays it can happen to anybody... That's why it's important to take care of prophylaxis and notify your doctor about any worrying symptoms...
    Thank you for hosting.

    ReplyDelete
  3. Sekarang siapa aja bisa kena ya mbak semoga dengan adanya yayasan ini bisa support para cancer survivors agar lebih semangat kalau kata Liverpooldian mah YNWA

    ReplyDelete
  4. Circle seperti ini jadi saling support ya, Mbak. Semoga semakin banyak yang peduli. Semakin menjaga kesehatan supaya terhindar dari berbagai penyakit

    ReplyDelete
  5. Seneng deh bund lihatnya...
    Bisa saling support kesehatan, usaha & berbagi kebahagian seperti ini.
    Semoga di masa tua nanti Ujame juga bisa seproduktif bunda. So inspiring!

    ReplyDelete
  6. Punya lingkaran persahabatan yg mampu mendorong dan mensupport satu dengan yg lain. Cerita kanker adalah cerita menyedihkan buat saya pribadi, wah semoga kita lebih care sama kesehatan ya mba.

    ReplyDelete
  7. Jadi inget dlu pas masih kerja di Roche event tahunan ini pasti aku ikuti. Dan tentunya belajar banyak dari para penyintas kanker :)

    ReplyDelete
  8. Bingung komennya, paham bahasanya cuma bingung gimana menanggapi dengan bahasa yang sama maklum saya ini pasif English-nya, ha ha.Saya suka dengan tulisan Mbak indah yang penuh semangat di atas, mengajak kebaikan dan kepedulian sebagai penyintas kanker. Rasa berbagi serta solidaritas. Semoga tabah dan kuat, ya.
    Tetap berjuang demi harapan hidup yang lebih baik, bahwa sakit pun mengajarkan diri yang lemah serta rapuh itu punya potensi energi untuk tetap bangkit dari rasa terpuruk serta aktif menginspirasi.
    Ya, kanker bukan akhir segalanya. Ada momen yang bisa kita bagikan bahwa hidup ini sangat berharga, bahwa kebersamaan akan menguatklan, bahwa cinta serta persahabatan selalu menunjang seseorang agar tetap survive. Salam.
    I trust you can survive till end!

    ReplyDelete
  9. Para penyintas jadi tidak merasa sendiri ya mbak kalau bergabung di komunitas semacam ini. Semangat terus untuk saling berbagi.

    ReplyDelete
  10. Support memang sangat dibutuhkan bagi para penyintas, mereka yang sedang berjuang membutuhkan bantuan dari yang sehat, yaitu bantuan support bahwa mereka memiliki hak yang sama dengan yang sehat..

    ReplyDelete
  11. Halo mbak Indah lama aku gak berkunjung kesini, tapi aku salut dengan mbak Indah yang tetap bersemangat menghadapi kehidupan. Apalagi berada dalam lingkaran persahabatan yang saling support dengan aktivitas yang bermanfaat. Tentunya membuat para survivor ini tambah bersemangat menjalani hidupnya, karena mereka merasa tidak sendirian. TFS mbak.

    ReplyDelete
  12. Selalu semangat dan tetap bahagia yah kak 😊 suka dengan event2 sprti ini membantu banyak org yg mngkin bxk yang down and give up for their life.

    ReplyDelete
  13. Wahhh kompaknya. Senang deh lihat Mba Indah dan teman-temannya yang selalu ceria. Aura cerianya menular pada orang-orang yang melihatnya :)

    ReplyDelete
  14. Saling support memang akan menguatkan satu sama lain yaa, Mba. Tetap semangat dan ceria yaa, karena semangat dan keceriaan itu akan menular pada orang-orang di sekitarnya :)

    ReplyDelete
  15. Kagum dengan para survivor kanker atau penyakit lainnya.
    Mereka orang-orang yg hebat dan semangat utk terus hidup, event kayak gitu menularkan semangat ke orang lain

    ReplyDelete
  16. Dulu waktu masih kuliah aku pernah jadi relawan satu yayasan yg sering berhubungan dg YKI, salut banget dg semangatnya survivors kanker.

    ReplyDelete
  17. Mba Indah, salut selalu dengan upaya mba untuk zelalu ceria dan kuat. Tetap zehat mba ya dan menginspirasi

    ReplyDelete
  18. Lingkaran pertemuan yang baik akan membawa dampak pada diri sendiri dan orang lain.

    ReplyDelete
  19. Kagum banget sama energi positif yang selalu terpancar dari mbak Indah deh, jadi ikutan kebawa ceria dan postid juga nih!

    Semangat terus yah mbak Indaaaah, semoga sehat terus yaaah :))

    ReplyDelete
  20. Bergabung dengan perkumpulan seperti Yayasan Kanker Indonesia ini memang banyak manfaatnya ya mbak. Apalagi tujuannya untuk berbagi semangat dan energi positif terutama pada mereka yang menderita kanker itu. Salut deh. Tetap semangat yah mbak Indah dkk.

    ReplyDelete
  21. Semangat terus bagi survivor kanker! Salut dengan perjuangan Mba dan teman-teman di Komunitas dan YAKI. Semoga kita semua selalu diberi kemudahan dalam menjalankan hidup ya, Mba. Amiin...

    ReplyDelete
  22. SEnang kalo ada komunitas seperti ini, saling mendukung dan ngasih support bagi sesama survivor kanker. Ibu mertuaku pun pernah mengalami kanker payudara stadium 3, alhamdulillah udah 24 tahun lebih udah bebas, semoga sehat-sehat

    ReplyDelete
  23. It's nice to share your awareness with your group, Mbak. I would like to join soe event like this only if I knew before. And thank's for sharing with us. :)

    ReplyDelete
  24. Saling mendukung dan menguatkan insyaAllah bikin kekeluargaan makin erat ya mbak. Semoga mbak indah dan kawan kawannya sellau sehat dan sellau menginspirasi.

    ReplyDelete
  25. Semoga kita semua saling mendukung untuk kesembuhan para penderita kanker. Banyak juga yang bisa kita ambil hikmahnya dari event ini. Kita harus makin aware dengan kesehatan sejak dini. Gaya hidup dan pola kegiatan fisik keseharian bisa kita seimbangkan agar kesehatan diri bisa dipantau.

    ReplyDelete
  26. Selalu tertularkan energi positif setiap kali mampir ke sini. Terima kasih Mbak Indah. Terima kasih juga selalu jadi bagian dari mereka-mereka yang saling menguatkan. Semoga angka ornag yang mengidap kanker di Indonesia semakin berkurang karena banyak orang yang sadar sejak dini.

    ReplyDelete
  27. Seneng deh liat mbak satu ini. Selalu aktif terlibat dlm kegiatan2 positif ��

    ReplyDelete
  28. Wah pahala berlimpah bagi org2 yg memiliki kepedulian yg luar biasa kpd org yg memang membutuhkan perhatian dari kita...sakut..semiga bs saling memberi semangat utk terus menjalani kehiduoan ini dgn bahagia .

    ReplyDelete
  29. Aku selalu suka dengan semangat mama Bo. Sehat terus ya mama Bo

    ReplyDelete
  30. Hanya bisa bilang keren banget sama orang2 yang suka suport dan memberi semangat untuk penyitas kanker, semoga siapapun yang sakit kanker bisa lekas diangkat dan saling mendukung satu sama lain.

    ReplyDelete
  31. Kegiatannya bagus mbak. Memang kadang suka banyak hoax tentang cancer dan dengan komunitas kyk gini bisa bantu mengedukasi jg ya.
    BTW mbak #OMHGWW itu apa sih? Aku kepoh

    ReplyDelete
  32. Gemes banget dengan kegiatan seru ini, saling support dan menyemangati satu dengan yang lain. Sehat terus mba Indah biar bisa menebar kebaikan terus di muka bumi.

    ReplyDelete
  33. fungsi yayasan memang seperti itu ya mbak, sesama penderita atau keluarga dan teman2 penderita harus terus mensupport biar mau berobat dan gak menyerah di tengah jalan. btw keren banget mbak insav bisa temenan sama blogger2 luar ya

    ReplyDelete
  34. Mba survivor? Masha Allah keren mba liat semangat dan cerianya mba. Aktif pula. Tetap menginspirasi mba indah 🤗

    ReplyDelete
  35. Aku ingin ikutan atau buat yang serupa seperti Oh My Heartsie versi Indonesia soalnya enggak paham in English. Hehehe. Bikin yuuk

    Salam,
    Helenamantra dot com

    ReplyDelete
  36. Aku yakin, dengan dukungan Yayasan Kanker Indonesia, semua survivor makin kuat melawan penyakit ini.

    Finghtiing~

    ReplyDelete
  37. I love how you always make time for the events to help raise cancer awareness. You are so inspiring, Indah!

    ReplyDelete
  38. Such an important event. I'm glad you have support in Indonesia. Healthcare is so important.

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘