Beauty - Meet Kendall Jenner, the New Face of Estee Lauder

The freshest face of Estee Lauder for Modern Muse, Le Rogue 

smileeee :)

It was indeed my lucky day.
I met my lovely friends, went to Macy's, got to my favorite corner, Estee Lauder and found out that Kendall Jenner was in town. Well, in fact.. She was in Macy's, to promote the newest line in Estee Lauder's perfume, Modern Muse, Le Rogue.

And long story short, I bought the perfume, got one of the 120 special passes given to the Estee Lauder esteemed clients, and voilaaa...

wanna meet Kendall?

I personally have been an avid lover of Estee Lauder's products. And loving them ;). At least I have its compact powder, Kendall Jenner series' lipstick, Little Black Liner and the soft kohl pencil. 

some of my favorite lines :)

I have been a big fan particularly as Estee Lauder is one fo the companies fully supporting the Breast Cancer Awareness Raising campaign :). I can't wait to see what they have for the Pinktober and this year's breast cancer awareness raising campaign :). 
Way to go, Estee :)
photo is taken from http://www.bcrfcure.org/partners/corporate/estee-lauder-companies

The event was taking place at the Macy's, on the 2nd floor. 
At the Herald Square Cafe to be exact.

Herald Square Cafe

cheers...
And we were served rasberry-infused water. Supeeer yum and healthy as well. 

lining uuuup :)

So after the lining up, we took the picture, got the perfume bottle signed by her, smiled to the official cameraman from Macy's (we are not allowed to use our own camera and that's why I took picture of my official photo :)), and had a little chitchat with her ;). 
Kendall was very friendly and nice indeed..

Super excited, super happy..

I proudly wore my fuschia-and-teal Lombok tenun jacket that day, adorned with my favorite shade of True Liar from Kendall Jenner's shades lipstick from Estee Lauder.

Well, all in all.. Again, it was my lucky day..
Have you met somenone famous in a special event like that? ;)


103 comments:

  1. Pernah.. ketemu tante ind waktu srikandi bloher. Hihihi :*

    ReplyDelete
  2. You are so lucky, Mba. I wish I were there with you huhuhu. She is very young, beautiful, and talented. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I was indeed maaaak Hayaaaa.. I really like her, compared to the other sisters LOL

      Delete
  3. She is a lovely young lady! Good for her :)

    ReplyDelete
  4. It's priceless when we met our fave one accidentally ya

    ReplyDelete
  5. Itu minumannya segerrr banget ya, Mbak Indah :)
    Salah fokus karena siang ini di Jogja panas rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaaa mas .. Alhamdulillaaah seger dan sehaaaat...

      Delete
  6. sangat beruntung sekali mba :)

    ReplyDelete
  7. Wow, how lucky you are. Mba Indah! :)

    ReplyDelete
  8. Aku kepingin estee lauder nya aja deh, ngga kepingin ketemu kendall nya. Hahaha...

    ReplyDelete
  9. That looks like a high class event! I bet it was fun meeting Kendall Jenner.

    ReplyDelete
  10. Saya Englishnya belum pas banget mbak, bacanya di Translate dulu... HaHa

    ReplyDelete
  11. Pengalaman yang mengesankan ya Mbak, Alhamdulillah sekali diberikan kesempatan itu

    ReplyDelete
  12. how lucky you are Indah... Kendall cantik banget... bahkan lebih cantik pas berfoto bersamamu ketimbang waktu di brosur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fresh and beautiful mba Ade.. Dan yang ini kan bageur hehehee

      Delete
  13. How exciting and fun for you. I hope you enjoy your new perfume. You look great too!
    Have a wonderful rest of the week.
    Julie xo

    ReplyDelete
  14. Huaaa...itu model kece ngehits era ini, Kendal <3

    ReplyDelete
  15. Cuma pernah ketemu dan foto sama Becky Tumewu, Mak. Pengin sih bisa foto sama Lilo-nya KLa Project tapi blm kesampaian :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayoooo dikejeeer terus Lilonya maak.. Aku dah pernah ketemuuu mereka

      Delete
  16. Maaakkk indah, beruntungnya dikau ketemu jeng Kendall. Semoga suatu saat aku bisa poto bareng jg sm artis Hollywood, haha

    ReplyDelete
  17. huwaaaa...asiknya ketemu si Kendalll...beruntung bangetttt

    ReplyDelete
  18. waahh ayu nee mbak'e...malah keingetan sama kardashian-nya mak :)

    ReplyDelete
  19. So happy to met her ya mbaak.. :D

    ReplyDelete
  20. How lucky you'r mak,,
    ngacung,,When I Met "Nugie" @JCC 5years ago.. how handsome him wear a heat and vest

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheee.. Aku pernah ketemu Nugie juga tapi udaah lamaa.. Waktu dia ngetup dengan lagunya.. Tertipuuuu ;)

      Delete
  21. huwaaaa I love Kendall and her gossip wkwkwk
    how lucky you are mbaaa *mupeng

    ReplyDelete
  22. Cakep ya beda sama kakak-kakaknya :)
    Tapi ibunya cantik seperti dia, anggun.
    Ih senang banget dirimu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Iyaaa mak Injuuul.. It was fun.. Seruuu dan asyiik acaranyaa

      Delete
  23. Beruntung banget ketemu kendal jenner, tapi brand ini lah yang memberikan kosmetik expired untuk beauty blogger. Khususn ya estee lauder indonesia yah, gak respect lagi aku sama brand ini. The hell!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wooooo....easy bro....g usah pake the hell the hellan...komplainnya dipostinganmu aja jangan dipostingan tante indah.....

      Delete
    2. Well.. So far Estee Lauder has been a great supporter to many great events, termasuk untuk Breast Cancer Awareness. Kalau mereka yang di Indonesia ngga bener perlakuannya mustinya protes langsung dooong ke mereka.. Channel your complaint directly to right person or party! Tulis di blogmu kalau perlu.. No need to swear in my blog! Jadi mereka pun tau kalau ngga bener kasih cosmetic yang expired. I am pretty sure Estee Lauder as a company won't have this policy deliberately..

      Delete
  24. Ih cantik iyaa, anggun jugaaak...
    Tapi napa aku terpesona sama infused water-nya ya :D

    ReplyDelete
  25. cantiknya..mba indah beruntung bgt ya...

    ReplyDelete
  26. Kirain foto paling atas dg manekin...cantik banget..

    ReplyDelete
  27. I normally don't support anything that has to do with Kardashians or Jenners, simply because I don't think they contribute anything worthwhile to the world. However, I think it's cool you were able to snag one of the 120 VIP passes and enjoyed yourself at the event.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I was having the same stance as well Theresa but I also notice that Estee Lauder supports the breast cancer awareness campaign.. That's why I'm coming ;)

      Delete
  28. OMG is she Kim Kardashians' sister & Bruce Jenner daughter? She's so gorgeous.

    ReplyDelete
  29. pernah juga..ketemu mama boo pas blognus...tapi masi malu2 gicu deh aku...hahahah...
    keren ketemu kendall udah gitu stylenya mama boo tetap Indonesia bangettt....TOP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huahahahaa.. Siapa yg selebritiiis ituuuh di blognus ;).. Btw, Kendall juga suka deh ama jaketku hehehe

      Delete
  30. I think, you are soooo beautiful also, mbak Indaaah !

    ReplyDelete
  31. Ahh beruntung bgt bisa hadir di acara se keren estee lauder....😍😍😍 Keren nie produknya

    ReplyDelete
  32. No, belon penah d undang event like that. Waaa... So lucky, mba. Sumpah mupeng yonie jadi nya. Daebak.

    ReplyDelete
  33. Seru banget mba di undang ke event dan bertemu Kendall Jenner langsung. Aku belum coba banyak produk Estee, cuma foundie nya aja bagus sesuai harga :D

    ReplyDelete
  34. uwaaa beruntung bangeeet mbak bisa ketemu sama kendal jenner langsung uhuy, seru pastinyaa

    ReplyDelete
  35. Soooooo luckyyyyy, mbaaaakkkk ❤❤❤❤❤
    I wish I can meet her too ❤❤❤
    Your experience is much inspiring, mbak. Keep sharing, keep writing! ❤

    ReplyDelete
  36. ya ampun mba indah, beruntung banget bisa ketemu kendall jenner secara langsung. aku kalo ketemu paling cuma berani memandang dari jauh saking indahnya dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe she’s nice kok.. just like us dan ngg sombong

      Delete
  37. owaaaaah, aku ngiri sengiri ngirinya bisa ketemu sama kendal, aku suka banget sama mukanya dia, body nya juga oemjiii, goals banget, <3

    ReplyDelete
  38. estee lauder, brand yang pengen banget aku cobain tapi belum sampe budgetnya kearah sana. kalo aku sih pengen cobain foundationnya.

    ReplyDelete
  39. Waaa super jealous Mba, lucky banget ketemu Kendal 😍 Apalagi produk Estée Lauder emang bagus banget ya

    ReplyDelete
  40. Wahhh seneng banget yaa bisa ketemu kendall jenner . Estee lauder the best , aku suka si foundie nya .holy grail banget di aku hahahaa

    ReplyDelete
  41. Waah keren mba Indah ketemu sama Kendall Jenner, ternyata walaupun seleb dunia ternyata dia ramah ya, lucky you

    ReplyDelete
  42. OMG Kendal! Aku langsung starstruck kali yaa kalau ketemu dia hehehe. So far I haven't met one I was particularly excited about. S

    ReplyDelete
  43. Wow mba indahhh you were so lucky. I love kendall too. She is so gorgeous and talented! Both of you look so pretty and gorgeous in the picture!

    ReplyDelete
  44. Mba indah sangat beruntung yaaa bisa ketemu Kendal Jenner 😍😍 lucky so lucky . Semoga Eny bisa ketemu juga hhi

    Enychan

    ReplyDelete
  45. Ya ampuuun Mbaak ingin nangis bacanya, beruntung banget bisa ketemu kendal jenner, seru banget pasti ��

    ReplyDelete
  46. Mbak Indah asli buat envy banget nih, aku belum pernah ketemu sama si Mbak Kendall Jenner ini, Dan aku juga belum nyobain produknya

    ReplyDelete
  47. OMG!!! Beruntung banget ya sist... semoga bisa menjadi motivasi kita-kita supaya bisa ketemu juge hehehe...

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘