Dear March...

Hi, March...

Good to see you again...
How I miss you and I know you will come with my dearest friend, Spring..



But I heard she got stuck somewhere..
Or maybe she just like to play hide-and-seek with me...
You know...just to tease me...

As she knows for sure I kinda have a thing for cold and snow...
Like embracing them every waking day and kissing them goodnight ...




I know winter will always be eerily beautiful...
With its captivating charm and biting sweetness...



But I miss my colorful world...

And I really need to have a relaxing morning without having some extra exercise every time we need to go out...


So March, please tell Spring..
that we miss her dearly...


March, 2015


11 comments:

  1. I agree. Please hurry Spring! I want to see green grass and colorful flowers everywhere. No more world of white!

    ReplyDelete
  2. I can't wait for spring to come!

    ReplyDelete
  3. Masih salju aja di sana ya, Mbak.. Pasti dingin banget :'

    ReplyDelete
  4. Klo aku disana pasti sudah beku kedinginan. AC 20 derajat aja sudah bikin badanku meriang2 mak hihi :)

    ReplyDelete
  5. Om my.... look so cold. Can't imagine you miss spring so much

    ReplyDelete
  6. jaga kesehatan ya mama bo..bentar lagi pasti menghangatt*tambah aku peluk tambah hangat

    ReplyDelete
  7. You know what they say - in like a lion, out like a lamb.

    ReplyDelete
  8. senengnya yg bisa main salju...aku kapan ya :)

    ReplyDelete
  9. winter menyenangkan tapi juga bikin kangen sm spring yang cerah ya mak.
    Adeeku sm ponakan di Iowa, Ames... mau keluar karena kuliah gak libur harus usaha keras hihi...saljunya tebel bgt katanya. Tapi seru karena anaknya seneng bgt ada salju di mana2 n klo lg tebel suka libur sekolahnya katanya. Pingin juga sih ngerasain salju. di melbon saljunya cuma di gunung hehehe

    ReplyDelete
  10. Kebalikkan ama aku yang disini ya mama BO, pengin meluk salju atau main2 bola pasir salju..hehhee. Lagian kalau Kudus siang terik panas menyengat dan malam hujan lebat...Smoga saja springnya cpet datang ya.

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!